Moda & Stil Giyiminde çoraplarının kıyafetine uygun renkte olmasına dikkat eder misin? akıllanamadım Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Takım elbise ya da spor giyinirken çorapların rengine veya desenine dikkat eder misin? Giyiminde çoraplarının kıyafetine uygun renkte olmasına dikkat eder misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Evet dikkat ediyorum uyuma 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Buna pek dikkat etmem. Mesela bazenleri cenazeye gider gibi siyah siyah giyinirim ama çoraplarım kombinimden bağımsız pembe renkli olur😄 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 479 cevap paylaştı. Çorap değil de giyimimle ojem uygun olur genelde. 💅 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Evet dikat ederim... dost başa düşman ayağa bakarmış😅 0 0 Yorumla
narszn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl bir insanın ilk ayağına bakarım. başkalarının da bana karşı oyle oldugunu dusunursek çoraplar en önenmlisi olarak dusunulmeli 0 0 Yorumla
Vddhfhhdhdhf Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bence uymalı ya yeşil bir takıma kırmızı çoraplar falan mesela olmaz yaa 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düz siyah ya da düz koyu füme giyerim sadece 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Pek değil ama Uyumlu olsa daha güzel tabi 😊 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Etmem 0 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hep siyah giyerim. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır onemsemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet dikkat ediyorum uyuma
Buna pek dikkat etmem. Mesela bazenleri cenazeye gider gibi siyah siyah giyinirim ama çoraplarım kombinimden bağımsız pembe renkli olur😄
Çorap değil de giyimimle ojem uygun olur genelde. 💅
Evet dikat ederim... dost başa düşman ayağa bakarmış😅
bir insanın ilk ayağına bakarım. başkalarının da bana karşı oyle oldugunu dusunursek çoraplar en önenmlisi olarak dusunulmeli
Bence uymalı ya yeşil bir takıma kırmızı çoraplar falan mesela olmaz yaa
Ben hep siyah giyerim
Düz siyah ya da düz koyu füme giyerim sadece
Pek değil ama Uyumlu olsa daha güzel tabi 😊
Evet, ama bazen hayır
Beyaz çoraptan başka giymem
Evet
Pek değil çorabım tek taraflı kalır
Dikkat ederim
Etmem
Uyum iyidir.
Ederim