Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Yani anlami ne bunun ona göre karar vermek gerek
.. Bu meme ona ait mi demek
.. bakın ben nelere göğüs gerdim mi demek
.. ilerde sarkarsa kaldiracim o olacak mı demek
ya da tamamen baska bisey mi ne demek yani ona göre degisir🤣🤣
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan vücuduna yaptırdığınız dövmeler size ait olup, sizin tercihinizdir. Ancak, dövmeler bir tatoo olarak yapıldıklarında, kalıcı olacakları için düşünmeniz gereken önemli bir noktadır. Özellikle, bir ilişkinizin olup olmadığının belirsiz olduğu bir kişinin isminin dövme olarak yaptırılması, ilişkinizin ilerleyişi ile ilgili olarak pişmanlık veya diğer duygularınızın olmasına sebep olabilir. Bu yüzden, dövme yaptırmak istediğinizde, düşünmeniz gereken önemli bir konu olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bir hareket değil çünkü yarın istemediğin şeyler yaşayıp ayrıldığınızda dövmeye bakarak onu hatırlayacaksın, bir şey olmaz diyorsan yine karar senin güzel kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim desen 5 kere daha düşün derim ama sevgilim diyorsun bir de. İçimden gelmişti parmağımın yanına dövmesini yapmıştım, şu an ayrıyız. Sen hesap et mantıklı mı yaptırmak.
En azından elime peeling yaptığım için silikleşti ve yenilemedim de. Sonuç olarak tavsiye etmiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
+1 yılEphemeral dövme diye geçici bir dövme türü var. Yaptıracak yer bulabilirsen 1 sene kadar kalıyor. Gerçek dövme tavsiye etmem dünyanın binbir türlü hali var. Hem sevdiğini belli etmenin binbir türlü yolu varken bu çok saçma geliyor. Madem dövme seviyorsun kendin için bir şey yaptır başkası için değil
96 Yorumla- +1 yıl
Vay bee cok iyiymiş ilk kez duyuyorum 1 senelik dövme
- +1 yıl
Nasıl bir şey ki ignesiz mi
- +1 yıl
İğneli olması lazım ama vücutta kayboluyormuş. Geçen sene araştırmıştım henüz Türkiyede yoktu. Gelmiştir heralde 1 senede. Google’a yaz çıkar
- +1 yıl
Harikaymis yaptirirsam ondan yaptircam o halde
- +1 yıl
Gelecekte kalıcı dövmenin yerini alacağına eminim. Silinsin istemeyen tılda bir üzerinden geçtirir. Sıkılınca başka yaptırır
- +1 yıl
Aynen öyle bencede
- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBence gereksiz ve itici durur onunla ayrıldığında ne olacak boş yere masraf yaparsın onun yerine daha kolay hem alabileceğim hem de silebilecegin bir kolye alsan onun ismi falan olsa daha iyi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Geçici yaptır en azından ayrılırsınız falan risk alma😂
25 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim yaptırmıcam😂😂😂
Soran+1 yılAllahım Bi soru sordum şuraya bak ilginç ilginç yazılar 😅 ayırdılar kaç kez beni o yüzden dövme fikrini rafa kaldırdım
+1 yılAyrılmayacağınızın garantisi var mı? Ayrılırsan sonraki adama ne diyeceksin? Gereksiz şeylerle uğraşma. O senin için böyle bir şeyler yapıyor mu? Çok gereksiz ve yanlış.
20 YorumlaYani harika olur bir kadın yaptirsa ben çok sevinirdim ve bu harika bir fantezi malzemesi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaptir yaptir.. rahat ol. bu kafayla 3 sene sonra gogus altina qwerty klavye gibi harf koleksiyonunu farkedip ne ara oldu bu diye sasar kalirsin.
53 Yorumla
Soran+1 yılŞaşıp kaldığım senin bu kafayla 40 küsur yılı nasıl yaşadığın
Cevap sahibi+1 yılSenin gibilere ismimin bas harfini damgalayarak yasadim sekerim. Sen yoluna bak bizi boş ver.
Soran+1 yılNonoş seni
+1 yılPeki onunla ayrılıp da başka birini bulursan, bulduğun o yeni erkek eski sevgilinin adını mı yalamak zorunda kalacak?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zekisin😃😃😃
- +1 yıl
aynı harfle başlayan biriyle sevgili olur 🧠
+1 yılYapma pişman olursun zaman neyi gösterir hiç bilinmez bakarsın yarın ayrıldınız o zaman pişman olursun.
10 Yorumla
+1 yılYaptır yaptır. Koşa koşa git yaptır. Birkaç ay ya da yıl sonra ayrılınca da dövme nasıl sildirilir diye konu açarsın.
10 YorumlaBi sonraki erkek arkadaşının baş harfini de ona göre seçersen okey😂
20 Yorumla
+1 yılBence mantıklı değil yarın öbür gün ayrıldığında o dövme orada kalıcak birde başka dövme ile kaplatmak zorunda kalacaksın
00 Yorumla
+1 yılDogru degil olduki erkek arkadasindan ayrildin sonra evlendin kocan tam icraat a gececek bir erkek ismi haydaaa😂
00 Yorumla
+1 yılBunun adı aptallık ayrılınca başkasıyla beraber çıkınca ne olacak sildirip onun adınımı yazdıracaksın..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılBu türk kızlarında niye beyin yok diye düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bilim adamları bir el atsın bu konuya muzadaribiz yaa
00 Yorumla Bence doğru olmaz dünyanın binbir türlü hali var kocanda olsa isim yazdırmak doğru değil. Dövmeyi gereksiz buluyorum
00 Yorumla
+1 yılEğer olur da ayrılırsan sildirebileceksen bir sorun görmüyorum. Ben de adını dövme yaptırmıştım zamanında
00 Yorumla
+1 yılYapmamani tafsiye ederim ama ila yapacaksan da o kişi sevgilin değil eşin olacak kişinin ismi yazılsa daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılAyrıldığında sildirme parasını verceksen yaptır benim arkadaşım yaptırmıştı ayrıldı dünyanın parasını verdi
00 YorumlaBence yaptırmamalısın ayrıca yani ne gerek var ilerli zamanda pişmanlık duyabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım duyacağım şeyler olmaz
- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olmaz, ayrılırsınız falan, sonra pişman olursun
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha mantıksız bir davranıs gormedim. Buram buram pişmanlık kokan bir düşünce
10 Yorumla Evlenip yaptıranlar boşanınca sildirmeye çalışıyor. Riskli bence..
155 Yorumla- +1 yıl
Evlenirse yine iyi abla evlenmeyip pişman olmak daha kötüdür
- +1 yıl
Ben zaten dövme olayını pek sevmiyorum yani dünyaya tek bu bedenle geliyorum üzerine kalıcı bişey bırakmak ilginç
- +1 yıl
Evet sıkıntı işte sildirmesi falab
- +1 yıl
Var mı dovmen peki
- +1 yıl
Ben goturim seni smkfkskaksk
- +1 yıl
Yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor değil mii
- +1 yıl
Çok aşık olursam yaptırırım
- +1 yıl
O zaman ilk adım olarak instan ver
- +1 yıl
Bişey olmaz bu yolda yaşın onemi yok hem ben milf seviyom kdksksks
- +1 yıl
Bu işin bahanesi ya hallederiz ogretmenim olursun:)
- +1 yıl
Arayan bulur demiş incilde İsa peygamber başka bişey bulursunn
- +1 yıl
Para bulursun tabi
- +1 yıl
Whatsapp kullaniyosundur ama :)
- +1 yıl
Sanki benle evlen dedim
- +1 yıl
Olur olur
- +1 yıl
Gidiyorum ama seni dusunerek...
- +1 yıl
Bu gencligimle sana sorular sormak istiyodum...
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
- +1 yıl
Uzaniyorum seni dusunerek
- +1 yıl
Teyze fantezim yok niye dusunim
- +1 yıl
Artık teyze fantezim var o zaman
- +1 yıl
Tam özele gelme saatindeyiz ama
- +1 yıl
Bende yatmaktan bahsediyorum işte iki kişi üst üste :)
- +1 yıl
Bilmiyosan ogretiyim teyzee
- +1 yıl
Sen öyle demedin mi abla
- +1 yıl
Karım oldun artık
Kesinlikle tavsiye etmem. Yaparsan pişman olursun ilerde
10 Yorumla
u +1 yılDeğil sevgilin eşin bile olsa yaptırmamanı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılHayır bence. Ayrılırsanız sildirmek için acı çekersin bidaha
10 Yorumlasakın yapma, hadi ayrıldın nolacak aynı harfle başlayan birini de bulsan bile bu ne diye sorar
00 Yorumla
+1 yılKafanın içinde taşıdığın beyin sadece ağırlık yapıyor. Kurtul ondan
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma kocan bile değil erkek arkadasın sonuçta.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılDövme güzel duruyor ama yaptırmaya hiç cesaret edemedim.
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBugün yaptırirsan yarın öbür gün silmek isteycen oncin boş ver
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir aptallık yapma oldu ki ayrıldınız sonra başka birini buldun ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılAyrılırsanız aynı harfle başlayan birini mi arayacaksın?
00 Yorumla
+1 yılYazma yarın birgün ayrıldığınz zaman sorun olur. Hayat bu ne olacağı belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvliysen sorun yok sevgiliysen sorun var ne olacağınız belli değil
00 YorumlaSefil hayatında verebileceğin en doğru karar olabilir yavrum, yaptır
00 YorumlaBaş harfi az gelir, basit kaçar. Direkt isim soyisim yaptır mütüş durur
00 YorumlaAynen değiştirdikçe hepsininkini yaparsın bir yerlerine. Özgür, akıllı kadınsın sen.😎
00 YorumlaModa & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Ayrılırsanız o harfle başlayan isme sahip başka biriyle mi sevgili olacaksın
00 Yorumla
+1 yılKeşke gizli olarak sormayaydın. Ayrıldığın zaman ne yapacağını çok merak ediyorum :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılolur ki ayrıldınız sonra ne olacak
sildirecekmisin?
ciddi bir karar00 Yorumlabence yanlış ayrılırsan hüzün oluyor pişmanlık kalıyor
00 YorumlaBence gereksiz, ileride ayrılırsan sidirme ile uğraşıcaksın
00 Yorumla
+1 yılSakın haa ya ilerde ayrilirsan nolcak diğer sevgili bunu kabul etmez evli olsan bile yaptırma sakin
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşından ayrılınca aynı isimden de koca ararsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyi bırak kocamla aynı dövme yaptırmıştık çok pişmanım. Ayrılınca o iz kalıyor her baktığında moralin bozulur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kırk yıl düşünsem göğsümün altına sevgilimin dovmesini yaptırmak aklıma gelmez
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok doğru. Ayrıldıktan sonra da diğerinin baş harfini yaptırırsın. Belki ileride bir kelime cümle falan çıkar.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimseye ismini ya da baş harfini vücudunda taşıyacak kadar değer verme
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. evlenince çocuununkini yaptır garanti olsun erkek arkadaşın bırakır gider ama çocuun ömürlük sende
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloluur.. ileride ayrılırsan baş harfi başka birşeye çevirmen kolay olur🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur olur , sonrasını de yanına sonrakinide onun yanına bakalım bi kelime çıkacak mı o harflerden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken bunlar için kocan değil biseyin değil ilerde çok pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılAyrılma ihtimalini de göz önünde bulundurarak yap ilerde eğer ayrılırsan ve yeni bir sevgilin olursa bu kimin baş harfi demesin
04 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde öyle bir durumda orayı o şekilde tutacak halim yok
- +1 yıl
O zaman geçici dövme yaptır en iyisi
Soran+1 yılMesela geçici dövme ne kadar süreli oluyor?
- +1 yıl
Yaklaşık 1 ay filan kalıyor
Yaptır bir şey olmaz. Ama küçük harfle yazdır. Ayrılırsan bir sonraki sevgilinin içinde mutlaka olur o harf. Ona uyarlarsın 😉
00 YorumlaGöğsünün altı açık geziyorsan olabilir.
Yoksa saçma, sadece sevişirken erkek arkadaşın görecek. Gereksiz.00 Yorumla
+1 yılPeki ya ayrilirsaniz? Gerçi sade baş harfiymis sonra farkli bişeyle tamamlanabilir ama geçici dovme yaptırsan daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılHer erkek arkadaş için bir harf mi yaptıracaksın?
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 kişi için bu kadar netim
- +1 yıl
Senin yaşın kaç?
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
16-17 sanmıştım pardon.
Soran+1 yılRadikal bir karar benim için
- +1 yıl
Evet ve yüksek ihtimalle pişman olacaksınız.
O dövmeden sonra ayrılık yakındır. Genelde öyle gördüm
10 Yorumla
+1 yılharika fikirnucunada benimkini yazdir
00 Yorumla
+1 yılBence yapma. Beraber kalacaginizdan emin degilsinki
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem