Moda & Stil Kına gecesinde kırmızı elbise mi giyinir yoksa yeşil mi? Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Siz kına gecesinde hangisini giyersiniz? Yeşil mi yoksa kırmızı mı? Kına gecesinde kırmızı elbise mi giyinir yoksa yeşil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Bence ikisi de olabilir aslında kişi hangisini daha çok sevdiyse giyebilir 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kırmızı, yeşil, lacivert. Bunlar kına gecesi renkleri bence. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl İkiside uygun hatta lacivert ve mor giyenlerde var tamamen keyfii. İdeali kırmızı, bordodur. 1 0 Yorumla
Zeugma007 Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl Ben hep kırmızı gördüm ama önemli olan insanın kendi istediği, Abiye girsen ne olur :)) takılmamak lazım bence. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben giymem :D 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kirmizi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence ikisi de olabilir aslında kişi hangisini daha çok sevdiyse giyebilir
Kırmızı, yeşil, lacivert. Bunlar kına gecesi renkleri bence.
İkiside uygun hatta lacivert ve mor giyenlerde var tamamen keyfii. İdeali kırmızı, bordodur.
Ben hep kırmızı gördüm ama önemli olan insanın kendi istediği, Abiye girsen ne olur :)) takılmamak lazım bence.
Kırmızı daha mantıklı
Kırmızı ve bordo bence.
İstediğin gibi
sana en çok yakışanı giy
Kırmızı
Kırmızı güzel duruyor hep
Kırmızı
Kırmızı
Fark etmez
2side olur
ben giymem :D
Kirmizi