Moda & Stil Hangisi daha güzel duruyor, birini iade edicem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor acik renk fermuar olan defct siyah renk lcw Lcw daha ince hafif ama dfc da crop model biraz kısa kalın Güncellemeler+1 yıl Hangisiiii Güncellemeler+1 yıl Buraya baksanıza biii Hangisi daha güzel duruyor, birini iade edicem? Cevapla İade Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu 2. olan crop modelden var bende ya stradivarius ya da pullbeardan almıştım şu an unuttum ama o daha iyi inan ki 1 0 Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 2. Yi beğendim ben daha rahat ve tarz duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyz fermuar yani Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Önden sarı saç görünüyor yaa aslında 3. Foto oluyor çiçek kotlu olan ysni Yorumla
cnkblt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ay ikisi de aynı kız o piti piti yap öyle karar ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha degiil kfkfklg Yorumla cnkblt +1 yıl 2 resim arasındaki 7 farkı bulun gibi bir şey pek bi fark görmedim tarz olarak aynı ikisine de aynı tarz kıyafetler yakışır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İkinci olan daha iyi duruyor. Bu arada fiziğin iyiymiş tam fit duruyorsun. Boy ve kilo kaç senin? :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2. Olan hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alttaki fotodaki giydiğin daha hoş duruyor, kesinlikle onu almalısın. Bu arada fiziğin çok iyi duruyor, sporla aran iyi sanırım. Boy ve kilon kaç senin? Yorumla
Vanilyarüyasımel Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Açık renk fermuarlı olan daha şık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu beğendiğin biraz daha kalın ama lcwninki daha ince kağıt gibi geldi sence hangisi iyidir Yorumla Vanilyarüyasımel +1 yıl Kalınsa tabiki de kalın olan daha iyidir. İnce olanlar genelde kalitesiz oluyor Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Koldan da fermuarı olan 1 0 Yorumla
gizemkarakurt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Erkeklerin 2. görselde popo gördüğü için onu seçtiğine o kadar eminim ki cekete falan dikkat etmemişlerdir 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Allahın abazalari Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. En sondaki daha tarz diğerlerini iade edin 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl 1. iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koyu fermuar olan mi Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl En üsteki Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. İkinci güzel duruyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Acik renk fermuarlimi? Yorumla Black1710 +1 yıl Şöyle söylim üzerine giyip attığın fotoğraflarda birinci fotoğraf değil ikinci fotoğraf Yorumla Soran +1 yıl Ay niye zorlastryosun çiçekli kotlu olan de 😂😂 Yorumla Black1710 +1 yıl Hah işte undan 😂😂 Yorumla Black1710 +1 yıl Ben kotuna bakmadım ki 😂😂 Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 878 cevap paylaştı. 2 . Resim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Açık renk f. Olanmı Yorumla
istanbully34-4 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İkinci daha iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Köyü fermuarli olan kötü mü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İkincisi
bu 2. olan crop modelden var bende ya stradivarius ya da pullbeardan almıştım şu an unuttum ama o daha iyi inan ki
2. Yi beğendim ben daha rahat ve tarz duruyor
Beyz fermuar yani
Önden sarı saç görünüyor yaa aslında 3. Foto oluyor çiçek kotlu olan ysni
Ay ikisi de aynı kız o piti piti yap öyle karar ver
Hahaha degiil kfkfklg
2 resim arasındaki 7 farkı bulun gibi bir şey pek bi fark görmedim tarz olarak aynı ikisine de aynı tarz kıyafetler yakışır
İkinci olan daha iyi duruyor. Bu arada fiziğin iyiymiş tam fit duruyorsun. Boy ve kilo kaç senin? :)
2. Olan hangisi
Alttaki fotodaki giydiğin daha hoş duruyor, kesinlikle onu almalısın. Bu arada fiziğin çok iyi duruyor, sporla aran iyi sanırım. Boy ve kilon kaç senin?
Açık renk fermuarlı olan daha şık
Bu beğendiğin biraz daha kalın ama lcwninki daha ince kağıt gibi geldi sence hangisi iyidir
Kalınsa tabiki de kalın olan daha iyidir. İnce olanlar genelde kalitesiz oluyor
Koldan da fermuarı olan
Erkeklerin 2. görselde popo gördüğü için onu seçtiğine o kadar eminim ki cekete falan dikkat etmemişlerdir 😂
Olabilir Allahın abazalari
İkisi de iyi bence
3. Olan çok güzel yakışıyor
Yere koyduklarından üstteki
En sondaki daha tarz diğerlerini iade edin
Açık renkte ki fermuar tabi de
En alttaki harika. Kasa mükemmel duruyor zaten.
Mont bahane 2. Foto şahane 😂
1. iyi
Koyu fermuar olan mi
En üsteki
İkinci güzel duruyor
Acik renk fermuarlimi?
Şöyle söylim üzerine giyip attığın fotoğraflarda birinci fotoğraf değil ikinci fotoğraf
Ay niye zorlastryosun çiçekli kotlu olan de 😂😂
Hah işte undan 😂😂
Ben kotuna bakmadım ki 😂😂
2 . Resim
Açık renk f. Olanmı
İkinci daha iyi
Köyü fermuarli olan kötü mü