Moda & Stil Erkeklerde en çok yakıştırdığınız ceket modeli hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kot ceket kim giyerse giysin ayını Murat boz 😀 sizler yakıştırdığınız ceket modeli hangisi Erkeklerde en çok yakıştırdığınız ceket modeli hangisi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Deri ceket 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sevgilim bu paylaştiğim tarz giyiniyor ve çok hoşuma gidiyor onun giyim tarzi 0 3 Yorumla siklaman +1 yıl ben bu tarzı özel göreve giderken giyiyorum. yoksa spor bir ceket işi çözer Yorumla Aytenliikadinn +1 yıl Yani herkesin kendi tarzi sonuçta benim hoşuma gidiyor sonucta Fitnessa giderek bu tarz giyinecek değil ya Yorumla siklaman +1 yıl kesinlikle katılıyorum Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yakışan en rahat giyilen ve insani rahat tutan cekettir.. Zaten moda diye insanlar hep kendilerini sıkıntıya neden sokar anlamam. 0 0 Yorumla
_uyuyan_güzel_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ceket her türlü yakışıyor bence deri ceketin yeri ayrı ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum kardeşim görüş için Yorumla _uyuyan_güzel_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kot ceketi pek yakıştıramıyorum ya normal sporcu ceketi daha cool duruyor 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Deri ceket giysin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler kardeşim Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. deri 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağol dayıcım Yorumla serdarcihan5 +1 yıl eyvallah yeğen Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Deri ceket alayına el öptürür 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Deri ve kot ceket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Deri ceket
Sevgilim bu paylaştiğim tarz giyiniyor ve çok hoşuma gidiyor onun giyim tarzi
ben bu tarzı özel göreve giderken giyiyorum. yoksa spor bir ceket işi çözer
Yani herkesin kendi tarzi sonuçta benim hoşuma gidiyor sonucta Fitnessa giderek bu tarz giyinecek değil ya
kesinlikle katılıyorum
Yakışan en rahat giyilen ve insani rahat tutan cekettir.. Zaten moda diye insanlar hep kendilerini sıkıntıya neden sokar anlamam.
Ceket her türlü yakışıyor bence deri ceketin yeri ayrı ama
Teşekkür ediyorum kardeşim görüş için
Rica ederim
Kot ceketi pek yakıştıramıyorum ya normal sporcu ceketi daha cool duruyor
Deri ceket giysin
Teşekkürler kardeşim
deri
Sağol dayıcım
eyvallah yeğen
Deri ceket alayına el öptürür
Deri ve kot ceket
Deri ceket