Moda & Stil Montumu yaktım, düzelme şansı var mı yeni almıştım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Montu yaptırdım bu arada Montumu yaktım, düzelme şansı var mı yeni almıştım? Cevapla Mont Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl 🤦♀️ Montun kemikleri kalmamış, unut onu sen. Üzerine bir bardak soğuk su iç 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 950 cevap paylaştı. Yavrum mont 90 lardan kalma koltuk takımına dönmüş nasıl düzelteceksin bunu 😂 3 1 Yorumla Demir666 +1 yıl Sesli güldüm Yorumla
omeerr35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Sorun yok tamir edilir. Ama terzi yapmaz yapamaz tekstil atölyesinde 2 3 saat de yapılır max. Ama tanıdığın biri olması lazım yoksa kimse uğraşmaz 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aramızda para toplasak beşer lira bence yeni güzel bi mont alırsın. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Off ya babam çok kızacak. İban paylaşmak yasak şimdi başıma daha fazla iş açarım Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yok yok paylaşma 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım şimdi Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Babana söyle kızmaz bence Yorumla
Repentant Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl montun ahı gitmiş vahı kalmış. Bir bardak su ister misin? 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Geri dönüş olsa kalp sana geri dönmez mi demiş Murat Boz 0 0 Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gitmiş bu yak gitsin kaldığı yerden devam etsin 2 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Bence düzelir bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
🤦♀️ Montun kemikleri kalmamış, unut onu sen. Üzerine bir bardak soğuk su iç
Yavrum mont 90 lardan kalma koltuk takımına dönmüş nasıl düzelteceksin bunu 😂
Sesli güldüm
Sorun yok tamir edilir. Ama terzi yapmaz yapamaz tekstil atölyesinde 2 3 saat de yapılır max. Ama tanıdığın biri olması lazım yoksa kimse uğraşmaz
Aramızda para toplasak beşer lira bence yeni güzel bi mont alırsın.
Off ya babam çok kızacak.
İban paylaşmak yasak şimdi başıma daha fazla iş açarım
Yok yok paylaşma 😂
Ne yapmalıyım şimdi
Babana söyle kızmaz bence
montun ahı gitmiş vahı kalmış. Bir bardak su ister misin?
Geri dönüş olsa kalp sana geri dönmez mi demiş Murat Boz
Gitmiş bu yak gitsin kaldığı yerden devam etsin
Terziye götürmelisin. Yaparlar
tam düzelmez ama yama yapılabilir
Ekonomi düzelir bu mont düzelmez :)
Köye goturmelik mont olmuş tam
Annem terzi ben bile düzeltemem
geçmiş olsun yok gibi
Zor gibi
Benle derslerim arasındaki ilişkiyi yansıtmış
Geçmiş olsun
İçindeki elyafı al yastık yaparsın