Moda & Stil Bu etek sizce nasıl? Dolabımdan çıkarsam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ya bazen bende bilmiyorum zevkimin tam tersi şeyler alıyorum bunu alalı 1 yıl oldu hiç giymedim hem hiçbir şeye uymuyor hem de kadınsı geldi ama kumaşı çok güzel sizce kızlar? Kapalıyım bu arada Güncellemeler+1 yıl Kadife evet Bu etek sizce nasıl? Dolabımdan çıkarsam mı? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Güzel iyi 0 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Bunun üstüne ancak krem, ekru beyaz gibi renkler olur. Güzel bi kemer krem bot vs. Yoksa çok boğar krolukla şıklık arasında cok ince bi yerdesin 😬 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya benim arkam çok çıkıyo kemer falan hiç yapmıyorum arkamı kapatacak şekilde giyiniyorum olmaz yani bu dimi Yorumla Soran +1 yıl Bunu babaneye giderken giyileceklere ekledim onun dışında giymicem ya evet hajjf Yorumla pieta5 +1 yıl Öyle de olabilir. Ya da namazlık falan da olur Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 467 cevap paylaştı. Biraz eski bir moda gibi 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 707 cevap paylaştı. Böyle pek belli olmuyor ama kumaşı güzel görünüyor 0 0 Yorumla
S98S98 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl kadife mi 0 1 Yorumla S98S98 +1 yıl rengine dikkat edenedn mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Güzel iyi
Bunun üstüne ancak krem, ekru beyaz gibi renkler olur. Güzel bi kemer krem bot vs. Yoksa çok boğar krolukla şıklık arasında cok ince bi yerdesin 😬
Ya benim arkam çok çıkıyo kemer falan hiç yapmıyorum arkamı kapatacak şekilde giyiniyorum olmaz yani bu dimi
Bunu babaneye giderken giyileceklere ekledim onun dışında giymicem ya evet hajjf
Öyle de olabilir. Ya da namazlık falan da olur
Rengi çok soluk ama ya
Bi üstünde durması var bide böyle
Biraz eski bir moda gibi
üzerinde nasıl durduğu öneli
Böyle pek belli olmuyor ama kumaşı güzel görünüyor
Beğenmedim at gitsin
kötü çıkar
Denemeye değer. 😂
Kombine bağlı
Beğenemedim
Sana cok yakisir ama