Moda & Stil Balıketli, kalın bacaklı kızlara mini etek yakışır mı? dumbherbarbie Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Şişmanlıktan bahsetmiyorum!! 52 kiloyum soru malum🙏🏻 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Balıketli, kalın bacaklı kızlara mini etek yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence yakışır 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl bacağın ideal bir görünümü var ve kalçayla bütün olarak değerlendiriliyor. yalnız erkeklerin içgüdüsel fetişlerini ortaya çıkarmak için kadınlar çorapların etkisini kullanıyor. şu an bu ayrımı yapmadan herkesin ilgisini şeken yaratık çok 0 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzel bir tarz bulduktan sonra neden yakışmasın.. Önemli olan etek boyu değil modelin yakışabilmesi.. 3 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Bacaklar kısa değilse yakışır. Önemli olan duruş ve davranış şekli. Oturma kalkma ve yürümek gibi. 2 1 Yorumla Keynesyen +1 yıl Yani bağcılar çocuğu gibi oturup kalkmasın diyosun :)) Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Sonra yolda yürürken neden bana bakıyorlar diye buraya yazar ama o bacakları fitnessle kasyapsa daha sexsi olur bence 0 4 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Türk halkı sağ olsun yolda dwğil okulda giyeceğim zaten. Ayrıca seksi gözükme derdim yok🤘 Yorumla İk4126 +1 yıl Türk halkı kalin bacakkiları pek sever ondan birde mini etek giyersen vay haline sen seksi görünmene gerek yok saten öyke gözüküyor🤜☀️🤛☘️ Yorumla dumbherbarbie +1 yıl 200IQ Yorumla İk4126 +1 yıl 💪 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 52 kilo balik etli olmayi birak kuru kemik kategorisine giriyor 0 1 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Balık etli olmak şişman olmak demek değil. Zayıfım ama bacaklarım kalın vücuduma göre Yorumla
minekscan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl 52 kilo normaldir ama aşırı sismansa yakışmaz ya çok kötü görüntü 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Vücut orantılı ve bacakları güzelse neden olmasın. 1 0 Yorumla
_Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yakışır benim bacağımda hafif kilolu bal gibi yakaşıyor 1 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl yakışmayabilir böyle sanki mini etek dar gelmiş gibi gözüküyorsa 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yakışır. Ama hastanede bi kız var bacakları çok kalın ve hep kısa giyor hiç yakışmıyor 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kiloya bağlı. Kilolu insanlara yakışmaz. Ama armut tipli zayıf insanlara yakışır. 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bu sorular saçma geliyor bana. Hayal mi edicem. Giy etek at resim değerlendirelim. Herkes farklı. 0 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yakışmaması için sebep yok. Hatta o kalın bacaklar çok Seksi görünür. 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Boyun kaç ki kalın bacaklı sayılıyorsun 1 1 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl 1.62 boyum. Yani çok kalın değil bacaklarım zaten 50-52 kiloyum ama ince bacaklı da sayılmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yakışmıyor arkadaşıma da söylüyorum giyme mini etek diye sevgilim için giyiyorum napiyim diyo o da balık etli senin gibi 0 0 Yorumla
cyasin Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Yakışmıyor giyme deri size uzun elbise tarzı güzel gidiyor 0 0 Yorumla
TencereYemeği_12 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yakışır tabii, niye yakışmasın 2 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Kime göre balıketli onu bilmek lazım 0 2 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Kilom ortalamanın altında; 50-52 kiloyum. Ama benle aynı kiloda olan kızlara göre bacaklarım kalın Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Bakım Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yani çok kalinsa bi tik ton ton duruyor 0 1 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Değil. Ama 52 kiloyum benim kilomdaki kızlara göre kalın bacaklarım. Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Bacaklar boya göre endeksiyse yakışır 0 4 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl 1.62 boyum Yorumla Baysiy +1 yıl Mükemmel olmasada yakışır Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Mükemmel durması için en az 1.70 boy lazım zaten🥲🥲 Yorumla Baysiy +1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkeste guzel durmuyor bence özellikle bahsettiğin gibi birisi giydiğinde cok itici duruyor. 0 4 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Boyum 1.62 kilom 52 ne kadar itici durabilir ki :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok kilolu değilsin ama bazıları fazla kilolu oluyor ve mini etek giyiniyor. Senin bacakların da mi cok kalin peki😂 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Ya hayır kalın dediğim çubuk gibi bacaklı olanlar var onlardan değilim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orta haldeyse sıkıntı yok sen begeniyor musun peki Yorumla
AmpülNefreti Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Etek her türlü bacağa yakışır 0 8 Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Herkese yakışmaz Yorumla AmpülNefreti +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom Yakışır sen giy Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Bana yakışıyor zaten herkese yakışmaz diyorum mk Yorumla AmpülNefreti +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom Belki sana yakışmıyor bir bakayım Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Yani evet herkese yakışmaz. Bacak kalınlığı inceliğinden öte yamuk/düzgün bacak tipi büyük etken Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl @AmpülNefreti sg abaza Yorumla AmpülNefreti +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom Ayıp ediyorsun gardaş Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Tamam Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Etek herkese yakışır Aşırı kilolular hariç 1 2 Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Herkese yakışmaz Yorumla CAGRI16 +1 yıl Görmeden bişey dememek lazim Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl evet ama bi nasıllım yap görmek isteriz :D 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Yakışır tabii ki neden yakışmasın 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim görüşüm zayıf kadınlardan yana 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Yakışmıyor. Aga 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. İnce bacaklı olmaktan iyidir. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İsteyen istediğini giysin ya yakışır 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Mini etek her bacağa yakışır 0 2 Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Herkese yakışmaz. Yorumla Turkuaz88 +1 yıl Bence yakışır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl balık etli sayılmazsın bence 0 4 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Çubuk bacaklılardan değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çubuk bacak değil oo Yorumla dumbherbarbie +1 yıl 52 kilo diğer kızlara göre kalın bacaklarım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam bacım Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yakışır, hatta çok güzel olur 0 0 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Uzun yiy 0 2 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl Uzun giyiyorum zatwn Yorumla Balcicek899 +1 yıl Tamam bende onu diyom uzun etek giy daha çok yakışır yalan değil ince uzun bavaklara daha güzel uaskiyo mini etek Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Çevre kirliliği 0 1 Yorumla dumbherbarbie +1 yıl ☺️☺️❤️❤️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. yakışır bence 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bence yakışır
bacağın ideal bir görünümü var ve kalçayla bütün olarak değerlendiriliyor. yalnız erkeklerin içgüdüsel fetişlerini ortaya çıkarmak için kadınlar çorapların etkisini kullanıyor. şu an bu ayrımı yapmadan herkesin ilgisini şeken yaratık çok
Güzel bir tarz bulduktan sonra neden yakışmasın.. Önemli olan etek boyu değil modelin yakışabilmesi..
Bacaklar kısa değilse yakışır. Önemli olan duruş ve davranış şekli. Oturma kalkma ve yürümek gibi.
Yani bağcılar çocuğu gibi oturup kalkmasın diyosun :))
Sonra yolda yürürken neden bana bakıyorlar diye buraya yazar ama o bacakları fitnessle kasyapsa daha sexsi olur bence
Türk halkı sağ olsun yolda dwğil okulda giyeceğim zaten. Ayrıca seksi gözükme derdim yok🤘
Türk halkı kalin bacakkiları pek sever ondan birde mini etek giyersen vay haline sen seksi görünmene gerek yok saten öyke gözüküyor🤜☀️🤛☘️
200IQ
💪
52 kilo balik etli olmayi birak kuru kemik kategorisine giriyor
Balık etli olmak şişman olmak demek değil. Zayıfım ama bacaklarım kalın vücuduma göre
52 kilo normaldir ama aşırı sismansa yakışmaz ya çok kötü görüntü
Vücut orantılı ve bacakları güzelse neden olmasın.
Yakışır benim bacağımda hafif kilolu bal gibi yakaşıyor
yakışmayabilir böyle sanki mini etek dar gelmiş gibi gözüküyorsa
Yakışır. Ama hastanede bi kız var bacakları çok kalın ve hep kısa giyor hiç yakışmıyor
Kiloya bağlı. Kilolu insanlara yakışmaz. Ama armut tipli zayıf insanlara yakışır.
Bu sorular saçma geliyor bana. Hayal mi edicem. Giy etek at resim değerlendirelim. Herkes farklı.
Yakışmaması için sebep yok. Hatta o kalın bacaklar çok Seksi görünür.
Boyun kaç ki kalın bacaklı sayılıyorsun
1.62 boyum. Yani çok kalın değil bacaklarım zaten 50-52 kiloyum ama ince bacaklı da sayılmam
yakışmıyor arkadaşıma da söylüyorum giyme mini etek diye sevgilim için giyiyorum napiyim diyo o da balık etli senin gibi
Yakışmıyor giyme deri size uzun elbise tarzı güzel gidiyor
Yakışır tabii, niye yakışmasın
Ben yakıştırıyorum
Kime göre balıketli onu bilmek lazım
Kilom ortalamanın altında; 50-52 kiloyum. Ama benle aynı kiloda olan kızlara göre bacaklarım kalın
Bakım
Yani çok kalinsa bi tik ton ton duruyor
Değil. Ama 52 kiloyum benim kilomdaki kızlara göre kalın bacaklarım.
Bacaklar boya göre endeksiyse yakışır
1.62 boyum
Mükemmel olmasada yakışır
Mükemmel durması için en az 1.70 boy lazım zaten🥲🥲
Olabilir
Herkeste guzel durmuyor bence özellikle bahsettiğin gibi birisi giydiğinde cok itici duruyor.
Boyum 1.62 kilom 52 ne kadar itici durabilir ki :D
Cok kilolu değilsin ama bazıları fazla kilolu oluyor ve mini etek giyiniyor. Senin bacakların da mi cok kalin peki😂
Ya hayır kalın dediğim çubuk gibi bacaklı olanlar var onlardan değilim.
Orta haldeyse sıkıntı yok sen begeniyor musun peki
Etek her türlü bacağa yakışır
Herkese yakışmaz
@SoruSormayınBilmiyom Yakışır sen giy
Bana yakışıyor zaten herkese yakışmaz diyorum mk
@SoruSormayınBilmiyom Belki sana yakışmıyor bir bakayım
Yani evet herkese yakışmaz. Bacak kalınlığı inceliğinden öte yamuk/düzgün bacak tipi büyük etken
@AmpülNefreti sg abaza
@SoruSormayınBilmiyom Ayıp ediyorsun gardaş
Tamam
Etek herkese yakışır Aşırı kilolular hariç
Herkese yakışmaz
Görmeden bişey dememek lazim
Aşırı kalın değilse evet, yakışır.
evet ama bi nasıllım yap görmek isteriz :D
Yakışır tabii ki neden yakışmasın
Benim görüşüm zayıf kadınlardan yana
Yakışmıyor. Aga
İnce bacaklı olmaktan iyidir.
Kilon ideal olduğu sürece yakışır
Kişiden kişiye değişir
Hayır...
Zannetmiyorum.
İsteyen istediğini giysin ya yakışır
52 kilonun neresi fazla zapzayıf?
Yakışır hatta daha iyi
Mini etek her bacağa yakışır
Herkese yakışmaz.
Bence yakışır
Yakışır
balık etli sayılmazsın bence
Çubuk bacaklılardan değilim
çubuk bacak değil oo
52 kilo diğer kızlara göre kalın bacaklarım.
tamam bacım
Kim seni kandırdı balık etlisin diye
Aşırı derecede kalın bacaklıysa yakışmaz.
Kızlara her şey yakışır 💝💘
Olur tabi hoş olur
Yakışır, hatta çok güzel olur
yakışmazmı, yakışır tabii..
hayır, yakışmaz 😒
Uzun yiy
Uzun giyiyorum zatwn
Tamam bende onu diyom uzun etek giy daha çok yakışır yalan değil ince uzun bavaklara daha güzel uaskiyo mini etek
Çevre kirliliği
☺️☺️❤️❤️
yakışır bence
Yakışır
Yakışır tabiki
Bence yakışır
Evet güzel olur
Hayır tabiki
Yakisir
evet yakışabilir...
no it is a bad görüntü
yakışıyor