Moda & Stil Nasıl kombin olur sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gömlek-suveter-deri taytDeri tayt ve suveterde kararsız kaldım nasıl duruyor? Nasıl kombin olur sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Drri tayt olacaksa suveter olmaz onun yerine deri bir ceket olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öylede çok deri deri olur ya Yorumla Black1710 +1 yıl Ozman uzun bi kaşede alabilirsin üstüne Yorumla Black1710 +1 yıl Yani diz boyunda bir kaşe Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Deri taytla süveter olmz ya deri ceket olur ya da normal tayt olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deri tayt yerine pantolon giy süveter de giyme bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden giymiyim Yorumla Soran +1 yıl Deri pantolonmu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süveter güzel durmaz kombinde tayt yerine pantolon giyin evet deri pantolon daha güzel durur Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Olmamis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi olmamış mesela neyi değiştirmeliyim Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Takim halinde hoş durmuyo Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
cannm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İçinde ne olacak 1 7 Yorumla Kendimce25 +1 yıl Içi çokta önemli mi Yorumla Soran +1 yıl Ben olucam Yorumla cannm +1 yıl @Kendimce25 sanane niye her boka atliyorsun sana ne oluyor Yorumla Kendimce25 +1 yıl Ayıp ayıp Yorumla cannm +1 yıl Ayıpsa ne bokmisin var yürü git Yorumla Soran +1 yıl Sakin olun arkadaşlar Yorumla cannm +1 yıl Sensiz olamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Drri tayt olacaksa suveter olmaz onun yerine deri bir ceket olabilir
Öylede çok deri deri olur ya
Ozman uzun bi kaşede alabilirsin üstüne
Yani diz boyunda bir kaşe
Deri taytla süveter olmz ya deri ceket olur ya da normal tayt olacak
Deri tayt yerine pantolon giy süveter de giyme bence
Neden giymiyim
Deri pantolonmu?
Süveter güzel durmaz kombinde tayt yerine pantolon giyin evet deri pantolon daha güzel durur
Güzel asko nereye gidecen tatlim böyle bakim ya :)
Bebişim sen beğendiysen bize laf düşmez
Bence güzel kombin
deri tayt ama bol olanları çok hoş durur
Olmamis
Nesi olmamış mesela neyi değiştirmeliyim
Takim halinde hoş durmuyo
eeh işte
B şıkkı çok pratik.
çok iyi
yaniii eh işte
Olur bence
Güzel