Moda & Stil İkisi nasıl kombin olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Taytın rengi görseldekinden biraz daha koyuymuş Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar iyi misiniz pozu veren manken ben değilim ayrıca pozdada bişey yok iğrenç zihinlerinizi arındırıp kombinin nasıl olucağına yorum yaparsanız sevinirim. İkisi nasıl kombin olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence çok hoş ben çok seviyorum tayt ama giyemiyorum ön kısmı beni rahatsız ediyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok yukarı çekmezsen rahatsız etmez ki biraz bacaklarından indir💖 Yorumla Eylulemira +1 yıl Bacak boyum kısa 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya benimde aynı boyum 1.55😅 ama dediğim gibi yapıyorum uzun gelirsede ince şekilde 2 kere katılıyorum rahatsız etmiyor Yorumla Eylulemira +1 yıl Bilemiyorum 😅alışık olmadığım için de olabilir belki pantolon daha rahat geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl O da olabilir bi ara bende senin gibiydim pantolon çok daha rahat geliyordu şimdi hiç pantolonum yokmuş gibi tayt giyiyorum sürekli😂 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Taytla olmaz, şort olabilir.Ayrıca o nasıl pozdur yav. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Manken vermiş ona sor Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Bu sinir nedir arkadaş, herkes niye bu kadar gergin? Yorumla Soran +1 yıl Sinirli değilim canım canım görüşler gelmiş kombini sormuşum görüşlere bak. Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Hep böyle oluyor ki, konudan sapıyor görüşler. Pembeyi gören atlıyor işte. Yorumla Soran +1 yıl Ya site niye canım olarak çevirmiş yazdığım şeyi😂 Yorumla Soran +1 yıl Hakklısın abazalar farklı konuya çekiyor Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Üsttekinde tayt mı var anlamadım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kazakğın altında tayt yok ben alttaki taytla kombinliyicem Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Ha şimdi anladışıldı. Bende bakıyorum bu kadar ten rengine yakın nasıl olur diye. Bence bu renk değilde o kazağın mavisi daha iyi olurdu Yorumla Soran +1 yıl Öylede çok mavi olur gibi geldi ya Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Böyle de çok krem olmuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim kararsız kaldım Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl İkisindende vazgeç öyleyse 😄 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Giydiğin zaman konuşmak daha iyi olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öylede kötü durursa almıycam işte Yorumla komamdobe2 +1 yıl Al başka bir şey ile kombin yaparsım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl farklı bi arzuda gibisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmem insan bazen değişken arzular yaşar bu anormal bişi değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Taytla yakışmaz bence uzun olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Taytın üstüne cropmu giyiyim kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor atlet giy mesela.. Yorumla Soran +1 yıl Yok kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu nasıl fotoğraf günahtır kaldır bunu ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Günah olan ne kanka manken giymiş ben ss alıp nasıl olur diye sormuşum? Yorumla
kimbubusee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok iyi ama kazak biraz daha kısa olabilirdi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kalçamın az altında bitiyor uzunmu Yorumla kimbubusee +1 yıl Uzun kalça üstü olması lazım bel hizası bence ama tayt güzel bu rengi yok bende alicam ben tayt bagimlisiyimda biraz Yorumla Soran +1 yıl Kalça üstü sevmiyorum pek ya iç çamaşırı belli ediyor. Bende tayt seviyorum pantolondsn daha rahat Yorumla kimbubusee +1 yıl Evet kesinlikle ben hep tayt giyyorum sen ne sıklıkla giyyosun Yorumla kimbubusee +1 yıl Iç camasiri belli olsa nolcak sanki bisey olmaz ki canım ona göre iç çamaşırı giyersin Yorumla kimbubusee +1 yıl Zevklerimiz hemen hemen aynı yazsana ya ordan daha rahatca konusalm Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Saçma Yorumla Soran +1 yıl Nesi saçma yani söyleki ona göre karar veriyim Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Çok uzun fotodaki üst Yorumla Soran +1 yıl Kalçamın az altında bitiyor aslında çokda değil Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Al o zaman boyunda kısa imiş yani çok iyi durmaz ama sen bilin Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Çıplak gibi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neresi çıplak gibi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Üsteki çıplak gibi Yorumla Soran +1 yıl Kazak? Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Bacaklar Yorumla Soran +1 yıl Tayt kanka tayt bej rengi tayt Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Çıplak gibi işte dışarda giyemezsin bunu giydirmem ulan Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla _Thanos_ +1 yıl koyu uymaz Yorumla Soran +1 yıl Kazak ve tayt aynı renk Yorumla _Thanos_ +1 yıl olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence çok hoş ben çok seviyorum tayt ama giyemiyorum ön kısmı beni rahatsız ediyor
Çok yukarı çekmezsen rahatsız etmez ki biraz bacaklarından indir💖
Bacak boyum kısa 😅
Ya benimde aynı boyum 1.55😅 ama dediğim gibi yapıyorum uzun gelirsede ince şekilde 2 kere katılıyorum rahatsız etmiyor
Bilemiyorum 😅alışık olmadığım için de olabilir belki pantolon daha rahat geliyor bana
O da olabilir bi ara bende senin gibiydim pantolon çok daha rahat geliyordu şimdi hiç pantolonum yokmuş gibi tayt giyiyorum sürekli😂
Taytla olmaz, şort olabilir.
Ayrıca o nasıl pozdur yav.
Manken vermiş ona sor
Bu sinir nedir arkadaş, herkes niye bu kadar gergin?
Sinirli değilim canım canım görüşler gelmiş kombini sormuşum görüşlere bak.
Hep böyle oluyor ki, konudan sapıyor görüşler. Pembeyi gören atlıyor işte.
Ya site niye canım olarak çevirmiş yazdığım şeyi😂
Hakklısın abazalar farklı konuya çekiyor
Üsttekinde tayt mı var anlamadım
Hayır kazakğın altında tayt yok ben alttaki taytla kombinliyicem
Ha şimdi anladışıldı. Bende bakıyorum bu kadar ten rengine yakın nasıl olur diye. Bence bu renk değilde o kazağın mavisi daha iyi olurdu
Öylede çok mavi olur gibi geldi ya
Böyle de çok krem olmuyor mu
Bilemedim kararsız kaldım
İkisindende vazgeç öyleyse 😄
Giydiğin zaman konuşmak daha iyi olur
Öylede kötü durursa almıycam işte
Al başka bir şey ile kombin yaparsım
farklı bi arzuda gibisin
Ne alaka
bilmem insan bazen değişken arzular yaşar bu anormal bişi değil
Taytla yakışmaz bence uzun olur
Taytın üstüne cropmu giyiyim kanka
Spor atlet giy mesela..
Yok kalsın
Sen bilirsin
Bu nasıl fotoğraf günahtır kaldır bunu ya
Günah olan ne kanka manken giymiş ben ss alıp nasıl olur diye sormuşum?
Çok iyi ama kazak biraz daha kısa olabilirdi
Kalçamın az altında bitiyor uzunmu
Uzun kalça üstü olması lazım bel hizası bence ama tayt güzel bu rengi yok bende alicam ben tayt bagimlisiyimda biraz
Kalça üstü sevmiyorum pek ya iç çamaşırı belli ediyor. Bende tayt seviyorum pantolondsn daha rahat
Evet kesinlikle ben hep tayt giyyorum sen ne sıklıkla giyyosun
Iç camasiri belli olsa nolcak sanki bisey olmaz ki canım ona göre iç çamaşırı giyersin
Zevklerimiz hemen hemen aynı yazsana ya ordan daha rahatca konusalm
Olmaz
Neden
Saçma
Nesi saçma yani söyleki ona göre karar veriyim
Çok uzun fotodaki üst
Kalçamın az altında bitiyor aslında çokda değil
Al o zaman boyunda kısa imiş yani çok iyi durmaz ama sen bilin
Çıplak gibi
Neresi çıplak gibi
Üsteki çıplak gibi
Kazak?