Moda & Stil En son çıkardığınız giysiyi bana verecek olsaydınız benim neyim olurdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İş elbisesini çıkardım en son sizin olurdu peki ya benim neyim olurdu En son çıkardığınız giysiyi bana verecek olsaydınız benim neyim olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Tişört 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mont çıkardım 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Güzel mi alırım onun Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Şık olmak uzmanlık alanım tabiki güzel ✌️ Yorumla Soran +1 yıl Kadın rengi değildir inşallah dimi İzmirli Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Siyah şişme mont Yorumla Soran +1 yıl İyi o zaman teşekkürler Moda deyince sen mi Yorumla Soran +1 yıl En iyi ayakkabı nerden alınır filo iyi midir Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl En iyi derken kriterler ne Yorumla Soran +1 yıl Kalite Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl O zaman Boyner bi bak bide ama attık en ünlü markaların çoğu bile kol gibi fiyat karşığılı kalite sunmuyor Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya yandık desene kol gibi fiyatlara da yok yani güzel Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Model beğenirsin alırsın ama uzun süre dayanmaz Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Külot 1 2 Yorumla styxworld +1 yıl İsterdim Yorumla Soran +1 yıl @styxworld ne yapcan Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Üst cepler meme gibi 0 2 Yorumla barmen_chıld +1 yıl sarkmıs meme :) Yorumla Soran +1 yıl Soru ya cevap Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sütyen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abooo ne yapcam gızz ben onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅haha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tişört
Mont çıkardım
Güzel mi alırım onun
Şık olmak uzmanlık alanım tabiki güzel ✌️
Kadın rengi değildir inşallah dimi İzmirli
Siyah şişme mont
İyi o zaman teşekkürler Moda deyince sen mi
En iyi ayakkabı nerden alınır filo iyi midir
En iyi derken kriterler ne
Kalite
O zaman Boyner bi bak bide ama attık en ünlü markaların çoğu bile kol gibi fiyat karşığılı kalite sunmuyor
Hadi ya yandık desene kol gibi fiyatlara da yok yani güzel
Model beğenirsin alırsın ama uzun süre dayanmaz
Külot
İsterdim
@styxworld ne yapcan
Siyah atletin
Üst cepler meme gibi
sarkmıs meme :)
Soru ya cevap
sütyen
Abooo ne yapcam gızz ben onu
😅haha