Günlük olarak takım elbise giymek kasıntı bir durum bence.

Günlük olarak takım elbise giymek kasıntı bir durum bence.

Devamlı takım elbise giymesi sadece sıradan bir günlerde bile giymesi bence çok bartı olur ya insan biraz da rahat takılmalı rahat giyinmeli diye düşünüyorum yani ne bileyim sadece dışarı gezmeye çıkacağız adam takım elbise giymiş ben normal rahat ettiğim bir elbise giymişim çok absürt duracak yani.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Nerede nasıl giyinmesi yakışır bilincindeyse, bazen takım bazen spor giyim şahane olabilir. Burada mühim olan nerede nasıl giyinmesi gerekir onu bilmek. Yedi gün yirmi dört saat şort tişört giymek mi cool asıl o kasıntı ve ezik. Malum şahıslara benzediğini zanneden ezik ve özentiler her yerde şort ve tişörtle geziyorlar, kadınlar olarak bu tarz erkeklere dokunmak bile gelmiyor içimizden cidden. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
İşi için vs sürekli giymen zorun da olanlar var mesela ona yapacak pek bir şey yok ama bazen kimisini öyle seksi gösteriyor ki. Imm mesela beyaz kaliteli bir gömlek, takım koyu renk olacak siyah, laci. Ceketini çıkarmış. Gömlek kollarını katlamış. Bileğinde saat. Özgüven dolu bi yürüyüş.
Hayır kasıntı gelmiyor, yani belki işi olabilir ya da o şekilde giyinmeyi yani ciddi giyinmeyi seviyordur. tabi ki markete bile o şekilde gidiyorsa yani bu biraz kasıntı olabilir. ama genel olarak bence herkes istediği gibi giyinebilir bence. hani kimseye karışılmamalı kıyafet konusunda.
Cevap
13Cevap
Bence değil. Kişinin duruşuna, yürüyüşüne ve kendini nekadar rahat hissettiği de önemli faktörler arasında. Hani dar kalıplı, rahat etmediğini çok belli eden birtakım tercih etmişse, evet kasıntı bulurum, yakıştırmam.
Giydiği yere göre işine göre değişir. Bizim takımda da takım elbise giyen bşr arkadaşımız var gayet şık ve düzgün ciddi duruyor. Tişört kot da giyebilir ama bu kadar ciddi durmazdı o zaman..
Kendi nasil seviyorsa giysin hiç bi şekilde eleştirmem. Ama kasinti kasinti yürüyen erkekler var onlarla çok dalga geçiyorum Allah affetsin artık umarım çocuğum ilerde oyle yürümez
Kesinlikle, ne kasıyosun babuş? Her an mı iş konuşuyosun, her an mı toplantıya hazır olman gerekiyor, müşterinle her an mı karşılaşma ihtimalin var? Hayır işte iş, ama serbest gününde o rahatlık senin özgürlüğündür, gri eşofman altını çekip malı serbest bırakınca prangalarından sıyrılırsın bir anlığına.
Ahaha hunharca güldüm. Kendisi giyemiyor, giyenleri içten içe kıskanıyor. Ezikçe, kertenkele gibi giyinirsen tabi ki b*k atarsın giyenlere. Tamamen bir kalite gösterimi.
Biz insanlar ön yargıya giyime kuşama göre not veren kişileriz. Takım giymişse bu adam diyoruz. Pis ise hırsız vb. Yakıştırmalar yapıyoruz
salaş, rahatını önemseyen erkekler <3 ben
ama elbette yargılamıyorum herkes ne seviyorsa onu giysin
Kasıntılık kıyafete değil harekete göre olur takım erkeklere çok yakışıyor giyin giydirin lütfen ama içinde kasıntı gezmeyin
Yani takım elbisenin suyunu çıkaracak derecede giyiyorsun içim sıkılır arada spor giyinme de gerekiyor.
Bence fena değil yakışıyorsa
Yani insan nasıl rahat ederki o şekilde aklım almıyor açıkçası... bence iş ve zorunluluk dışında kimse gitmemeli diye düşünüyorum
Ben öyleyim
İnsanların ne giydiklerinden sizene. Herkesin kendi zevki var nasıl giyinmek istiyorsa giyinsin.
Normal günlükte giymesinler yahu ütülerini kendileri yapsınlar o zaman 😄
Ben kendim yapıyorum
Çok çekici oluyorlar birde orada parfüm kullansalar tam centilmen görünür
Kesinlikle en nefret ettiğim erkek kıyafeti 😈
Niye
İSTEYEN İSTEDİĞİNİ GİYSİN YETER YA
canım saçmayın yeterli, insan olun
Sweat esofman giysinler iste hem daha iyi ne gerek var smokine
Çok yakışıyor takım elbise ama yeri var yani her yerde giyilirse bir anlamı olmaz.
Giyim kuşamına önem veren biri diye düşünüyorum sadece
Yani arada spor giyinmek lazım hava mı atıyolar bazıları ne
Etrafım işten dolayı onlarla dolu. Gayet efendiler.
Yaşa, konuma göre değişir. Bana kasıntı gelmiyor
Kasıntı olan zaten kasıntidan yuruyemiyor bile komik gorunuyor. Haricinde yakistiran giyiyor evet.
Nasıl beir kombin yaptıklarına ve elbette tiplerine bağlı olarak değişir.
Seri köz getir karşim, diyen tipler oldukları için iticiler
geliyor açıkçası iş dışındaysa, spor giyim tercihim
Evet bence günlük hayat için çok fazla takım elbise. Kurumsal bi işin ciddi görünmeni gerektirecek bir durum yok gereksiz bence. Aşırı kasıntı duruyor
Bu adamın tarzı çok kötü. Ama genelde kumaş pantolon gömlek beğenirim yakışana tabi.
Çoğuna yakışmıyor zaten, nargileci tayfa gibi oluyorlar 😄
Ortama bağlı bence genel olarak her yerdeyse evet belki
kesinlikle birde elinde telefon, cüzdan sigara görünütüsü gözüme inalmaz itici geliyor
Takım elbise günlük kıyafet değil bence. Bana itici ve zorlama geliyor. Tabii zevk meselesi
Biraz spor giyinmek daha iyi olur bence kasmayın kendinizi
yerinde ve doğru şekilde giyiyorsa hayır
Hayır tarzı o demekki
Evet havalı değil aksine aşırı kaşıntı duruyor
Yani iş neden se brak gisin adamnar 😂
Günlük hayatta Polat Alemdar gibi gezmem
Şöyle bi adam giyse kasıntı değil çekici olur
Ozel gunlerde giyilir takim
Yooo çok qbartilmacikda bjsey yok
Ayy bence hep giysinler çok iyi
Umrumda olmayan durum. İstediğini giysinler banaNE
Gelmez ki erkeğin özü budur zaten