Moda & Stil Omuzlarım dar mı duruyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gömlek giyince böyle duruyor tişört giyince geniş neden olabilir Omuzlarım dar mı duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Dar durmuyor 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gömleğin modeline göre değişiyor. Bu da gayet güzel durmuş zaten, hâkim yaka mı bana mı öyle geldi? 2 4 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Bana öyle gelmiş, normâl yakaymış. Yorumla Soran +1 yıl Yok normal gömlek 😀 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Yakışmış gardaş, güle güle kullan 💃🏽😄 Yorumla Soran +1 yıl Sağol teşekkür ederim Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. Gömleğin kesimine göre değişir birdaha slimfit al😀 dar faln görünmüyor aslında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl denicem :D Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dar durmuyor, slimfit gömlek deneyince daha çok omuzlarının ortaya çıktığını görürsün bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu nasıl olmuş sence Yorumla Gökçem_m +1 yıl Bence gayet iyi gözüküyor. Böyle gömleklerin duruşu bu zaten Yorumla Soran +1 yıl Hiç gömlek giymiyorum ondan dolayı galiba seçemedim 😕 aldım zaten olan oldu 😀 Yorumla Gökçem_m +1 yıl Yakışmış yakışmış. Güle güle giy 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Bütün yükler omzunda ondan dar duruyor 🤣🤣🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme yav Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Slimfit gömlek giyersen tshirt de ki gibi durur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Giyinmeyi bilmiyorum yav Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoo gayet güzel duruyor bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl emin misin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl iyi dedigin gibi olsun Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. normal 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Normalde geniş ya Yorumla Soran +1 yıl Niye burada böyle durmuş anlamadım Yorumla Larisse +1 yıl gömleğin kesiminden dolayı Yorumla Soran +1 yıl Olabilir lanet olsun yankılı almışım dnjf neyse yapacak bişi yok Yorumla Larisse +1 yıl olsun güzel duruyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
dertlikadeh Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bnim dahami geniş 🤩 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem dmdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dar durmuyor
Gömleğin modeline göre değişiyor. Bu da gayet güzel durmuş zaten, hâkim yaka mı bana mı öyle geldi?
Bana öyle gelmiş, normâl yakaymış.
Yok normal gömlek 😀
Yakışmış gardaş, güle güle kullan 💃🏽😄
Sağol teşekkür ederim
Gömleğin kesimine göre değişir birdaha slimfit al😀 dar faln görünmüyor aslında
denicem :D
Dar durmuyor, slimfit gömlek deneyince daha çok omuzlarının ortaya çıktığını görürsün bence
Bu nasıl olmuş sence
Bence gayet iyi gözüküyor. Böyle gömleklerin duruşu bu zaten
Hiç gömlek giymiyorum ondan dolayı galiba seçemedim 😕 aldım zaten olan oldu 😀
Yakışmış yakışmış. Güle güle giy 😊
Teşekkür ederim 😊
Bütün yükler omzunda ondan dar duruyor 🤣🤣🤣
Dalga geçme yav
Bende de aynısı oluyor çözemedim tişört de geniş gömlek de dar
Slimfit gömlek giyersen tshirt de ki gibi durur.
Giyinmeyi bilmiyorum yav
Hayır dar durmuyor..
Yoo gayet güzel duruyor bence
emin misin :D
Evet
iyi dedigin gibi olsun
normal
Normalde geniş ya
Niye burada böyle durmuş anlamadım
gömleğin kesiminden dolayı
Olabilir lanet olsun yankılı almışım dnjf neyse yapacak bişi yok
olsun güzel duruyor