Merhaba kizlar, ben stil danismaniyim. Hadi gelin beraber modadan ve nasil giyindiginizden soz edelim. 🙂
Evet, modaya uygun giyiniyorum
Hayir, yardima ihtiyacim var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba kizlar, ben stil danismaniyim. Hadi gelin beraber modadan ve nasil giyindiginizden soz edelim. 🙂
ekonomik gücümün yettiği sınırlar içinde güzel hissettiğim şeyleri alıp kendi modamı oluşturuyorum
onun dışında moda sektörüne ilgim yüksek bir şeyler tasarlayıp çizmeyi seviyorum ya da var olan bir şeyi kesip başka bir şeye dönüştürmeyi henüz bir dikiş makinası alamadım onu da alırsam kimse duramaz önümde 😂
Hiç dikkat etmem pek.
Pek de merakım yok kadinlar kadar.
Çok özel bir gece değilse klasik giyinirim, ya da motor kıyafeti vardır üzerimde deri tulum.
Yedekte 2 t-shirt çünkü tulum içi sıcak tutar yerlerim durdugunda değiştirmek için.
Özel gece durumu varsa çok özenerek aldığım takımlarımdan birini giyerim.
Cevap
5Cevap
Bana yakışanı giyiyorum
Tonsür ton giyinmeyi severim. Old money stili severim. Krem tonları hoşuma resmi seviyorum giyinmek o tarz. Modayı da severim takip etmek.
Modadan çok kendime yakışanı giyiyorum. Zaten moda kendini zamanla tekrarlıyor eskiler yine moda oluyor çok uç şeyler tutulmuyor ki
Modayı takip etmiyorum, modaya uygun da giyinmiyorum. Kendime yakıştırdığım, uygun kıyafetleri giyiyorum. Uydurabiliyorum.
Ne yakisirsa, ne ile rahat ediyorsam onu giyiniyorum, moda ve marka takintim yok.
Modayla ilgilenmiyorum, neyle rahat hissediyorsam hangi kombini seviyorsam onu giymek isterim.
Ben istediğimi giyiyorum yani moda pek takip etmem.
Ben moda diyince uyumdan yola çıkarım
ben istediğimi giyiyorum
Elimden geldiğince şık olmaya çalışıyorum
Ben simsiyah giyinirim :)
Radtgele giyerim ugrasamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?