Arkadaşlarım bir buluşma, davet ya da özel bir yere gidecekse kombin önerileri ister. Tarzımı ve zevkimi iyi buluyorlar. Bana sormaları benim hoşuma gidiyor hem de fikirlerimi dikkate almaları güzel.

Arkadaşlarım bir buluşma, davet ya da özel bir yere gidecekse kombin önerileri ister. Tarzımı ve zevkimi iyi buluyorlar. Bana sormaları benim hoşuma gidiyor hem de fikirlerimi dikkate almaları güzel.

İsterler bende yardım ederim ona göre neyi giyerse yakışıp yakışmayacağını tahminde bulunurum kendimde yakışanı giyorum çünkü aslında insan kendi bedenini bilmeli neyin yakışıp yakışmayacağını iyi bilmeli 😊🎉♥️
Saat, parfüm, giyim benim özel ilgi alanım olduğu için çevremden her zaman önerimi alırlar açıkçası. Bi ortama girince ilgili olanlar saatlerin markasına modeline bakar, parfümü sorarlar, üzerimdekileri hangi markadan nerden aldığımı falan genelde sorarlar.
Cevap
4Cevap
Tarzıma güveniyorum ama aşırı iddiam yok.
Zevkliyimdir, çevremdekiler hep fikrimi alirlar memnun olarakta yardim ederim ama benim de fikrini aldigin arkadaslarim vs. var akil akildan üstündür
Arkadaslarmla tarzm uyusmadg icn sormazlar pek. ( Bazialri kapalı bazıları da fazla açık giyinmiolar mutevaziler yani ondan sormazlar pek) kardeşlerim de sormazlar
Tarzıma güvenirim ve evet genelde sorarlar neyle kombinleyim hangi renk gider bunun altına ne alayım gibi bende söylerim
Hiç güvenmiyorum, iki parçayı birleştirip giymek bu kadar zor olmamalı ama oluyor.. o yüzden saldım elime geleni giyip geçiyorum
😂😂 valla giysi tavsiyesi isteyen olmuyorda mutfak ve ev düzeni konusunda hem fikir hem yardım isteyen çok oluyor 😂
Harika değilim ama kendime nelerin yakışıp nelerin yakışmayacağını iyi bilirim. Bu diğerleri içinde geçerli.
Tarzıma güveniyorum gerçekten ne yakışırsa onu giymeye özen gösteriyorum usturuplu bir şekilde
Tarzıma güvenirim. Evet arkadaşlarım ailem fikir alırlar benden
Millet aç ne giysisi bir ayakkabı olmuş 1000. Lira ben ne bulursam giyiniyorum olsada olmasa da çok da tin hesabı
İster annem herseyi bana sorar. Diger insanlar da
Güvenirim bu konuda sadeyimdir ama tarzım hoştur..
Salaş , sıradan giyiniyorum.
Oluyor fakat grne kendi bildiğini yapıyor 🥲
İsterler evet☺️
İsteyen çok tarzımı beğenen çok
O kadar değil.
Evet güveniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?