Aradığım bir kıyafet varsa ve bulamıyorsam hemen koşup kardeşimin dolabına bakıyorum. Ve oradan çıkıyor. Siz kardeşinizle kıyafetinizi paylaşıyor musunuz?

Aradığım bir kıyafet varsa ve bulamıyorsam hemen koşup kardeşimin dolabına bakıyorum. Ve oradan çıkıyor. Siz kardeşinizle kıyafetinizi paylaşıyor musunuz?

Gayet normal olduğunu düşünüyorum zamanında bende ablama bu konuda çok çektirdim bazen fazla tepki veriyordu ama şu an dönüp bakınca keşke o kadar çok tepki vermeseymișim diyor bence de öyle olmalı alt tarafı bir kıyafet şu an o seninkileri giyor ama biraz büyünce sen onunkileri giyicen
Kardeşim bile olsa kimseyle aynı kıyafeti giyemem, huylanırım, kaç kez benim kıyafetimi giydiler, bu yüzden kaç kez kızdım kendilerine. Kıyafetler kişiye özeldir, kardeşle bile paylaşılmaz
Cevap
11Cevap
Evet paylaşıyorum. Eğer ki aradgm kıyafet onlarn dolabından falan çıkarsa ya da bulamazsam bir daha giymelerine izn vermiyorum haliyle onlarda gymek icn aldıkları kıyafetini geri yerine koyuyorlar yoksa hayatta giyemezler😅
Üst bedenlerimiz uyuyor bu yüzden paylaşırız. Hiç de kavga etmedik şu ana kadar. Kıyafet çeşitliliği oluyor, işimize geliyor. Takılarımızı da paylaşıyoruz ara sıra. Kombinlere uydurabilmek için.
Arkadaşından alırken verirken sorun yoksa kardeşinle paylaşmak zorundasın unutma siz kardeş kanka panpa arkadaslikla. daha otesiniz
Ya bende pek sevmem kıyafet paylaşmayı. Tatlı dille uyarabilirsin
Kardeşim benimle paylaşırdı izin alırdım giyip giymemek için 👭♥️
Benim dolabım onun dolabı kıyafet alırken aynısından bir ona bir kendime alıyorum 😅
Kardeşim o benim gerekirse donla gezerim. Benim olan her şey onun sayılır.
😂😂😂
Donu da kaptirmada kgmmhhmhm
Kardeşim o benim dövedebilirim gerekirse 😂😂😂
Donu kaparsa döverim diyorsun yani 😂😂😂
@Brooklyn88 sizin çok hoş pijamalarınız vardır evde giydiğiniz 😂
@Mathilda84 var tabi olmaz mı 😂
Ben kardeşimle herşeyimi paylaşıyorum kıyafetin lafı olmaz
Ben kuzenimle bile paylaştım 4 sene boyunca sonunda ihanet etti ama neyse
Yanii zorunda diilsin ama napcan ki? Aynisindan ona da al 😂
Zorunda değilsin ama bu olağan bir şey.
Hayır değilsin hiç hazetmem dolabına kilit vurdur
Bu resimdeki elbiseyi giyiyorsan hastasiyim 😅
Evet zorındasın kardeş o paylaşmalısın 🥂
ben hiç bişiyimi kimseyle paylaşmam ya
Kardeşine daha güzel yakışmış
Görsel temsili kanka 😂😂
@Brooklyn88 aldatıldık mı knk :)
Adını bilmiyorumda soldaki baya ünlü bi kadın. Aldatmak için koyulduğunu sanmam knk
@Brooklyn88 sevgilin mi yoksa knk
Aynen kanka sevgilim ama adını bilmiyorum. Hatta henüz tanışmadık ama seviyoruz birbirimizi 😂 malzeme iyi galiba gözlerin fazla kızarmış 😂😂😂
@Brooklyn88 hahah git ulan gece gece kanıma girme :)
Yapıştırrrrrr 😂😂
@Brooklyn88 kanım kaynıyor gaz verme:)
Kanka sen o gazı aldın bi kez ilgili makamları ararsın 10dk ya kalmaz direnme sal kendini 😂😂😂
@Brooklyn88 başladım bile knk :)
Bu saate mesaiyi bitirir çoğu ama varsa kanal çözersin. Arayışa geçip çözemezsen sıkıntı ama sabahı edemezsin 😂
@Brooklyn88 kıpırtı var gibi ağa takılıyor:)
200lüğü hazırla 8 kere katla avcunun arasına sakla o zaman 😂😂
@Brooklyn88 hahah 500 gözden çıkarttım:)
Sormadan alması doğru değil
Kardeşin varsa evet..
Kardeşinle konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?