Tesettürlüyüm hava çok soğuk olcak düğünümde gelinliğin altına ne giyicegimi bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Saten şalvar tarzı şeyler yapıyorlar görünse bile güzel duruyor
Altimin gorunucegini sanmıyorum sonuçta kim gelinliğin altına bakar ki en yakınımdan başka
Kısa tayt giy o zaman
O gun idare et iç çamaşır haricinde birsey giyme beyaz kilotlu corap giyebilirsin en kötüsü
Termal beyaz tayt ve badyy giy.
Altına da beyaz iç çamaşir ve beyaz külot çorap
Düğünde maganda var mı sizin oralarda ateş eden de çok olur
Yok onlar eskide kaldı
Nasıl ya bir arkadaşımın abisinin düğünündeydik ailecek kürt bunlar düğünde bildiğin tabancayla havaya ateş açıyorlar ben de arkadaşa dedim ayıp olmasın diye ben gidiyorum acil işimiz çıktı dedim de hızlıca uzaklaştım bir daha da o düğünlere girmem Zaten doğularda merdiven altı işler de çoktur her ırktan adam var dağ bayır orman fark etmez kamufle olup yoldan geçen araçları kundaklarlarmış. Doğunun en güvenli huzurlu yeri Erzincan da bile uyuşturucu vakaları olurmuş. Misal Tunceli de böyle imiş. Onu da bir arkadaştan duymuştum.
Doğu diyince neden aklına direk Kürtler geliyor anlamadım doğuda sadece Kürtler mi var Kürtlerde haklısın hala bu adet var
Yav mesela Erzurum taraflarında kürt çok az. Terörün T si bile geçmiyor zaten. Zaten yorumlarda da belirttim her ırktan adam var diye
Okey bizim adetlerde öyle bir şey yok önceden bizdede vardı
Sen nerelisin de böyle bir adet yok sizde
Mardinliyim
Sizin oralar da sıkıntıdır yav hemen yanı şırnak zaten terör örgütleri süryaniler derken kesin sizin ailede silah taşımayan yoktur. Mardin e küçükken gitmiştim de birinin ağzından duydum her aile silah taşırmış. Tabi bu ne kadar doğru tam bilmiyorum. Evlerinizin etrafında da aynı cezaevi surları gibi duvarlar var
Allah sabır versin Mardinli arkadaşlarıma ne diyeyim
Alakası yok kanka bizim ailede kimse silah taşımıyor sen yanlış yere gelmişsin mardinliler silah taşımaz onun nereli olduğuyla alakası yok insanın kendisiyle ilgili
Beyaz tayt al giy. üşütürsen düğün burnundan gelir.
Evet ya aşırı soğuk burası doğuda olcak düğün
3, 4 tane üst üste giy o zaman. Eşim düğünde hastalandı tam 15 gün çekti. o zaman zarfında ilişkide olmadı. evliliğin ilk günü acildeydim düşünün yani
pekmez iç knk içini ısıtsın.
Bende öyle düşünüyorum bi kaç tane üst üste giyersem ne olur ki çin soğuk sonuçta burası
Allah yardımcın olsun kardeşim. Umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz.
Sağolun teşekkür ederim 🤲 bi şey daha sorabilirmiyim size erkek olarak fikrinizi çok merak ediyorum eşiniz rahatsız dediniz ya 15 gün boyunca ilişkide olmadı dediniz ilk gün ilişki olması şart mı sizce
Şart değil tabiki de. Şu da var kardeşim. eline kadın ya da erkek eli değmemiş bir kişi aynı yatakta eşi ile yattığında mutlaka yapmak ister. Eşinizin duracağını zannetmiyorum. Doğu da ilk gece önemlidir.
Ama bişey soylimmi nişanlım çok utangaç biri ve doğuda bilirsiniz belki görücü usulü nişanlandik ve bana şimdiye kadar hiç güzel sözler söylemedi ve o konuda da hiç konuşmadı hata ben konuştum o konuşmadı sizce neden olabilir
Utangaç olduğundan söyleyemiyordur. Bende aynıydım şimdi görsen mersiyeler şiirler gazeller diziyorum hanıma. Biz gibi olanların sevgisi gerçek oluyor. Bağlandığımız bir kişi oluyor.
alışma süreci
sevme süreci
aşk süreci
saygı süreci
bunlar tamamlandığında ömür bitiyor zaten kardeşim.
Benimkide düzelir mi ya valla yani her kadın güzel sözler duymak ister ama kaç aydır tek güzel söz yok 🤦♀️
Düzelir. sizi sevdikçe aşık oldukça neler çıkar o dillerden bir görsen
Ay inşallah ya
Beyaz dantelli iç çamaşırı sadece
İçlik veya tayt giyebilirsın
Enıste gormeden çikar ama
Enişte görmeden nasıl cikaricam gelinliği damat cikarmicak mı 😂
Sen kendın cıkar ıclıgı lavabo ya falan dıınce
Okey çok yardımcı oldun 😂 teşekkür ederim
Rica ederim
Acık yerde mı olack dugun
Açık değil ama baya soğuk bi yerde olucak evin bodrum katinda olcak ama kapalı üstü etrafı biraz açık bodrum dediğime bakma güzel bir yer ama soğuk biraz
Daha ıyı mekan ayarlasaydınız keske
Allah mutlu mesut etsin inşallah bi yastıkta kocayın
hiç provada giydin mi gelinliğini
Hayır daha gelinlik seçimi yapamadım bille
o gelinlik çok dar oluyor altan hiç bir şey giyemiyorsun bildiğin tenine yapışır ama tayt olabilir belkide
Çıplakta kalacak değilsin
Ee yani 😂
😅😂
o idare et artık
Örme tayt üstüne beyaz pantolon giy
Evli teyzelere sormak lazım bilmiyorum
Gelinlik çok uzun mu?
Evet
O zaman beyaz tayt giyebilirsin altını açıp bakmıcaklar sonuçta
Ee yani üst kısmı kast etmiştim herkes alt kısmı anlamış üst kısma bir şey giymicek miyim
Tabikide hayır üstüne ince birsey atarsın otururken
Okey erkek olarak sen benden daha iyi biliyorsun tebrik ederim 😂
Rica ederim eşimden biliyorum 🤣🤣🤣
Jartiyer giy:)
Hem o gün üşümezsin merak etme:d
Kır düğünü mü olucak 🤔
Yok be ne kır düğünü köyde bi düğün yapicaz 😂😂
Hiç bı şey giyme
Yok artık
tanga tabii ki
Don atlet.
Bence hic bisey giyinme gerdek atesli olsun