Moda & Stil Kızlar , minicik eteği giyip altına kilotlu çorapla üşümüyormusunuz? şemsiyeninucukara00 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hele hele bu kış aylarında nasıl soğuğa dayanıklısınız ne özelliğiniz var sizin Güncellemeler+1 yıl Djşdsnsşşe Güncellemeler+1 yıl Etekleriniz uzun olsun bundan sonra bacaklarım üşüyor sizi görünce Kızlar , minicik eteği giyip altına kilotlu çorapla üşümüyormusunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ten rengi kalın çoraplar var ten çorap değil ama siz öyle sanıyorsunuz bir de havalar aşırı soğumadı şu an ten çorap da giyilir 11 12 derece sabahları 0 8 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Her şey sizin için ürretiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi zahmet bize göre çorap üretsinler bu lüks mü şimdi Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Lüks demedim sizler için her şey üretiliyor dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel işte :)) Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Çok şanslısınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin de işinize geliyor bir yerde Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Benim be işime gelecek ten renginde olan çorap giyiyorsunuz da Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Yırtık oluncada seksi görünüyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen bu beyinsizliğinle nasıl yaşayabiliryorsan öyle giyinenlerde üşümüyor merak etme. 0 1 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Dedi üstün zekalı bayan ve gelmiş ksde bu beyniyle harcanıyor Yorumla
Esrayildi Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Şahsen ben üşümüyorum 2 1 Yorumla şemsiyeninucukara00 +1 yıl Çok sıcak kanlı olsanda insan yinede üşür ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ten rengi kalın çoraplar var ten çorap değil ama siz öyle sanıyorsunuz bir de havalar aşırı soğumadı şu an ten çorap da giyilir 11 12 derece sabahları
Her şey sizin için ürretiliyor
Bi zahmet bize göre çorap üretsinler bu lüks mü şimdi
Lüks demedim sizler için her şey üretiliyor dedim
Ne güzel işte :))
Çok şanslısınız
Sizin de işinize geliyor bir yerde
Benim be işime gelecek ten renginde olan çorap giyiyorsunuz da
Yırtık oluncada seksi görünüyor
Sen bu beyinsizliğinle nasıl yaşayabiliryorsan öyle giyinenlerde üşümüyor merak etme.
Dedi üstün zekalı bayan ve gelmiş ksde bu beyniyle harcanıyor
Şahsen ben üşümüyorum
Çok sıcak kanlı olsanda insan yinede üşür ki