Moda & Stil Aslan dövmesi yaptırmaya gidiyorum, sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ustteki gibi çilli değil de alttaki gibi çilli ve kalın yeleli Bi aslan düşünüyorum sizce nasilSon yorumları alalım Güncellemeler+1 yıl Upp Güncellemeler+1 yıl Y6 Aslan dövmesi yaptırmaya gidiyorum, sizce nasıl? Cevapla Dövme Soruları Yorum Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaptırma sebebinizi bilmiyorum ama 1 bence kötünün iyisi diyebileceğim dövme 2 yaptırmak da saçma geliyor 0 1 Yorumla adilbeyoglu +1 yıl 3 dinimce yasak zaten Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yav profil iyi durmaz. Kapak fotoğrafımda ki gibi bir aslan dövmesi çok daha güzel görünür 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yan profil iyi durmaz Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Bence kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alttaki gibi de kotu mü Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Alttaki için bir şey diyemem. Ben dövmeye diyorum Yorumla
syklopn52 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Kötü olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üstteki gibi değil alttaki gibi yaptiracagim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaptırma sebebinizi bilmiyorum ama 1 bence kötünün iyisi diyebileceğim dövme 2 yaptırmak da saçma geliyor
3 dinimce yasak zaten
Yav profil iyi durmaz. Kapak fotoğrafımda ki gibi bir aslan dövmesi çok daha güzel görünür
Yan profil iyi durmaz
Saçma anlamsız gereksiz
Bence kötü
Alttaki gibi de kotu mü
Alttaki için bir şey diyemem. Ben dövmeye diyorum
Kötü olmuş
Üstteki gibi değil alttaki gibi yaptiracagim
güzelmiş
Süper
fena değil ortalama bi dövme
kötü
Siz nasıl dövmeler seviyorsunuz