Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüs Dikleştirme Masajı Nasıl Yapılır
https://www.youtube.com/watch?v=Z_3YHD1lhv0
Her gün 2 dakikamızı alacak ve yapacağımız basit masajlarla göğüsleri daha dik ve bakımlı hale getirebiliriz. Bu sayede hem sarkık göğüs probleminden kurtulacak hem de göğüsleri dik gösteren sütyen gibi yollara başvurmaya gerek kalmadan güven içerisinde gezebileceğiz.
Yöntem için bir masaj eldiveni yeterlidir. Bu eldiveni giydikten sonra iki göğsün ortasından yana doğru önce üst kısım daha sonra alt kısım olmak üzere daire çizer gibi her iki göğüse 5′er dakika masaj yapacağız. BU masajı özellikle günlük banyonuzu yaptıktan veya duşu aldıktan sonra yapmanız faydalı olacaktır.
Göğüs derisini gerginleştirici bitkisel kür:Limon Suyu Yöntemi
Göğüs dikleştirmenin en kolay yolu göğüsleYarım litre suya 1 yemek kaşığı deniz tuzu ile yarım limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı göğsünüze sürüp kuruyunca vücut losyonu veya cildiniz kuru ise vücut yağı ile masaj yapın.
Unutmayın ki göğüslerin formda kalması için mutlaka bol bol yüzmeli, jimnastik, masaj ve spor yapmalısınız.
Dik Göğüsler için Bitkisel Çözüm: Zambak Soğanı Tedavisi
Gerekli Malzemeler: 3-4 adet zambak soğanı, 20 ml gliserin.
Zambak Soğanı Kürü Nasıl Yapılır: Zambak soğanını kıyıp mikserde suyunu çıkarın, gliserini ilave edip karıştırarak akşamlan tüm göğüs ve göğüs çevresini bu yağla ovun. Bu uygulamayı yukarıda tarifi bulunan masaj yöntemiyle yapmanız gerekir, içten dışa doğru.
Zambağın Faydaları Nelerdir: Göğüsleri geliştirir, dolgun ve dik kalmasını sağlar. Zambak soğanı kadınlık hormonu içermektedir ve bu nedenle de çok faydalıdır. Bu karışımı istediğiniz kadar sık tekrar edebilirsiniz.
Tunus baklası ile Göğüs Sarkmasına Doğal Çözümler
Tunus baklasının göğüs dikleştirmek için ilk çağlardan bu yana kullanıldığı bilinmektedir. Bizler de eskilerin kullandığı ve son derece olumlu sonuçlar aldığı göğüs dikleştirme yolunu sizlerle paylaşalım.
Gerekli Malzemeler: 2 Yemek kaşığı Tunus baklası unu, 1 çay bardağı su.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl114 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim arkadasım bu videoyu nasıl indirebilirim
Cevap sahibi+1 yılkeepvid.com/
rica ederim
Soran+1 yılcok yardımcı oldun tesekkur ederim. acaba kolay bulunur mu bu yaglar
Soran+1 yılbu video da emizdirmeden sonra saraklasmıs bende kendisi boyle acaba bu yaglar bana da yardımcı olurmu
Cevap sahibi+1 yılemzirmeyle ilgili değil, aktarda yoksa netten bulunur
Soran+1 yılsaol canım bulsam iyi olur
Soran+1 yılyani banada faydası olur diyosun cok sevinerim
Cevap sahibi+1 yılbak faydası olmazsa doğrudan saraçoğluna yüklen hiç beni karıştırma :P
Soran+1 yıloyle yapicam bende)))
Soran+1 yılyaa uzum cegirdegini buldum inciri bulamiyorum
Soran+1 yılya ne yapiyim yok kimse
Soran+1 yılinciri bulmaya bana yardimci olsana
Cevap sahibi+1 yılprofsaracoglu. com sitesine telefon et veya email at, adam öneriyor ama satmıyorlar henuz nedense
Alttan destekli sungerli dutyen kullan meme ucunu yukari bakacak şekilde memelerini sutyende sekillendir. Ara ara kontrol edip durusunu duzelt yine ucu asagiya donebiliyor cunki zamanla daha dik goguslerin olucaktir. Sutyenin seklini alir.. ve gogus diklestirici hareketler yapmanda fayda var
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol canim diklestirici guzel bir sutyen bulurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvuç içlerini kolları yere paralel tutarak, göğüslerinin önünde birleştir. Ve avuçları birbirine 50 kere ittirip bırak. Güzellik kursunda dikleştirmek için bunu söylemişlerdi ve cidden işe yarıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılvideo var mı
Cevap sahibi+1 yılYok işte :/
Soran+1 yılsaol yinede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
+1 yılGöğüs derisini gerginleştirici bitkisel kür:Limon Suyu Yöntemi
Göğüs dikleştirmenin en kolay yolu göğüsleYarım litre suya 1 yemek kaşığı deniz tuzu ile yarım limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı göğsünüze sürüp kuruyunca vücut losyonu veya cildiniz kuru ise vücut yağı ile masaj yapın.
Unutmayın ki göğüslerin formda kalması için mutlaka bol bol yüzmeli, jimnastik, masaj ve spor yapmalısınız.
Dik Göğüsler için Bitkisel Çözüm: Zambak Soğanı Tedavisi
Gerekli Malzemeler: 3-4 adet zambak soğanı, 20 ml gliserin.
Zambak Soğanı Kürü Nasıl Yapılır: Zambak soğanını kıyıp mikserde suyunu çıkarın, gliserini ilave edip karıştırarak akşamlan tüm göğüs ve göğüs çevresini bu yağla ovun. Bu uygulamayı yukarıda tarifi bulunan masaj yöntemiyle yapmanız gerekir, içten dışa doğru.
Zambağın Faydaları Nelerdir: Göğüsleri geliştirir, dolgun ve dik kalmasını sağlar. Zambak soğanı kadınlık hormonu içermektedir ve bu nedenle de çok faydalıdır. Bu karışımı istediğiniz kadar sık tekrar edebilirsiniz.
Tunus baklası ile Göğüs Sarkmasına Doğal Çözümler
Tunus baklasının göğüs dikleştirmek için ilk çağlardan bu yana kullanıldığı bilinmektedir. Bizler de eskilerin kullandığı ve son derece olumlu sonuçlar aldığı göğüs dikleştirme yolunu sizlerle paylaşalım.
Gerekli Malzemeler: 2 Yemek kaşığı Tunus baklası unu, 1 çay bardağı su.19 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim kullanicam bunları
- +1 yıl
önemli değil
Soran+1 yılgenetiksel olandada mı yardımcı olur mu
- +1 yıl
valla bilmiyorum onu zaten internetten baktım sana yardımcı olmak için ama işe yarar heralde bide göğüs dikleştirici südyenler var ondan da tak dene gör
Soran+1 yılsaol canım
- +1 yıl
önemli değil canımya ama yardım etmek
Soran+1 yılgenetkisel oluncada yardim eder mi acaba
- +1 yıl
Sarkma eğilimi gösteren göğüsleri yeniden sıkıştırmak ve sertleştirmek için:
1. Kabuklarıyla beraber ince rendelenmiş ham elma lapasını göğüslerinize sürün, en az 30 dakika bekleyin.
2. Kasıkotu bitkisinin tümünü, bir fincana iki tutam olacak şekilde, demleyin. Günde bir fincan için.
3. Yarım tutam kırlangıç otunun taze yaprak ve çiçekleri, bir tutam lavanta çiçeği, bir tutam ısırgan otu taze yaprağı, iki baş papatya. Bu bitkilerin hepsini 1 lt suda demleyin ve bir gece dinlenmeye bırakın. Elde ettiğiniz sıvıyla göğüslerinize kompres ve masaj yapın. - +1 yıl
* Papatya ve gül yaprakları on beş dakika süre ile kaynar suda bekletilir. Sıkılarak elde edilen posaya merhem kıvamına gelinceye kadar elenmiş lavanta çiçeği tozu ilave edilirek badem yağı ile yoğrulur. Hazırlanan bu merhemden tedavi süresinde ve günaşırı sarkık memelere sürülür.
* Taze kırlangıç otu yaprak ve çiçekleri ile birlikte, on beş dakika süre ile sıcak suda bekletilir. Sıkılarak elde edilen sıvı bir kavanoza doldurularak dinlendirilir. Dinlendirilen sıvıdan tedavi süresince günaşırı ısıtılarak göğüslere sık sık masaj yapılır.
* Sarkık memeler soğuk su ile bol bol masaj yapılır. Yapılan masajdan sonra memeler, pamuk yağı veya badem yağına bandırılmış bir pamukla ovulur.
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gercekci iki yolu var.. gogsu dik tutan gogus kasidir.. yaslandikca sarkmasina yolacan da , kaslarin zamanla gevsemesi ve erimesidir.. yani.. fitness ile gogus kaslarini gerginlestirip diklesmrsini saglayabilirsin.. cok sarkiksa da , estetik mudahale gerekir.. dik goguslerin deri ya da yag tabakasiyla ilgisi yok cunku.. tamamen gogus kası..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞınav çek ama ayakların yukarda olanını yapma alt göğsü daha çok çalıştırcak şekilde 2 günde bir düzenli olarak çek 3 set 15 er tane işe yarayacaktır normal şınav çekemezsen dizler yerde çekerek başla oda olmazsa kalça hizasında vücudunu yere dayayarak çek
15 Yorumla
Soran+1 yılvideo da olsaydı
Cevap sahibi+1 yılAklıma bir tek uzman tv geliyor bayan şınavı yazarak arayabilirsin
Soran+1 yılsaol rkadasım
Cevap sahibi+1 yılGelişmeler nasıl?
+1 yılAktarlara sorsan bilirdi zaten ve video yu indirmek için İnternet Download Manager programını kullanabilirsin ve İDM diye google da bulunuyor ayrıca gerçek sitesi. com diye geçiyor sahtesi com. tr zaten türkçe yazıyorsa ordan indirme
MCSE-CSS6-UPCEN-Mühendisi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman ben emzirme doneminde catlak oldu funit die bir ilaç kullandım bide kilo verdim aynı ebemin şeyine dondu :(( oyle idare ediyom şimdilik bayanın biri sütü buzluk gözlerine koy dondur sur demişti, birkez denedim iyi olur gibi oldu şimdilerde eriniyom.
10 YorumlaGenetiksel sarkiklik varsa çözüm yok gibi. Estetik müdahale şart. Yanisira soğuk dus etkili. Kuveti buz doldurup bir kaç saat ustunde yatacaksin. Göğüs ve toto dikleştirme de birebir. asdjkl
00 YorumlaSütyenini çıkarma. Sevgilinin onu sündürmesine izin verme. Elinle oyna hafıfçe buyur. Yüz üstu yatma meme düzleşir...
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler yuzu uste yatmamaya calısırım
- https://youtu.be/1CrvcUKZASY
göğüs diklestirme masaji çözüm olabilir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu kimsenin yapması gerekiyor
+1 yılMasturbasyon cekip sivisini gogus altlarindan yukafi dogru masaj yap.. yedir iyice krem gibi ve sirt uzeri duz bir yere uzanip ellerini bas uzerinde birlestirip 10 kez 4 set halinde asagi yukari calistir gor bir haftada farki guzelim
09 Yorumla
Soran+1 yıljım gibi yani
- +1 yıl
Den ve tekrar goruşelim
- +1 yıl
Sanki masturbasyonun ne oldugunu bilmedigini yazcan :)
Soran+1 yılyani kremle asag; yukariya dogru masaj yapiyim
Soran+1 yılsonuc iyi olunca yaz;cam sana cok sevinerim
- +1 yıl
Kremle degil canim.. orgazm oldugunda akan sivi ile masaj yapacaksin... beklicem yazmani, kesin sonuc bu
Soran+1 yılolmuyorum ki sende baska bisey bulmadin mi))
- +1 yıl
Uzgunumm... o zaman olmayi basardiginda dene..:) o zaman badem yagi kullan
- +1 yıl
Kucuk yastasin demek.. buyuyumce kendiliginden duzelir emin ol acele etme.. neden boyle oldugu belli canim
spor. tek çare spor. cerrahi müdaheleleri saymazsak spor sadece.
özellikle BENCH PRESS.03 Yorumla
Soran+1 yılfaydası olur sporun dimi
- +1 yıl
olur. bahseden arkadaşlar da olmuş fitness falan diye. göğüs kaslarına bağlıdır meme. şınav bile göğüs kaslarını güçlendirir. salona gidip bench press çalışma imkanın yoksa evde yapılabilecek göğüs hareketlerini bul. en bilineni en faydalılarından biri de zaten şınav. biliyorum yapın gereği 1 tane bile çekemeyebilirsin. ancak pes etme. kimse sporcu doğmadı.
çeşitli spor programları var. mesela youtube'ye "p90x girls" yaz ve çıkan sonuçlardaki kadınların genel vücut hatlarındaki (meme dahil) düzelmelere güzelleşmelere bak. :)
Soran+1 yılohhh thanks
+1 yılSoguk suyla yika. Ve banyo yaptiktan sonra krem sür ve masaj yaparak sür. Gögüslerin sicak olana kadar. Ve yatarlen sütyen giyinme
02 Yorumla
Soran+1 yılbazilari giyindiyor bazısı yok
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılBenimkilerde büyuk bu yuzden biraz sarkik duruyor benimde ihtiyacim var aslinda kesin cozum bulursan banada soyle :)
21 Yorumla
Soran+1 yılbirini buldum uzum cekirdegi ve incir cekirdegi yagı
Tam destekli sutyen tak. Askilarini gevsek birakma. gece uyurken sutyeni cikartma. bska bisey yapma bence krem felan ugrasma
00 YorumlaKollarını iki yana aç. Ve tempolu bir şekilde arkaya doğru çek kollarını 30-40 defa ve her gün yap
04 Yorumla
Soran+1 yıliyi biseye benziyor tesekkurler yani kollarımı arkaya sonra one cekiyyim mi
Soran+1 yılgunde ne kadar istesem yapabilirmiyim erken aksam mesela
+1 yılYok emdir yok sevis yok seks yap yok zevk suyunla oksa gec bunlarin hepsini , spor yap fitness a baslaa saglikli guzel sonuclar alirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılbasliycam fitnese spora evde olur mu spor acaba
- +1 yıl
Salona yazil profesyonel yardim al sonuclar istedigin gibi olur böylece
Bu soruyu okurken tam arkadaşım yemek yapalım dedi bende ne melemen mi dedim :/ aklım gitti. Ne alaka diyor çocuk
22 Yorumla
Soran+1 yılaklin niye gitti))
ellettir diyenlere bakma dalga geçiyorlar kadının göğüsü elledikçe bozulur özellikle emzirme döneminde
en dogalı nasılsa öyle kalsın sorun etme kendine10 Yorumlamemeyi menemen olarak okudum 1 dk boyunca menemen dikleşmesi neymiş diye düşünüyorum:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun genetıkle ılgısı var yanı anneden ya da teyzeden haladanda olablr aıleden gelen bısıyse ztn daha olusurken sarkık olusuyor bazısıonkı cok oynamaktan sarkıyor bazısının yuz ustu yatmaktan dıklestıremezsn dogal olarak oynama dahada sarkmasn
00 Yorumladunbell plover çalışırsan 2 ayda göğüsler dikleşir ve sertleşir...
00 Yorumlaakşamdan tuzlu suya yatırıyorsun sabah istediğin kıvamda
26 Yorumla
Soran+1 yılgercekten mi
Soran+1 yılsaka etme yaa sevindim bende)))
Soran+1 yılsen soyledin iste soguk su varsa oda olur dusundum
Her gün 10 dk dan 3 er seansla yaklaşık 1 ay buz ile ovala.
00 Yorumla
+1 yılOkunup üflenen pirinç tanelerini silikon vadisinden aşşa at..:))
20 Yorumla
+1 yıl122 erkek 31 kız cevap vermiş , ulan her konuda çok bilgiliyiz anasını satayım
03 Yorumla
Soran+1 yılsımarma cok)) her konu degil bu konuda basarlisin
- +1 yıl
Kanka biz ne anlarız meme dikleştirmeden nerden biliyo bu arkadaşlar valla bilmiyorum ulan yokki bizde meme olsa hani öğrendiler derimde ne kadar işsiz bir milletiz karşı cinsin memesinin nasıl dikleşceğini öğrenmişiz valla çok şaşırdım
Soran+1 yılbilen biliyor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatarken hem sütyen takmiyorum hem yüzüstü yatıyorum hiç sıkıntı yok dimdik çok şükür ama daha büyük olmasini isterdim ona da çözüm var mi ameliyatsız :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbenede cozum olsaydi keske
Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. yatarken sutyensiz yatacakmışsın etkisi oluyormuş. birde soğuk suyla masaj.
04 Yorumla
Soran+1 yılsutyenle yatiyorum
Soran+1 yılmasaj yapinca yukari asagiya mi dogru yoksa nasıl
Soran+1 yılsaol canim benim coklu yapicam
Kızları ilgilendiren ve tavsiye etmesi gereken bir konuya erkeklerin uzman olması ve yorumlaması çok ilginç.
00 YorumlaSilikon ama sakın yanlış anlama o büyüklerden değil, yarım olanları kas altına yapılıyor. Göğüs kabın B ile C sınırında olsun. Sarkmada yapmaz ileride.
00 YorumlaTecrübeye güven sen canım sevgilin dilinin ucuyla yaliyacak emicek günde yarım saat yeterli Coşar diklesir uçları füze gibi olur ayrıca göğüslerinin buyumesi içinde bol bol avuclayacak masaj yapicak
00 Yorumla
+1 yılamuda kalk. hep amuda kalkmış vaziyette dur boş zamanlarında bunu hobi olarak yap ozaman dik ve güzel olur..
03 Yorumla
Soran+1 yılamuda kalk ne
- +1 yıl
internete yaz bak. anlamazsın ne kadar anlatsamda..
Soran+1 yılpeki bakarım simdi
dikleşmesini istiyorsan kıyacan paraya :)) ırsi bunlar sarkıksa aileden gelen cok para harcarsın :)) ne yapsan dikemezsin. sütyen kullanıyorsunuz. dik gözüküyor. sütyen çıkınca fosss. nerede o diklik. kıy paraya kıyyy:))
00 Yorumla
+1 yılSpor yap soguk dus al sekli degismez ancak firilesir
00 YorumlaDik olunca nolucak abicim ne guzel yere bakiolar herşeyin doğal olani guzeldir ;)
03 Yorumla
Soran+1 yıl))) biri yere biri yukarı bakiyor
Soran+1 yıloylemi diyosun
+1 yıldayanabiliyosan soguk suyla dus al.. destekli sutyen kullan ve sakin yuzustu uyuma.
07 Yorumla
Soran+1 yılsoguk suyla dus alamam ama memeleri masaj yaparim soguk suyla
- +1 yıl
alman gerekiyo ama vucudun sıkılasiyo dirilesiyo. bu seansi uygula sonucu gor. ve mutlaka dustan sonra limonlu yesil cay kullan
Soran+1 yılonun la yikayim mi tum vucutu yoksa sadece memelerimi mi
- +1 yıl
dedimya tum vucuduna uygula. mesela ruslari baz al nasil vucut hatlari dipdiri. neden soguk suyla dus alirlar hep. kis mevsiminde bile rahatlikla denize girdiklerini gormusundur. ama kesinlikle dustan sonra kucuk bir egzersiz ve yesilcay
Soran+1 yılkisda biraz zor oluyor ama haklisin
- +1 yıl
biliyorum sabredeceksin artik:)
Soran+1 yıl(((( offffff
+1 yılyer çekimine karşı gelemezsin ama yatarken takkeleri çıkarma derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılcikarmiyorum
+1 yılYuzustu uyuma, sutyenini tak surekli 2aya farki farkedersin
15 Yorumla
Soran+1 yılyuzuste uyumam sutyeni cikarmam hatta daha skisini kullanirim
- +1 yıl
Ilac krem hepsi yalan , bosa harcama parani, spor yap biraz guclen, burada yazan hicbirseye de inanma, kel kalan krem surer, siskolar ilac icer bunlar gibi hepsi hikaye, genetige care yok
Soran+1 yılsende umudumu kesme ((
- +1 yıl
Sagliginin kiymetini bil, gerisi yalan
Soran+1 yılhaklısın ama kafama cok takdirdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenn derdin başka bişey bnce. git doktora bunu burada namuslu bir kız paylaşamaz diye düşünüyorm ben. nedir yani?
01 Yorumla
Soran+1 yılderdim baska degil yanlis anlama beni
+1 yılUclarindan ip bagla ve sütyen kopcasi gibi boynuna as ipi o sekilde diklesir 😁😁😁😁
10 Yorumlaİşin garip ve tehlikeli yanı kadından çok erkeğin cevap vermiş olması
10 Yorumladefalarca "menemen" olarak okudum. hayır karnım da aç değil enteresan...
10 YorumlaNe kadar boş şeylerle ilgileniyorsun. Dik olsa ne olacak? Önemli bir şey değil eğer sağlık sorunu değilse.
00 Yorumlabol bol okşanması lazım bence ya da estetık yaprsın...
010 Yorumla
Soran+1 yılestetik korkuyorum biraz
Soran+1 yılkendim oksarım
- +1 yıl
iyi ama sen fazla sıkmayark okşarsın erkek fazla sıkrak okşar bıraz sertçe sıkılması okşanması lazım ve uçalrının dıkleşmesı ıçınde ıyıce meılmesı lazım kı dık olsun bunun tekrarlabnmsı lazım sureklı eskı sevgilimi kı de senın gıbı dı ama ı3 4 ayda taş gıbı yaptım... emerek ve okşayarak..
Soran+1 yılgercekten mi
Soran+1 yılyani sen mi yapican
Soran+1 yılumarım
Soran+1 yıloksarım bolca
Benim memeler taş gibi spor yapıyorum sende yap seninde taş gibi olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılspor salonuna mi gidiyorsun
Soran+1 yılbende giderim evde de yaparım
Slikonnn kanka bulamazsan eğer cam macunuda olur tabi bu bir tahmin hemen sen öylemi yapıyorsun gibi saçma saçma yorumlar yapmayınız teşekkür :)
00 Yorumla
+1 yılSen gel ben senin memeni krem le oşalıya oşalıya dikleştiririm
04 Yorumla
Soran+1 yılbaksen))
Soran+1 yılsoyle nasıl kendim yapiyim
Soran+1 yılpeki))
- +1 yıl
Hadi bekliyom
Meme bir erkek gözüyle hep dikkat ceker :) boşver :))
03 Yorumla
Soran+1 yıloylemi dersin
Soran+1 yılama kendim bakanda da hos gelsin isterim
napcan işte bazılarınki dik bazılarınki kocakarı modeli. Üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılofff yaaa ((
soğuk su tutarsan dikleşir. yüzünüde mesela hep soğuk suyla yıkarsan ileride hiç kırışmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılsoguk suyla masajmı yani
+1 yılSpor salonuna gidip orda gögüs hareketlerini dikkatli yaparak göğüslerini sıkışlatırıp aynı zamanda dikleştirebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
memenin altına kalem koy.
düşerse memeler roket
düşmüyorsa memelerin sarkıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmuda kalkıp aşağıya doğru ov memelerini. Hafif yağ sür ama. Hem amuda kalkıp hem ovmak zor geliyorsa yardımcı olabilirim.
03 Yorumla
Soran+1 yılamuda kalkmak ne
Cevap sahibi+1 yılinternetten arat. Başının üzerinde kalkmak zorunda değilsin. Mum duruşu gibi de olabilir.
Cevap sahibi+1 yılaşağıya sarkık vaziyette iken oynama memelerinle birde.
Boyunu kilonu yaz bana. birde kaç beden sütyen takıyorsun. Onu yaz söyleyim sana.
00 Yorumlabol bol okşa ve bunun için kremler var onu sürüp 5 dk okşa her gün
03 Yorumla
Soran+1 yıloksaycım hem de coklu
Soran+1 yıloksama ni diyorum
- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunun icin birtakım bitkiler var hem. surmek hemde icecek olarak.
08 Yorumla
Soran+1 yılsurecek buldum bir kac tane icecekde olsa iyi olur
- +1 yıl
Icecek de var.
Soran+1 yılbilsen soylermisin lutfen
- +1 yıl
Çemen otu
Soran+1 yıliyi mi dersin
- +1 yıl
Deneyen ve az da olsa sonuc alan arkadaşım var. Ama cemen otunun icine bikac tane daha biseyler katıyolardı.
Soran+1 yılogrenmem gerekiyor
- +1 yıl
Aklımda yok şuan. Sorarım
erkek eli degmesi lazim bol bol oksanmali avuclanmali ek olarak yalanmali
03 Yorumla
Soran+1 yıloyle biri yok kendim avuclasam masaj yapsam olur mu))
Soran+1 yıl)))))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbolca seviş, iyice emdir falan doğal yolla dikleşir gelişir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılohoooo))
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemene Masturbasyon çek... Fıçıt Fıçıt Attırırsın hatta Dikkat et
21 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl
Sen kaç yaşındasın ve kaç kilosun boyun kaç ailende senin durumunda olan var mı
00 YorumlaModa & Stil konusunda 365 cevap paylaştı. Oralara bir tane koli bandı yapıştırıyorsun ve dikleşiyor okey? Haydi bakalım.
00 YorumlaKomik veya sapıkça gelecek ama emdirmek kesin çözüm : ))
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat