Moda & Stil Sizce kazak sade mi giyilmeli yoksa gömlek üzerine mi giyilmeli? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sade Gömlek üzerine Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kazak sade mi giyilmeli yoksa gömlek üzerine mi giyilmeli? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Her ikiside giyilebilir tercih meselesi fakat gömlek üzerine giyip yakanın hafif çıkması daha şık oluyor diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sade giyileni de var, gömlek üstü de var. Fotoğraftaki ince triko kazak gömlek üstünde daha güzel. Yumuşak, kalın kazaklar sade daha güzel. 1 0 Yorumla
pamuksh3q3r_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Gömlekle giyiniyorum ben bazı kazaklar beni kaşındırıyor. 1 0 Yorumla
esmayim Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Modeline bağlı. Kalın sweatshirt tarzı tek de giyilir ama ince olanlar gömlekle güzel 1 0 Yorumla
yldzkygn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl bence ikiside giyilir önemli olan kazakla gömlek uyumu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O boncuk gözlerine her şey gider farketmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Gömlek ile kombini şık olmasına sebep... 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gömlek üzerine daha hoş duruyor sanki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her ikiside giyilebilir tercih meselesi fakat gömlek üzerine giyip yakanın hafif çıkması daha şık oluyor diye düşünüyorum
Sade giyileni de var, gömlek üstü de var. Fotoğraftaki ince triko kazak gömlek üstünde daha güzel. Yumuşak, kalın kazaklar sade daha güzel.
Gömlekle giyiniyorum ben bazı kazaklar beni kaşındırıyor.
Modeline bağlı. Kalın sweatshirt tarzı tek de giyilir ama ince olanlar gömlekle güzel
bence ikiside giyilir önemli olan kazakla gömlek uyumu
O boncuk gözlerine her şey gider farketmez
Teşekkür ederim
Gömlek üzerine sanki daha hoş gibi
Gömlek ile kombini şık olmasına sebep...
Gömlek üzerine daha hoş duruyor sanki
Sade
Sade
Sade
sade didim :)