Moda & Stil Kızlar, Etek ve elbise giymeyi seviyor musunuz? Girlingirls Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Özel yerlerde veya günlük olarak etek veya elbise giymeyi sever misiniz Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Gün cel Kızlar, Etek ve elbise giymeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gamzee_4 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Genelde etek ve elbise pantolon giymeyin bıraktım gibi bazen ara da giyiyorum.. 1 4 Yorumla Girlingirls +1 yıl Genelde kombinlerim nasıl oluyor peki Yorumla Girlingirls +1 yıl Kombinlerin* Yorumla Gamzee_4 +1 yıl Kapalı olduğum için fazla seçenek yok diye düşünüyorum hani giyiyor bazıları pantolon üxeri gömlektie, Swift dır bana tuhaf gelmeye başladı o yüzden artık ona göre giyinmeye çalışıyorum.. Yorumla Girlingirls +1 yıl Hmm mesela en son gittiğiniz düğün kombininiz nasıldi Yorumla
oneydikizz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sevmiyorum ben tabi tercih meselesi 2 7 Yorumla Girlingirls +1 yıl Nasıl kombinleriniz oluyor genelde Yorumla oneydikizz +1 yıl Kot pantolon üzeri kazak veya tişört öyle giyerim genelde Yorumla Girlingirls +1 yıl Düğünlerde nasıl peki Yorumla oneydikizz +1 yıl O zaman elbise oluyor ama pek sevdiğim söylenemez Yorumla Girlingirls +1 yıl Hmm ne giymiştin mesela en son gittiğin düğünde Yorumla Girlingirls +1 yıl ? Yorumla oneydikizz +1 yıl Elbise Yorumla
ally1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet cok seviyorum 1 11 Yorumla Girlingirls +1 yıl Her mevsim giyiyor musunuz Yorumla ally1234 +1 yıl Evet Yorumla Girlingirls +1 yıl Kışın zor olmuyor mu Yorumla ally1234 +1 yıl Corapla hayir Yorumla Girlingirls +1 yıl Külotlu çorap sık sık giyer misiniz Yorumla ally1234 +1 yıl Etek elbise giyince kisin Yorumla Girlingirls +1 yıl Baharda falan giyer misin peki çorap Yorumla ally1234 +1 yıl Nadiren Yorumla Girlingirls +1 yıl En son gittiğin düğün kombinin nasıldı mesela Yorumla ally1234 +1 yıl En son üc yil önce dügüne gittim Yorumla Girlingirls +1 yıl Yani o zaman en son elbise giydiğin kombini sorayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yes☺️ ciplak mi gidelim tabiki giycez 1 4 Yorumla Girlingirls +1 yıl Orası öyle tâbi :) kışın da giyer misin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok☺️ Yorumla Girlingirls +1 yıl Ne zamanlar giyiyorsun Yorumla Girlingirls +1 yıl ? Yorumla
evlimutluuuHh Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ben genel olarak spor giyinirim 1 10 Yorumla Girlingirls +1 yıl Peki düğünlerde falan nasıl Yorumla evlimutluuuHh +1 yıl Elbise giyinirim Yorumla Girlingirls +1 yıl Hmm nasıl bir kombin yapmistiniz mesela en son son elbise ile Yorumla evlimutluuuHh +1 yıl Hatırlamiyorum Yorumla Girlingirls +1 yıl Peki spor kombinleriniz nasildi Yorumla evlimutluuuHh +1 yıl Yeni üyemisin Yorumla Girlingirls +1 yıl Nasildir Yorumla Girlingirls +1 yıl Evet yeniyim Yorumla evlimutluuuHh +1 yıl anladım hos geldjn Yorumla Girlingirls +1 yıl Hosbuldum teşekkürler ederim Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evett 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Genelde etek ve elbise pantolon giymeyin bıraktım gibi bazen ara da giyiyorum..
Genelde kombinlerim nasıl oluyor peki
Kombinlerin*
Kapalı olduğum için fazla seçenek yok diye düşünüyorum hani giyiyor bazıları pantolon üxeri gömlektie, Swift dır bana tuhaf gelmeye başladı o yüzden artık ona göre giyinmeye çalışıyorum..
Hmm mesela en son gittiğiniz düğün kombininiz nasıldi
Sevmiyorum ben tabi tercih meselesi
Nasıl kombinleriniz oluyor genelde
Kot pantolon üzeri kazak veya tişört öyle giyerim genelde
Düğünlerde nasıl peki
O zaman elbise oluyor ama pek sevdiğim söylenemez
Hmm ne giymiştin mesela en son gittiğin düğünde
?
Elbise
Evet cok seviyorum
Her mevsim giyiyor musunuz
Evet