Moda & Stil Çizmeleri itici bulan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bot değil de uzun ama çok uzun çizmeler size de itici gelmiyor mu? Çizmeleri itici bulan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sade ve zarif bence Ama daha kısa cizme severm ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sadeliğin kitabı sil baştan diyorsun Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet çok uzun olunca itici oluyor. 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. Bazı kombinlerle uyumlu olabiliyor ama bu kadar uzunu bence de itici 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kesinlikle Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Her zaman giyilmez ama itici değil mini bir etek ya da elbisenin altına çok şık oluyor 0 0 Yorumla
Xaixso Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Boyu kısa olanlarda güzel durmuyo ama uzun boyu olanlarda güzel 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. gelmiyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sade ve zarif bence
Ama daha kısa cizme severm ben
sadeliğin kitabı sil baştan diyorsun
Evet çok uzun olunca itici oluyor.
Bazı kombinlerle uyumlu olabiliyor ama bu kadar uzunu bence de itici
kesinlikle
Her zaman giyilmez ama itici değil mini bir etek ya da elbisenin altına çok şık oluyor
Boyu kısa olanlarda güzel durmuyo ama uzun boyu olanlarda güzel
Hayırlı olsun başarılar dostum
gelmiyo