Moda & Stil Bu kombin güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı kombin oluşturuyorum öylesine merak ettim değişik oldu sanki. Nasıll? Kapalıyım bu arada ona göre yazın Güncellemeler+1 yıl Ben beğendim sizce Bu kombin güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence iyi kombin 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Ay hayır ya eşofman üstü gibi olmuş o eteğin üstüne siyah boğazlı bişey falan olabilir ya da füme renklerinde bi kazak veya bluz içine sokarsın güzel olur 0 0 Yorumla
cileklisu-t Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sweatshirt pek olmamış:) ikisi de farklı kombinlerin parçası gibi. 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Üst ayrı bir telden, alt bambaşka bir telden ilerliyor. Güzel bir kombin değil kesinlikle... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rengi yazılı olması falan bence güzel iyi bir kombin düşünmüşsünüz 0 0 Yorumla
ezginazx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ask kotu yaEtegin ustune siyah ince duz bi kazak giyebilirsin veya penye. Bogazli da guzel olur. Bi de kemerOnun ustundeki bildigin pijama 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm aa evet bende şimdi fark ettim çok spor kaçmış dimi üst sweat saol askım Yorumla Soran +1 yıl Ama bende hep siyah beyaz giyiniyorum sıkılıyorum of ya bu eteğe sadece siyah beyaz mı olurr Yorumla ezginazx +1 yıl Beyaz gri siyah üstlerle şık görünürDeseni öyle olmasa başka renk de olabilirmiş bence ama şimdi nasil durur bilemiyorum Yorumla
believefairySfire Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Çok tatlış duruyor. Açığım ama böyle bir şeyi ben de giyerdim😌 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 469 cevap paylaştı. Ust sirin de alti cok sevemedim 🙄 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 809 cevap paylaştı. Üzerine siyah bir montla güzel olur 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 707 cevap paylaştı. Renklerin uyumsuzluğu var 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 824 cevap paylaştı. Çok kötü knk 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Gayet güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence iyi kombin
Ay hayır ya eşofman üstü gibi olmuş o eteğin üstüne siyah boğazlı bişey falan olabilir ya da füme renklerinde bi kazak veya bluz içine sokarsın güzel olur
Sweatshirt pek olmamış:) ikisi de farklı kombinlerin parçası gibi.
Üst ayrı bir telden, alt bambaşka bir telden ilerliyor. Güzel bir kombin değil kesinlikle...
Rengi yazılı olması falan bence güzel iyi bir kombin düşünmüşsünüz
Ask kotu ya
Etegin ustune siyah ince duz bi kazak giyebilirsin veya penye. Bogazli da guzel olur. Bi de kemer
Onun ustundeki bildigin pijama
Hmm aa evet bende şimdi fark ettim çok spor kaçmış dimi üst sweat saol askım
Ama bende hep siyah beyaz giyiniyorum sıkılıyorum of ya bu eteğe sadece siyah beyaz mı olurr
Beyaz gri siyah üstlerle şık görünür
Deseni öyle olmasa başka renk de olabilirmiş bence ama şimdi nasil durur bilemiyorum
Zevklerini cok begeniyorim senin ya. Kac yasindasin
Çok tatlış duruyor. Açığım ama böyle bir şeyi ben de giyerdim😌
Ust sirin de alti cok sevemedim 🙄
Renk uyumu yanlış kumaş uyumu da
etek düz renk olsa daha iyi
Tatlı duruyor, alttaki etek mi?
güzel bende beğendim
Üzerine siyah bir montla güzel olur
Güzel ve şeker üzerinde görmek lazım
Renklerin uyumsuzluğu var
Tatlı buldum
Çok kötü knk