Moda & Stil Kına gecemde giyeceğim elbiseye karar veremedim yardım edermisiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ya hiç karar veremedim ikisi arasında takılı kaldım yardım edermisiniz Boncuklu İşlemeli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kına gecemde giyeceğim elbiseye karar veremedim yardım edermisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
meraklihaaakan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl üstteki daha bir guzel duruyor ama renk ton farkalri var sanki ya da neyse gizli olmasn bisler isteriem daha sormak 0 0 Yorumla
zilzuravi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ikisinden birisi olmak ZORUNDAYSA boncuklu olsun 0 4 Yorumla Beyefendi_Biri +1 yıl ikisini de beğenmemişsin belli. D Yorumla Soran +1 yıl Kötümü ya Yorumla zilzuravi +1 yıl @Beyefendi_Biri evet Yorumla zilzuravi +1 yıl kotu maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Az önce bu elbise resmiyle biri düğünde giyse kocam kızar mı diye sormamışmıydı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ben değilim sence hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boncukluyu seçtim Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Hiçbiri ama illa diyorsan ikinci 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden hiçbiri Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Kanka bana hitap etmedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boncuklu daha zarif duruyor
üstteki daha bir guzel duruyor ama renk ton farkalri var sanki ya da neyse gizli olmasn bisler isteriem daha sormak
ikisinden birisi olmak ZORUNDAYSA boncuklu olsun
ikisini de beğenmemişsin belli. D
Kötümü ya
@Beyefendi_Biri evet
kotu maalesef
Az önce bu elbise resmiyle biri düğünde giyse kocam kızar mı diye sormamışmıydı.
O ben değilim sence hangisi
Boncukluyu seçtim
Hiçbiri ama illa diyorsan ikinci
Neden hiçbiri
Kanka bana hitap etmedi
bir numara bincuklu olan
Boncuklu
İkinciyi bence
Boncuklu