çekici değiller sadece manken kadının vücut hatları çok iyi diye güzel duruyorlar ki, o kadına ne giydirsen yakışır beyaz don bile yakışır gibi sdfsdfds
ya onların işi o ben manken degilim ama kötü de değil zaten fizigim zaten öyle bir iddiam yok hahah sadece guzel gunluk kullanacagım bir camasır seciyorum normal pantolon altına giymeye :D bu camasır 300kusurden 150 liraya gelecek indirim bitmeden alıyım dedim hadi sec hangisi guzel
he tamam yatak odasına fantezi etmeyeceksen ve malzemesi iyiyse al gitsin, ben eşin sevgilin falan beğenmez diye demiştim sen giyiyorsan önemi yok 😂
victorianın kulotları bunlar zaten kalitelidir diye umut ediyorum artık 10 külota 1500 bayılıcam hahaha :D yok oyle bir durum degil ama yine de erkek gozuyle hangisi daha cekici duruyor bak yani kız arkadasında olsa hangisini daha cok begenirdin linkini atıyım
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-sexy-illusions-lazer-kesim-cheeky-kulot-VS26505187
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-cicek-nakisli-dantelli-hiphugger-kulot-VS26475937
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-the-lacie-cicek-coskulu-cheeky-kulot-VS26432591
üçüncü, mavi desensiz olan diyeyim o zaman :)
duz bebek mavisini sectin o zaman ben de onunla ilki lila olan arasında kalmıstım o zaman mavi :D
iyi hayırlı olsun, çıkartacak arkadaş şanslıymış diyelim 😂😂
tesekkur ederim hahah ne yonden sanslı :D
sonuçta o çıkaracak bunu 😂😂
yani kulotlar guzel oldugu icin mi diye dedim :D
bunları da seçtim güzel dimi günlük olarak?
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-dantel-detayli-pamuklu-hiphugger-kulot-VS26475843
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-pink-pamuk-cheekster-kulot-VS26558320
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-pink-lazer-kesim-dantel-detayli-cheekster-kulot-VS26527129
www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-esnek-pamuk-bikini-kulot-VS26477064
evet güzel oldukları için dedim başka niye diyebilirim seni görmedim ki sonuçta fikrim yok 😂😂
pembe olanı al bunlardan da bence.
kalpli olanı mı? bu attıklarımın hepsini alıyorum aslında digerleri guzel degil mi yani
tamam anladım hahah gerci oyle bir durumda erkekler anlamaz bence kaliteli mi degil mi kulotsa kulottur onlar icin tek tuk anlayan cıkar belki:D
ahahaha her erkek öyle değil ya.
hahah umarım :D diger attıklarım ergen isi mi sence ben desenli de seviyorum oyle bikini modeli gibi
ben alıcı gözüyle beğenmedim bilemiyorum diğer arkadaşların da yorumlarına bak istersen :)
Yani gunluk kullanim icin guzel degiller mi Ben o yesil desenli olani cok begendim halbuki😂
olabilir belki günlük için hadi 😂
O kadar kotu degil ama niye burun kivirdiniz ki bikini gibi duruyo normal😂
alıcı gözüyle dedik ama :D
Ne demek o yani kiz arkadasin giyse begenmezmiydin😂
çok kötü değiller ki sadece seksi değiller. e ama günlük giyeceksin zaten bırakta seksi olmasın boş ver yani :D
Aynen bence de oyle yani notmal gunluk hayatta full dantelli mi giyiniyim bi de ben bu tarzi da seviyorum spor kulot gibi geliyor 😂 yani en fazla hazirliksiz yakalansam mesela erkek arkadasimla bir mevzu olursa bu ustumdeyken libido dusurucu bi kulot da degil ama dimi?
yok değil tamam ya, erkek arkadaşına da at onayını al istiyorsan biz elin adamıyız sonuçta biz görmeyeceğiz o külodu 😂😂
Yok onay almak istemiyorum ben bunlari begendigim icin giyinmek istiyorum ama diger yandan da gorecegi bir durum olursa da iy bu ne giymis ninem gibi der mi diye dusundum hahahahah 😂
İyi bakalım 😂
😇😇
ee külot bakmak dışında neler yapıyorsun anlat bakalım 😂😂
15 tane falan aldim kulot😂 dur atiyim mi baska da sectim
hayat nasıl gidiyor diyorum bırak külot almayı kafayı yedin iyice ahahaha
Hayat fena gitmiyor iste inisli cikisli senin nasil gidiyor😅 ya niye kafayi yiyim haha ben kulot ve corap alisverisini cok seviyorum
15 tane aldım diyorsun daha da alıcam diyorsun bütün maaşı külotlara mı basıcan sakin ol o manada kafayı yeme dedim yani 😂😂 benimde monoton gidiyo ya.
Evet daha da alicam insallah allah saglik iyilik versin calisip aliyim😂 az once anneme kulot meselesini soyleyince sen delirdin mi daha gecen almistin her yer kulot ve corap kayniyo diye soylenmeye basladi ondan sonra senin bu yorumun hahahah
ahahaha anne hanımın elinden öpeyim ya valla haklı kadın sdfksdfsdfsd
Ya hakli ama ben bu sekilde mutlu oluyorum 😂😂
senin enerjini çok sevdim ya konuşsak olur mu 😂😂
Enerjim buradan nasil gecti ya ahahahha Olur konusuyoruz zaten😂
konuşmandan anladım ya enerjini 😂😂
konuşmayı daha yakından kast etmiştim ama tamam istemiyorsan madem ne diyim 😂😂
Ha anladim ya burada genelde tuhaf tipler oldugu icin fazla konusmuyorum ozelden ama sorun degil ne konusmak istiyorsun ki😂
evet buradaki tipleri bende az çok bilecek kadar kullandım merak etme 😂😂 tanışmak istemiştim sadece merak ettim nasıl bir kişiliğin var diye.
Anladim sorun yok 😂 iyi bi kisiligim var😂
iyi bakalım :)
Cevap
7Cevap
İlki pantolan için falan daha kullanışlı olur
En güzeli sonuncusu kesinlikle, bebe mavisi olanı alın derim.
Ben de onu sectim en son 😊
Açıkçası hiç birini beğenmedim orta yaş işi gibi biraz
günlük külot ama
Birinci çok cici duruyor
Maviyi sectim🥹
en altta ki mavi olanı seçerdim şahsen
Ben de ilki ve mavi olan arasında kaldım alttaki cok guzel ama en ustteki de lazer kesimmis iz belli etmez diye arada kaldım :D ortadaki de dantelli sanırım tam anlayamadım ama
lazer kesim dikişsiz külot alacaksan dagininkisini öneririm sana kullanıyorum ve aşırı memnunum biraz tuzlu ama ten rengi düz bunun gibi çiçek böcekli değil
aa tamam o zaman bunda mavi alıyım indirimde de ona bakarım tesekkur ederimm :) bu da bu arada victorias secretın tanesi 300kusurden 150ye iiniyor indirimde haberin olsun eger ihtiyacın varsa cok guzeller :)
Vs mi bu yani 🙄
Evet cogu kapilmis biraz gec kalmisim galiba secenek fazla kalmamis bunlari secebikdim 😬
o zaman dagi sana ucuz bile gelir vs markası karşısında 😀
Hahaha ben de pentiden aliyorum normalde bazen dagiden sutyen aliyorum VS de indirimlerde aliyorum sadece Şu an burada tanesi 150ye indirmisler 5 tane alirsan onu degerlendiriyorum. VS in urunleri cok kaliteli penti ya da baska bir markaninkiler 1-2 senede en fazla cop olurken buradan aldigim bazi kulotlar 7. senesini gordu hala sapasaglamlar o yuzden parasini hakediyor gibi yani diger taraftan 2 kulot yerine buradan 1 tane almak mantikli geliyor😬
geçenlerde külot siparişimde kargom teslim edildi bilgisi gelip kaybolmuştu 😂😂 günlerce beddua ettim kim alıp giydiyse g*tünde yırtılsın diye sonra meğer evime uzak bi markete bırakmışlar 😂😂😂😂 elime geçti şimdi bende yırtılmasından korkuyorum 😂😂😂😂😂😂
Neee ahahaha cok sacma niye teslim etmemisler market ne alaka😂 iyi bari alabilmissin 😅 dikkat et yirtilmasin ben de simdi aldim bir sey olmasin diye kulotlarima bebek gibi bakiyorum 😂😂
ne bilim oraya bırakmışlar
3. daha iyi bence
mavi olan mııı
Evet
tesekkurler
Hepsi birbirinden kötü, çocuk gibi.
Niye ya😢
Koca karı donu gibi alma derim
Yok bunlar Koca kari donu gibi degil ki😬
Ne biçim kilot bunlar
Begenmedin mi😟
Beğenmedim kötü
Onerecegin tarz nedir peki
Penti var
Tamam da pentide milyon tane urun var hangisi😂😂
Üzerinde gormek lazim
Ohooo😂
Ancak dogru karar oyle verilir😉
Sen de haklisin
Hepsinden al işte
10 tane alınca tanesi 150 liraya geliyor 9 tane sectim sonuncu kaldı bunlardan birine karar kılıcam ama secemedim 1 tane kaldı
bugday renkli biraz basenliyim iste 55 kilo
galiba maviyi alıcam :)
işte 10 tane yeter simdilik daha sonra yine bakarım 1500 tl kulot biraz icimi acıttı :D
yani işte kişiden kişiye değişiyor ben arada indirim kovalayıp buradan alıyorum sabah da arkadaşıma haber verdim indirim var diye bu fiyatı diyince arkadaşım oha dedi bende pahalı diye algı olustu ahahah
sagol peki icime su serpildi :D erkek kulotları daha mı pahalı oluyor ki
ne kadar onlar mesela
Hangi marka aliyosun kadin icin olani da var mi
Sitesini atar misin bakiyim ben de 😇
alcanım güzel olur
hangisi daha guzel işte ben soruyorum alıcam da indirim bitmeden kapılmadan alıyım hadi sec birini
lila renkli desenli olan yani dimi
ya soylesene o muu :(
sagol caniko
E konuş dinliyorum
Hepsi güzel
ilki lazer kesim, ikincisi dantel gibi duruyor, sonuncusu da hafif transparan gibi gozukuyor ya da ince kumas ama pamuklu sanırım. 10 tane alıyorum da 9unu sectim 10ncusu bunlardan biri olcak hangisi secemedim :D
En üstteki
lila desenli olan mıı
Evet
Bende bunların kullanılmışını arıyorum
Iyy
Bunlarmı guzel
Cirkin mi😟
Güzel gormemısın demek
Ama gunluk kullanim icin istiyorum yani yatak odasi icin degil ne biliyim pantolon altina giyicem iste. Sen ne tarz guzel buluyirsun?
Atim sana ben
Tamam at
Gzlısn yzamıomkı
Hı
vucuduna baglı bence
ya basenli biriyim ama kilolu degilim
hangısıne benzıyorsun
ilki ve ucuncu karısımı bisey gibi
Hafif baliksin
sensin balık :( mavi olanı alıcam ben tamam mı?
Hariķa durur
Kim gorur
sagol :)
Rica ederim dantellide dene
Cok ergen isi bunlar daha seksi yokmu
ya gunluk kulot iste :/ nasıl alcam ki gun icinde giyinmeye pantolon altına yani
Yasin kac
27
Bu yasta bunlar degil daha guzelleri lazim sana buradan detay veremiyorum
Ama gunluk olarak kiyafet altina giyiniyorum fantezi mi Giyinicem 😂
Tanga peki
Tanga var benim spor icin giyiyorum ama Bu tarz normal kulodum eksik o yuzden kapali aldim biraz
Anlatirim istersen
Tanam
Gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?