Açıkcası düğünümde siyah gelinlik giymek çok isterim ama genel bir kural var gibi herkes beyaz giyiyor. Saflığı sembol ediyor falan diyorlar da bu kadar anlam yüklemek mantıklı mı?
Siyah gelinlik giymek hoş karşılanmaz mı?

Açıkcası düğünümde siyah gelinlik giymek çok isterim ama genel bir kural var gibi herkes beyaz giyiyor. Saflığı sembol ediyor falan diyorlar da bu kadar anlam yüklemek mantıklı mı?
Siyah gelinlik giymek hoş karşılanmaz mı?

Siyah yas rengi olarak bilinir toplumumuzda bu yüzden absürt kaçar. Ben de pembe ve su yeşili giymek istiyorum 🙈
Ama düğünde giymem en fazla ayrıca giyip çekime giderim.
Bizim geleneklere göre absürt. Ben nikahımda beyaz nikah elbise üzerine siyah pelerin giyinmiştim. Batman🦇 gibi gezdim.😂😂
Tuhaf karşıladılar tabi ki.
Renklerin enerjileri vardır ve beyaz renk masumiyeti temsil eder siyahın hoş duracağını sanmıyorum ama tercih meselesi
Cevap
11Cevap
hayır değil herkesin kendi zevki
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kesinlikle beyaz renk gelinlik vazgeçilmez tercih bence. Gelinlik giyiliyorsa kendi adıma beyazı tek geçerim. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Siyah gelinlik giymek hiç absürt değil, saflık falan diyenleri takma. Kimse sana ne giyeceğini dayatamaz.
Absürt bence aykırı bir hava oluşturmak isteyenler için neden olmasın ama genele bakarsak tutulmaz. Keyifli günler..
Gelinlik değil gece elbisesi oluyor siyah olan. Marjinal olucam diye rezil olmaya gerek yok bence
Siyah gelinlik nedir ya azrail gibi siyah🤮 saflığı ifade etmiyor beyaz kibar ve saf
Siyah cenaze rengi neden en güzel günde karalar bağlayasın
siyahi olduğundan böyle düşünüyor olabilirsin
Siyah âşığı biri olarak absürt diyorum. Gelinliğin de bir adabı var. 🙄
Ben renkte değilim abartılı olan da absürt duruyor.
Siyaha matem derler hep ama bence beyaz tenli kadınlara süper uyan renk yani
Bence marjinal oluyor
Alışılmışın dışında ama ben absürt bulmuyorum
Gelinlik sembolik bir kıyafet, o yüzden absürd durur.
ben lacivert istiyorum nedense. ilerde eşimi ikna edersem istediğim rengi giycem :D
Canım sen düğünmü yapıyosun yasmı tutuyosun belli olmaz
güzel değil. absürt
Absürt. Ama absürt şeyler de güzel olabilir.
Yoo o da renk kara bahtım kör talihim gibi mi
Uğursuzluk getirir 😅
Absürt bile absürtlüğünden utanır yani.
Hoş duruyor gerçekten ezberbozan bir tercih olur
Cenaze gibi olur bence. Ben tercih etmem
Gelinlik başlı başına saçma bir gelenek zaten
Absürt
Bence beyaz olmalı
Yani matem degilki
Çok asil ve tatlı
Absürt.
Saçmalama 😂