Bence değil giyime özen göstermenin kişiselleştirilmiş hali olarak düşünebilir. Hem de sevgilinle uyumlu görünmek hoş olabilir.

Hayır, çok güzel
Evet, itici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence değil giyime özen göstermenin kişiselleştirilmiş hali olarak düşünebilir. Hem de sevgilinle uyumlu görünmek hoş olabilir.

Sevgili kombini aynı şeyleri giyip gezmekse ben sevmiyorum. Bazı kapşonlular hoş durabiliyor ama onun dışında güzel görüntü değil.
Önemli olan birbirine yakışan şey giymek. Biri rengarenk spor tarzı giyinmişken diğeri doğal tonlarda klasik kombin yapmışsa saçma durur. Renkleri, tarzları uydurunca zaten çift görüntüsü oluyor.
çocuksu saçma falan bulanlar neden başkalarının dış görünüşünü giyimini falan bu kadar kafaya takıyor ki, size ne zararı var anlayamadım. kendilerince mutlular işte, başka insanlar adına sevinmeyi öğrenin biraz ya.
Daha itici çok az şey vardır bence. Dışarıda bir kaç kere denk geldim de, yok ebesinin... diye tepki verdim içimden. Bayramlık çocuk musunuz ya, tamam sevgiliniz anladık çocuk çocuk hareketlere gerek yok. Ben utanırım şahsen mümkün değil giymem.
Buna da itici demesinler. Bence gayet hoş ve güzel. Çünkü arada ki uyumu kombin yaparak yansıtmaya çalışmak bu. Üstelik günümüzde yaygınlaşan bir durum. Hatta bu kombin olayını çocuklarıyla ailece yapanlar bile var o daha hoş oluyor.
Cevap
39Cevap
Hayır sevgilim olsaydı bende sevgili kombini yapardım çünkü mutlu olurdum sevgilim ile aynı renkleri giymek beni mutlu ederdi.
bencede uyumun dışa yansıması gibi
Evet katılıyorum teşekkürler
Bi ara itici geliyordu ama şimdi bi anda ponçikçe geldi @IAmarPresterAen dimi bebekim biz de yapalım 🤩🥰
Yapcez zaten bebem 😘 moda ve model kombinasyonunu yapcaz aşkımateş 😍 hatta güzel fikirlerim var bu hususta ileride sana söyleyeceğim çok eğlenceli konseptlerimiz olacak 🤩
@IAmarPresterAen siz sevgili misiniz
Evet sevgiliyiz 👍😃
@IAmarPresterAen allah mutluluk versin benimde var burada yicem onu cok tatli
İtici veya çekici diyemeyiz.. Ben yapmazdım. Ama eski sevgilimle bir de bakıyorduk uyumlu giyinmisiz birbirimizden habersiz. Çünkü niye onun tişörtlerini ben alıyordum da ondan 😅😅😅
Gayet hoş. Ama resimdeki gibi olanlar güzel, kalbin yarısı birinde yarısı birinde veya yazılar yarıya bölünüyor ya onlar kötü sjdjdjjr aynı şeyi giymek güzel ama 🤞🏻✨
İtici ikiz çocuklar gibi ne o öyle aynı kiyafet erkek erkek gibi bayan bayan gibi giyinmeli ayrı ayrı tarzlar
İtici. Birbirini seven iki kişinin böyle şebekliklere ihtiyacı yok bence. Sevgi başka yollarla da gösterilebilir.
Bu bence nasıl bi kombin yaptıklarıyla alakalı uyumsuz bir kombin yaparlarsa itici olur iyi kombin yaparlarsa güzel olur 😎
Bence itici ya.. ama bir ara şu cedric & chen tişörtleri hoşuma gidiyordu 😂 sevgilim olsa alırdım heralde
Yani bilemedim, yorum yapmak istemiyorum bu konuda ama kıyafet kombininden ziyade ben daha minik detaylarda uyumun yakalanmasını seviyorum.
İtici değil ikimiz de etek giysek güzel olurdu
Yaa ben bayılırım ama hiç yapmak kısmet oldu belki bir gün
Çok nadir bazı çiftlere yakışıyor. Kırk yılda bir yapılabilir sürekli bayar.
yani yatak kıyafetinde, özelde sevimli olabilir ama normal hayatta pek hoş görünmüyor.. 🤔
İmreniyorum açıkçası bir gün olursa yaparım inşallah.
sevgilin senin tarzını sevmesi yeter diğerlerinin ne düşündüğü pek önemli değil.
Boss. Renk kombini olur ama ikiz gibi giyinmekte sacmalik...
Çiçekli, böcekli kombinleri sevmiyorum. Sade olanlar güzel duruyor.
Güzel ama üzerinde kalbin yarısı birinde yarısı birinde oluyo ya o tür gerçekten mide bulandırıcı 😄
Yani bir kerelik olur resim çektirmek için ama sürekliliği itici bir şey.
Çok hoş olurdu... ama o kombini benimle yapacak biri yok.. maalesef o yüzden yapamlara helal olsun
Bence mükemmel ama çoğu erkek bunu kabul etmiyor.
Renk olarak uyumlu olabilir ama komple ikiz gibi giyinmek absürt bence.
Midem bulanır böyle çiftler görünce. İkiz kardeşlere benziyorlar.
çift güzelse olir. Çift tipsizse absurt gorunur. Hayat acimasiz naparsin..
katılıyorum, o olayda ince bir çizgi var bazılarında iyi dururken bazıları çok cringe oluyor
İyi tamam bir tek sizin sevgiliniz var giyin giyin. Kıskanıyorum ya valla kıskanıyorum evde giyin giyecekseniz ve evinizde yaşayın aşkınızı olan var olmayan var 😂😂😂
Aynı şeyler değil de belki arada uyumlu renkler giyilebilir
Hiç denemedim bilmiyorum, ama birebir aynısını giymezdim herhalde
Liseli ergenlerin yaptığı şeylerden biri gibi birkaç kere olabilir ama sürekli itici olur bence
Neden itici olsun ki içinden ne geliyorsa yap çünkü bu sevgililik günleri geçecek bir daha böyle için kıpır kıpır ne zaman olacak
Bence çok hoş bir şey.
Birlikte aynı sweeti giyebileceğim biri varsa bu kış ben hazırım.
bizde yapicazmuratby
Kombin değilde aynı ayakkabıyı giyenler hoşuma gidiyor 😁
Ergence ve insanların gözüne sokmak gibi gereksiz bi davranış oldugunu düşünüyorum
Yani renk olarak olur tabi ama ikiz gibi olmaz bana göre uyum harika olur renk uyumu ama.
Ya bazı kombineler bana komik geliyor aynı değilde benzer giyilebilir çok saçma geliyor bana yoksa
İtici bence. Sadece maçlara giderken yapılmalı ☺️
Yapılabilir ama abartilmamali.
Hayır ben cedric ve chen kombini yapmak isterdim
Bence çok ergence
😂😂😂😂
Güldüm
Hayır çok guzel
Aynu renk giymek tamam da aynı şeyi giymek kötü…
Ben sevemiyorum bu olayı
Bazıları kötü Bazıları güzel
Bana çok çocukça geliyor
Bence değil...
Ben yapmam , bana cok cirkin geliyor.
Bokunu çıkarmazlarsa sorun degil
aşırı saçma buuluyorum
Bence hoş iticilik ile alakası yok.
Ben yapmazdım böyle bisi itici kendi açımdan
Uyuu giyinmek güzel ama aynı giyinmek itici
Hayir hayatım tam tersi çok güzel
Yok güzel görünüyor.