Moda & Stil Hangi tarz gelinlik daha güzel? sevdalıgünler Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Balık Gelinlik Vintage gelinlik Prenses gelinlik Soft gelinlik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi tarz gelinlik daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Balık Gelinlik 1 0 Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Prenses modeller çok iyi oluyo bence yani onu da düğününde giyebilirsin tek abartı olduğu için e bı zahmet de abartı ol evleniyosun sonuçta 1 4 Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Aslında bende nikah için sade saten bir şey düşündüm.Düğün için prenses değilde vintage tüllü bir gelinlik düşündüm Yorumla Adeenn +1 yıl Nikah için bencede sade ama düğün için bence prenses daha güzel ama tabiki senin düğünün senin kararın Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Düğünün nerde yapılacağına karar verebilsem seçimi yapıcam da 😂 Yorumla Adeenn +1 yıl Her şey gönlünce olsunnn Yorumla
whitenoisee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Vintage çok güzelmiş bir de sırt dekoltesi ile mükemmel olur 1 2 Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Dekolteli giyemem çok ama bende beğeniyorum Yorumla whitenoisee +1 yıl Sirt dekoltesi bence sorun olmaz Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl İnşallah sevdiğin kişiyle evlenip gelinliği giymen dileklerimle SOFT diyorum 1 2 Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Gelinlik diktiricem kararsız kaldım o yüzden zaten ☺️ teşekkür ederim Yorumla kubat_cagatay +1 yıl Sevdiği kişi ne tür gelinlik giyerse girsin o gelinlik, seven kocaya muhteşem gelir. Yorumla
cileklisu-t Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vintage çok tatlı zarif neşeli bir havası var gelinliğin. 1 1 Yorumla cileklisu-t +1 yıl Ama balık gelinlikte harika özellikle o dantel detaylar bir de sırt dekoltesi olacak efsane Yorumla
KaramelMacchiato_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl kesinlikle balık gelinlik. Bana ne yakışırdı... Ama giymek istemem ya. 1 0 Yorumla
sulugözlinda Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Vintage tarzı gelinlikleri aşırı cool ve tatlı buluyorum. 1 1 Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Bende vintage seviyorum yaa Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bide mini etek gelinlikler var ama 😍 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl prenses model gelinlikler güzel bencegelinlik kabarık olmalı 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Bunlar içerisinde prenses ve vintage güzelmiş. 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Soft gelinlik ve Vintage gelinlik❤ 1 5 Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Bende öyle beğeniyorum ya ama kararsız kaldım 🙈 Zekikız2022 +1 yıl bende öyle karrsız kaldım ya ben gelinlik giymem diyordum ama bunları görünce gözüm açıldı :D sevdalıgünler +1 yıl Ahhahaha dimi ne güzeller ☺️Sözlümde bende abartısız modelleri beğeniyoruz ama bende yine sorim dedim Zekikız2022 +1 yıl sözlünün ve senin beğenecein bir şey al, mutluluklar dilerim ❤🤗 sevdalıgünler +1 yıl Teşekkür ederim ☺️
orangelff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben A kesim beğenirim normalde ama bunlardan vintage olanı beğendim 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. B ve C güzelmiş C didim 😎 1 0 Yorumla
Deniz09421 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Prenses gelinlik diyorum kadın olsam giyerdim düğünümde 0 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben prenses gelinlik diyorum. 0 3 Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Prenses gibi bir kızla evlenirsin umarım diyorum 🙏🏻 Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Kalbi prenses gibi olsun. Teşekkür ederim 🙏 Yorumla sevdalıgünler +1 yıl Umarım 🙏🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Balık Gelinlik
Prenses modeller çok iyi oluyo bence yani onu da düğününde giyebilirsin tek abartı olduğu için e bı zahmet de abartı ol evleniyosun sonuçta
Aslında bende nikah için sade saten bir şey düşündüm.
Düğün için prenses değilde vintage tüllü bir gelinlik düşündüm
Nikah için bencede sade ama düğün için bence prenses daha güzel ama tabiki senin düğünün senin kararın
Düğünün nerde yapılacağına karar verebilsem seçimi yapıcam da 😂
Her şey gönlünce olsunnn
Vintage çok güzelmiş bir de sırt dekoltesi ile mükemmel olur
Dekolteli giyemem çok ama bende beğeniyorum
Sirt dekoltesi bence sorun olmaz
İnşallah sevdiğin kişiyle evlenip gelinliği giymen dileklerimle SOFT diyorum
Gelinlik diktiricem kararsız kaldım o yüzden zaten ☺️ teşekkür ederim
Sevdiği kişi ne tür gelinlik giyerse girsin o gelinlik, seven kocaya muhteşem gelir.
Vintage çok tatlı zarif neşeli bir havası var gelinliğin.
Ama balık gelinlikte harika özellikle o dantel detaylar bir de sırt dekoltesi olacak efsane
kesinlikle balık gelinlik. Bana ne yakışırdı... Ama giymek istemem ya.
Vintage tarzı gelinlikleri aşırı cool ve tatlı buluyorum.
Bende vintage seviyorum yaa
Bide mini etek gelinlikler var ama 😍
prenses model gelinlikler güzel bence
gelinlik kabarık olmalı
Bunlar içerisinde prenses ve vintage güzelmiş.
Soft gelinlik ve Vintage gelinlik❤
Bende öyle beğeniyorum ya ama kararsız kaldım 🙈
bende öyle karrsız kaldım ya ben gelinlik giymem diyordum ama bunları görünce gözüm açıldı :D
Ahhahaha dimi ne güzeller ☺️
Sözlümde bende abartısız modelleri beğeniyoruz ama bende yine sorim dedim
sözlünün ve senin beğenecein bir şey al, mutluluklar dilerim ❤🤗
Teşekkür ederim ☺️
Ben A kesim beğenirim normalde ama bunlardan vintage olanı beğendim
Ben soft ve vintage gelinliği beğendim 😊
B ve C güzelmiş C didim 😎
Prenses gelinlik
İlki ne güzelmiş
Prenses gelinlik diyorum kadın olsam giyerdim düğünümde
Ben prenses gelinlik diyorum.
Prenses gibi bir kızla evlenirsin umarım diyorum 🙏🏻