Kadınlar genelde zor karar verir. Peki erkekler nasıl? Ben hemen karar veriyorum genelde.

Kadınlar genelde zor karar verir. Peki erkekler nasıl? Ben hemen karar veriyorum genelde.

Evet hemen karar verebiliyorum. zaten çok fazla kıyafetim yok, genelde hava durumuna ya da mevsime göre giyiniyorum. bazen o gün ki moralime göre de giyinebiliyorum. tabi ki burada nereye gideceğim ya da kiminle buluşacağım da tarz belirlememe ve ne giyeceğime karar vermemde oldukça etkili bir role sahip oluyor. genelde spor giyiniyorum.
İşe gideceksem ne giyeceğim belli olduğu için uzun sürmez hemen karar veririm, başka yere gideceksem ortama göre kıyafet düşünürken biraz kararsızlık çekerim onun dışında sabah kalkınca evde kalacaksam hava durumuna göre kıyafet seçerim yani şekli şemalinden ziyade ısı durumunu kontrol etmesi kolay olan kıyafet seçerim bu kararda hızlı olur 😅
Cevap
33Cevap
Ne giyecegimi sabah düşünüp güne 1-0 geride başlamamak için akşamdan giyecegimi düşünüp kenara ayırırım
Ben hızlı karar veririrşm dolabı açarım şak şak seçerim giyerim parfümü sıkar çıkarım bitti max 5 dk
Tabii ki. Aynı kıyaflerden aldım. Hemen alıyorum bitiyor.
eğer bir yere gideceksem daima önceden belirlerim ve bu öyle vaktimi almaz :)
Zaten 3 renk kiyafetiniz var kolayca seçersiniz 🤭 Beyaz, siyah, mavi
Temiz ve uyumlu olduktan sonra her şey giyilebilir. Karar vermem 2 dakikadan az sürüyor
Kokluyorum temiz olanları giyiyorum işte daha napim
Bunun için yapmanız gereken şeyler çok basit 1. Kendinize ve kıyafetlerinize güvenin siz kıyafeti değil izin verin kıyafet sizi taşısın demeye çalıştığım şey siyah renkle beyazın uyumu gibi griyle mavinin uyumu gibi bunlara uyum sağlayın
Her gün farklı kombinler yapmak hoşuma gidiyor. Biraz uzun sürüyor tabii ama sorun değil
Çok rahat bir şekilde elime ne geliyorsa giyerim
Ne bulsam giyer çıkarım :))))
Bazen evet genelde ben akşamdan hazırlarım
Benim esim hic veremez koca gardrobu dağıtır gider
Uyandiktan 10 dk sonra evden cikabiliyorum
Hemen veririm kararımı
Geceden düşünür sabah giyerim
Ben işe gitmeden önceki gece hazırlıyorum
Bugün ne giydin
Bugün izinliydim
Himm evde mısın bugün
ne bileyim hiç ömrümde erkek olmadım
Hemen karar verebiliyorum.
Eşimden biliyorum, hemen karar veremiyor.
Kolay bence erkekler için
Evet kazak pantolon mont 1 dk
10 dk falan
akşamdan hazırlıyorum ne giyeceğimi
10 dkda hallederim
Kış moduna geçtim bro
Çok hızlıyımdır her gün farklı giyinirim.
30 sn falan sürüyor 😃
akşamdan hazırlarım
Modayı takip ederm akşamdan karar vermiş olurum
Ben karar veririm 😅
Kot , tsort , botum. Gerisinin taaaaa
Çok fazla düşünmem
Gömlek pantolon nettir
Evet veriyorum
Çok basit
Evet zor olmuyor
Evet
Bak gör al 😁