Çok çok zarif bir elbise, ve tam olması gerektiği gibi. Ama bizim millet abartmaya bayılıyor ve tüm davetliler taşlı saray sultanları gibi geleceklerdir. Dolayısıyla her ne kadar dosdoğru bir seçim yapmış olsan da, geri planda kalırsın. Bu elbiseyle benzer tarzda, ama daha şıkır şıkır birkaç model önerisi atıyorum, dünyada en beğenilen tarz elbiselerden birkaçı... (benim favorim 2. si)
Nişan için uygun elbiseler evet bunlar çok iyi bunları almak zor olabilir belki bütçesi tutarmi tutmazmi bilmem ama kiralarsa o güne özel iyi olur buralarda sonra napcam onu kullanmam boşa masraf etmeyeyim hem de uygun olsun biraz diye yani nisanliktir gelinliktir bunun gibi elbiseleri kiraliyorlar bazıları bütçesi yetmediği için bazıları da ilerde napcam onu bir sürü yer kapliycak dolapda diye almak istemiyor ondan kiralıyor
Ponçik insanlara bir şeyi beğendiremezsin insanlar her şeye itiraz ederler ve her şeye bir kusur bulurlar O yüzden Buradaki insanların söylediklerini ciddiye alma içine sindiyse hoşuna gittiyse giy gitsin
@regularalone iyinin bizimle işi ne poncik? Kötü kaynıyor ortalık En iyisi benim Ben de 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı seviyorum. Var sen düşün gerisini 🤪
Öncelikle mutluluklar diliyorum.🌺 Kıyafetine gelecek olursak Kendi nişanına değilde başkasının nişanına giyilmiş bir kıyafet gibi duruyor yani biraz sade durmuş. Biraz daha abartabilirsin ama tabi ki tercih meselesi tekrar mutluluklar
Bir başkasinin nişanina gidiyor gibi bizim burada bunu ben giyecem giymek istiyorum desem giydirmezler bunu tabi sizin oranın anlayışını görüşünü adetini bilemeyiz
Bende köylüyüm ama sayı az diyorsun sanırım söz gibi olacak söz olacaksa bu elbise iyi söz için ama nişan için basit duruyor sanki biraz güzel elbise güzel değil demiyorum ama nişan sahibine uygun değil aldın mı bunu sen
Nişan deyince ben büyük olur nişan sinra sayıya baktım nişan sayısı gibi değil dedim acaba sözmü kesecekler dedim eğer söz içinse bu elbise olur insanlar nişan deyince büyük oluyor ya özentili yani herkes uygun bulmamış anlamamış soruyu sözüm için bu elbise uygunmu diye sorsaydin herkes onaylardi
Kız saçmalamaaa nişanına gelenler bundan daha şıkır şıkır giyinir sfmdjdk. Ön planda olması gereken kişi sensin, çok sade bu elbise. Daha iyisini bulabilirsin 😌
Bence sade kalmış diyenlere bakma çünkü sade hep daha class durur. güzel parlak zarif takılar tercih edip tamamlanman gerekiyor sadece ve saçını zarif doğal bi model yaparsan iyi olur yoksa alaturka durabilirsin
Güzel ama sade kalmış biraz daha dikkat çekici bir şey olsa daha iyi olabilir ya da illa bunu çok beğendiysen takı ve aksesuarlarla süsleyip daha iyi hâle getirebilirsin bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nişan senin değilmişte sen davetliymişsin gibi olmuş