AYNI GARİP DAVRANIŞLARIMIZ var mı ?

-Mesela ben peynir ürünlerine hiç yaklaşamam hayali bile rahatsız ediyor pizza ve benzeri şeylerde bile rahatsız ediyor ama bir şekilde yenebilir hale getiriyorum 👁️-👁️kahvaltılıkları sevmem dokunmak bile istmeme kahvaltıda bile kahvaltı dışı bir şey yaparım ne bilim pankek tost sucuklu yumurta güzelde yumurta yerine yumurta salatası ya da ne bilim reçel zeytin vb sevmiyorum :)
-Su fobim var (banyo yaparken büyük balıklar saldıracakmiş gibi geliyor her yer su dolacak miş gibi falan) ve dev seyrden korkuyorum her şey değil örnegin Ikea gibi bir yere gitmiştik matkap heykeli gibi bir şey vardı ama benden büyüktü sırf büyük diye korkmuştum 🤣
-Kan tutuyor ama aynı anda kan görmeyi seviyorum :) çok saçma ama ikisi aynı anda oluyor bileklerim titriyor kaşınıyor ağrıyor ama hoşuma gidiyor shshh. Giyim tarzı sweat vb olmayacak bence bence özellikle mavi dar oantolon giyip ütüne dar tisört giyip düşük bel giyince ben gıcık oluyorum kendine yakışan bir şey ve renkler olmalı ki nötr renkler olmalı bence. kesinlikle mavi jean beyaz yazili tisörte gömlek zincir bana daha çocuksu geliyor sevmiyorum yani
Mavi dar bir pantolon yerine elegant tarzında takılabilir bana uymaz diyorsa ful siyah sıfır kol siyah pantolon siyah şapka da olur ütüne siyah ceket demiyorum fiyatlar uçtu dbdb s daha masraflı kombin önermemek üzere konuyu kapıyorum 😅
-güzer ellere, uzun burunlara, karizmatik (ciddi ya da korkunç) bakışlara düsüyorum 😅 bir adam ne kadar kendi halinde ve o kadar az sosylase o kadar öndedir ama asosyal ve kilolu mantigiyla değil kişilik olarak sessiz soğuk vb erkeklerı aşko kuskolardan daha çok seviyorum
var mı SİZİN BÖYLE DEGİŞİK ŞEYLERİNİZ
(YİNE 3 KELİME DİYE BAŞLAYİP NE KADAR YAZMİSİM 🥲)
Güncellemeler
+1 yıl
Giyim tarzını son noktadan sonra yazacaktım yanlıs yere yazmisim
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi garip davranışınız yok yaaağh
AYNI GARİP DAVRANIŞLARIMIZ var mı ?