Birazcık edep olsa sevgilime küçük gelir falan yazmazsin. Nasil bir akil yoksunusun özelini yaziyosun ki ben kiz olduguna inanmiyorum çünkü ne kadar iğrenç bir kız olursan ol cevaplar bu nitelikte olacaksa kendini belli etmezsin. Insanlara sacma sapan konuşuyosun ve biz bu saçma soruyu sürekli görüyoruz ister istemez cevap vermek zorunda kalıyoruz. Ya adam senden soğur diye elletmiyosun nesin sen be. Allah akıl fikir versin.
71 Yorumla- +1 yıl
cevap vermeye değmez bunlara
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük olması bir marifet değil aslında ama bunun en kararlı ve güzel yolu silikon ya da bitkisel takviyelerdir.
Elletirmisin elletmezmisin o senin özelin tabi birşey diyemem.12 Yorumla- +1 yıl
Sağol sonunda duzgun bir yorum geldi :)
- +1 yıl
Ne demek rica ederim sevdiğinle mutluluklar dilerim.
Ya estetik yaptirican ya da masaj yapilcak sık sık başka turlu büyümez soğuk suyla masaj yaparsan sıkı ve dik olur ama buyume masaj ya da estetik ki sevgilinin dikkatini başka yerine çekerek o acigini kapatabilirsin ki bu sogumalik sebep değil ama hani istediğin etkiyi başka yondende tamamlayabilir sin :)
66 Yorumla- +1 yıl
Elletiyim mi. Sevgilimle konusuyum senin icin kucuk olmasi problem mi diye soruyum. Sonrada o bol bol sıksınn ellesin. Saggol
- +1 yıl
Ya şöyleki bunu az çok bilerek seninle cikiyor zaten kafam kadar memelerin olduğunu dusunmuyor zaten seni memelerin içinde sevmiyor seni sen yapan herseyle seviyor eksilerinlede o yüzden problem etmicek hiçbir şekilde ve gerçekten sevgilin isirip elledikce masaj yaptikca buyur çok ciddiyim hele gelişimin durmadiysa acayip etkiler ki cinsel konuda daha çok etkilemek istiyorsan dikkatini popon daha güzelse popona veya 1.70 boylarindaysan bacakların çok güzeldir onlara çek bu benim fikrim içinin rahatlamasi için
- +1 yıl
Haklisin beni cok seviyor. sarilirken popomak ellriyor. Sıkıyor.
- +1 yıl
Sağol:)
Bakın beyler bu salak mal mal şey paylaşmış sitedeki bütün abazalar doluşmuş. Bu kızların kıçını kaldıran sizin gibi abazalar yapmayın böyle. Zaten bu kızın namusu olsa dürüst olsa gerçekten seviyor olsa bu göğüs takıntısı olmaz. Birde elleteyim mi diyor.
52 Yorumla- +1 yıl
Ayy g ötüüüm daglar kizi reyhansinya sen maaaaa l
- +1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
+1 yılBazıları küçük sever...
www.cocoonetmoi.fr/.../...-face-me-gusta-29215.jpg11 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha iyiymiş
Tuhafsınız Yemin ediyorumyaa. Tüm Dertler bitti Herşeyde anlaştınız gögslerinimi dert ediyorsun birde elletmek istemiyorum kücük diye diyorsun Sacma Sapan İşlerle ugraşıyorsun Kusura bakmada.
51 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
Tek derdin bu olsn be tüm işler biitti sevgilinin eline gelen memelerden konuşur olduk.. unutma o çocuk seni birgün terkedip gidicek.. Ne demiş üstad Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâki isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim. Hiç ender hiçim, fakat bu mevcudatı umumen isterim.
10 Yorumla
+1 yılGöğsün küçük diye senden soğuyacak adamla ne işin var bacım?
41 Yorumla- +1 yıl
Sogumaz ama ne biliyim buyuk olsun daha cok baglansin istiyorum
Büyütme için tek yol silikon bunun dışında tüm yöntemler etkisiz
Seni beğenen erkek az ya da çok göğüs ölçülerini tahmin etmiş ve bunu sorun etmeden seninle beraber olmuş ise bence sorun yok
Bir kadını genel ortalamada hoş buluyor ve istiyorsan sadece göğüs ölçüsü mesele bile olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunda pipisi küçüktür aranız dengelenmiş olur o sana memelerin küçük derse sen de ona pipin küçük dersin :)) genelde yapılı cüsseli erkeklerin şeyi kısa olur derler
31 Yorumla- +1 yıl
Yok buyuk olaninki buyuk oluyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılHay Allah derde bak hiç güleceğim yoktu göğüslerim küçük elleteyimmi diye bide soruyosun. Bumu derdin senin.. Önce sevgi saygı olsun ama nerde tek düşünce oynaşma. Bana kızma ama tek derdin bu olsa keşke
11 Yorumla- +1 yıl
Baska dertlerimde var. Neyse
+1 yılonun için egzersizler var belli bir zaman uygularsan istediğin hali alır, aslında aynı dertten olan birsürü muzdarip var neden çünki şimdiki nesil hareketsiz tembel tek bildikleri şey evde bilgisayar dışarda android telefon, eskiden gençler dışarda top oynardı, sek sek oynardı, yakalamacılık oynardı, ip atlardı, yani hareket vardı kas vardı, ama şimdikiler cıvık et gibi sanki bir yaşayan ölüler, ben şahsen çok üzülüyorum,
10 Yorumla
+1 yılOrtada abartılacak bir durum yookki uubeybibeybi çünkü boyun ve ölçüleri oldukça iyi sen sadece erkek arkadşının el yapısına göre kıyaslıyorsun bu yanlış bir bağdaşlaştırma... Bence hayatına devam etmelisin demişsin ya görenlerin içini titretsin diye işte şimdi yanlış bir durum yaparsan orta yaş hallerinde gerçekten görenlerin içini bulandırabilecek bir görüntü ile karşı karşıya kalabilirsin bence gayet iyisin...
00 Yorumla
+1 yılGörenlerin içi titreşim ne demek? Bu cümleyi sevgiline de söyle bakayım tepkisi ne oluyor? bir tek sevgilinin içini titret, gerisi umrunda olmasın..
30 Yorumla
+1 yılelletmeyiver yavrum sende marifet gibi bide yazmissin bunu buraya gorenlerin icini titretmeyi iatiyorsun hemde sevgilin varken :D biriyle bile yetinemiyorsun gerisini sen dusun :D
30 YorumlaAşkım benim kiler çok küçük sen elleye elleye büyütür musun de?
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam yaparim
+1 yılGörenlerin içi mi titresin YUH. Senin çıplak gezme planların var herhalde.
32 Yorumla- +1 yıl
Ayneeeen
büyük ve sert :)))))))))))))))))))))) ellere küçük memeler ohaaaaaaaaaa +18 soru bu
212 Yorumla- +1 yıl
Soruda yanlis yazmisim. Sevgilim basketci ve elleri buyum memelerim kucuk :)))))
- +1 yıl
Neden sevmez? Ve nasil gogus severr?
- +1 yıl
Buyuk degigim d falan degil c olsun ama tas gibi olsuun. Dik dursun.
- +1 yıl
Nasil seksi durur peki
- +1 yıl
Peki sagol
Dogal halini bozma , abartilicak gibi degil problemin
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılSizin şu icini titretmek istiyorum lafiniza hastayim, bizim icimizde vibratörmu varda titreteceksiniz anlamadim gitti.
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle karakterini büyült lütfen saçma duygular içindesin erkeklerin penis boyu gibi , seven erkek öyle şeylere bakmaz lütfen diyorum
10 Yorumla
+1 yılCoook oksaman lazimmm sık oksaaa elle birazzz oynaaa kendinn oylee buyurrr o merak etmeee her insanin gogusleri oyle buyur elleyerek oksayark oynayarak ;-)
10 Yorumlavalla bu kız mal harbiden. ellet ellet elbet büyücek.
30 Yorumla
+1 yıldik ve sert iseler sıkıntı yapma... onları büyütür zaten sevgilin.)
10 Yorumla
+1 yılGeceleri mastürbasyon yap ve ellerimle göğüslerini sık daima. Gün geçtikçe büyüme olur, düzenli yaparsan tabi
10 Yorumlagöğüslerine boşuna kafayı takmışsın hani sana dicemki silikon taktırsan çok büyüyo bu seferde ayarı yok onun ama benden bir tavsiye olsun hiç ellettirme ilerde coccugun olursa şükredersin memelerin karnına sarkmaz en azından
00 Yorumla
+1 yılSevgiline soyle dalga gecerse slikon yaptir karsisina gec sonra ve de ki
bir zamanlar kucuk ama gururlu bir gogus vardi 😅😄30 Yorumlaestetik yaptıracan veya basketciye ellettire ellettire büyütecen
10 Yorumlailişkilerin boku çıktı mk artık sevgililer aralarında göğüs ölçüsü konuşur olmuş bu ne ya
20 Yorumlagörenlerin kısmı manidar...
sevgilisi olan biri için cinayet sebebi bu cümle20 Yorumla
+1 yılGöster de büyükmü küçükmü karar verelim, görmeden yorum yapmak doğru olmaz ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Uza
- +1 yıl
Sen önce beyin cerrahisine görün, memelerinle uğraşmaktan beynin daha küçük kalmış.
- +1 yıl
Uzaaa
her erkek iri sevmez mesela ben çok büyük sevmem bence ellet şimdiden alışsın
30 Yorumlabence normal takıl ellete elete sarkacak ondan snra silikon olursana 90 D:
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilimin de göğüsleri küçüktü. Ve o da bu konuda senin gibi utanıyor ve sıkılıyordu.
Bu konuda sorun yapmamasını söylüyordum ama nafile.
Sevişirken üstünü çıkarmıyordu.10 YorumlaHunharca geldiğimiz noktaya haykırıyorum yeterin uleeyynnn,,,,,,
Senaryolar altın portakal da yok yav13 Yorumla- +1 yıl
:):):)
- +1 yıl
şimdiden 100 den fazla cevap almış baksana :D
+1 yılbol bol muz ye büyür :)
12 Yorumla- +1 yıl
Harbimi
- +1 yıl
harbiii
erkek eli degmesi lazim. avuclanacak oksanacak bol bol. hatta yalanip somurulacak.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen bu göğüslerle o büyük ellere hitap edemezsin bebeğim. Sevgilin senden muhtemelen çabuk sıkılacak ve ellerini dolduracak göğüslerin sahibini arayacak..:))
27 Yorumla- +1 yıl
Simdi boyle soyleyim niye moralimi bozuyorsun. Hem benim popom cok seksi onu ellemesi yeter ona.
- +1 yıl
Ofd boz buna ask diyoruz.
- +1 yıl
Tamma sus
- +1 yıl
Küssss
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce elletmiyorum sonra eline küçük geliyor? :D elletmişsin yeme bizi xmövcxöçbcvmb :D
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık günah ya git ileride kocana ellet a. k iyiki kücükmüs o* olup cıkıcakmısın yoksa ohh iyi olmus sana valla :D
30 Yorumla
+1 yılallah seni kahretmesin:))) gece gece güldürdün beni :)))
03 Yorumla- +1 yıl
Gece gece ne isin var burda. Sutunu ic de uyu :))))
- +1 yıl
hahahha tamam abla :)) sakin ol ,)
- +1 yıl
Hadi balim uyuuu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünde 3 kez göğüslere boşalsın arkadaş o zaman büyür.. :) Al sana recete
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kardeşim 16 yaşında 75b kullanıyor o da elinden geldiğince desteksiz vs. almaya çalışıyor
00 Yorumlameme kanserine farkındalık için yazılmış bir yazı diye nitelendiriyorum :)) Kendini fazla kasma kimsenin içi ne titremez gögüs görmeyle :))
00 YorumlaSen ellettirmeye başla o elledikce büyür sen merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl''basketci ve elleri cok kucuk goguslerim eline cok kucuk gelir'' Adamın ya Eli yok ya da senin Göğüsün yok...
11 Yorumla- +1 yıl
Duzeltmeyi okumadin galiba. "Basketci elleri buyuk"
Seni seviyorsa bu göğüs konusunu sorun yapmaz daha senden yana olur ama sevgisi önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇörek otu yağı işe yarıyo diye duydum ama ne kadar doğru bilemem
22 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılSevgiline elletene kdar bna gel 20 seansta büyütürm ben emiş gücümle :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim emer sen zahmet etme
- +1 yıl
Sevgilin göğsn büyüdükten sonra emsin küçük geliyo demişsn ya sevgiline :D
Güncellemede de yanlış yazmışsın
14 Yorumla- +1 yıl
Ne yazmisim
- +1 yıl
Sanki anlamadinn buyuk demek istedigimi
Bence karakterini sertleştirsen iyi olur
70 Yorumlaöptür sen en iyisi :D vakum gibi çeksin onları onlar büyür zaten zamanla :D olgun gibi görünürsün sende :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 80 bir fark yok sevgilimde yok dert etme bence seni oyle begenmiski seninle
23 Yorumla- +1 yıl
80 C ise sorun yok.. önemli olan cup ölçün.)
Cevap sahibi+1 yılB cup
- +1 yıl
Cup ölçüsü ne oluyo
Bak bole deyince merak ettım goguslerının ve poponun goruntulerını :)
00 Yorumla
+1 yıliyi bence hatta normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılici titresin bolumune bittim yakıcan ortalıgı yani O_o
10 YorumlaNe kadar namusluymussunannen ve baban seninle gurur duymali guzel terbite verdigi icin pislik sey
44 Yorumla- +1 yıl
Sagol sende gece gece bu sayfadasin annenin sana verdiği terbiye...
- +1 yıl
:))
+1 yılTitreşim motoru tak memelere onlari gorenlerinde ici titresin o zaman
00 Yorumla
+1 yılEllet ellet o onları buyutur zamanka sonra sert olsun dıye beklerken kecı memesıne donsun goguslerın canım
00 Yorumlabence seni bu şekilde kabul etmeli konusmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Umarım fake degilsndir boşuna okumamış olim
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir
Sende çok şey istiyorsun...
10 YorumlaKeşke her sey öyle büyüse...
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi her sey?
+1 yılbana gel buyuturumm:))
01 Yorumla- +1 yıl