Moda & Stil İki ayakkabının modeli aynı, sizce hangi rengi daha güzel? Sjjsjenje Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Siyah logolu olan mı? Beyaz logolu olan mı? Siyah logolu Beyaz logolu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İki ayakkabının modeli aynı, sizce hangi rengi daha güzel? Cevapla Ayakkabı Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Siyah logolu 1 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu ayakkabının nesli tükensin artık yok edin şunu ya 0 2 Yorumla Sjjsjenje +1 yıl Neden ki Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Kanka hiç güzel değil ki ya vallaha bak nikeın diğer modellerini falan tercih et küçükken çok giyerdim nike şu ayakkabıdan sonra saldım zaten 5-6 yıldır giymiyorum giymeyecemde Yorumla
sekiron Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Siyah üstü beyaz yokmu? 0 2 Yorumla Sjjsjenje +1 yıl Var Yorumla sekiron +1 yıl Bence o daha güzel olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Siyah logolu
Bu ayakkabının nesli tükensin artık yok edin şunu ya
Neden ki
Kanka hiç güzel değil ki ya vallaha bak nikeın diğer modellerini falan tercih et küçükken çok giyerdim nike şu ayakkabıdan sonra saldım zaten 5-6 yıldır giymiyorum giymeyecemde
Bence üsttekini al.
Siyah üstü beyaz yokmu?
Var
Bence o daha güzel olur
Siyah logolu çok daha iyii
Beyaz logolu
Eskidi artık ya 2 sene önce giyiyodum
Siyahlı
black logo olani daha guzel
Black logo