Bu bana çok komik geliyor giydiğim zaman zaten uzunsun niye giyiyorsun vs tepki alıyorum ama daha zarif ve kadınsı gösteriyor seviyorum.

Bu bana çok komik geliyor giydiğim zaman zaten uzunsun niye giyiyorsun vs tepki alıyorum ama daha zarif ve kadınsı gösteriyor seviyorum.

Uzun görünmek için giymiyorum de. 🤣 ya ınsanların davranışlarınınsorgulayan insanlar çok boş değil mi sence de? Bunu niye yapıyorsun şunu niye yapıyorsun. Sen sor diye diyesim geliyor..
Yerine kıyafetine göre giyebilir kendini o şekilde mutlu hissediyorsa. Yanındaki partnerini boy olarak geçtiğinde göze hoş görünmüyor tabi ama herkesin kendi tercihi
Tahta bacaklı kuklaya benziyor çoğu, ki bence kısa kızlar da giymemeli. Sonuçta kolları elleri bacakları uzamıyor. Sadece absürt bir şekilde yerden yükseliyorlar.
Cevap
17Cevap
abartılı bir topuk olmadığı sürece giyebilir, herkesin kendi zevki kimse karışmaz ki
Yani bence giyebilirler yakışıyor
Seviyorsan giy, zaten bana fark etmiyor boyum uzun olduğundan topukluyla da yetişemez çoğu kadın boyuma 😀
15 cm giysem 186 en fazla ne kadar uzun olabilorsin ki
187cm ciddi söylüyorum sen 186 yazdın diye değil. Bak bu halde de 1cm le yine ben uzun çıktım. Ancak boy yarıştırmıyoruz sıkıntı yok kısa hatun seviyom zaten ben, Uzun da severim ama zayıf olacak manken gibi, hem uzun boylu olup hem iri kemikli biraz da kilolu olunca karşı kaldırıma geçiyorum, artık kusura bakmasın 😎🤭
Onlar sana oluyordur
Yok erkeksi duruyolar zaten kısa kız öncelik siz daha da beter durumda oluyosunuz
Dedi kısa çubuk bacaklı erkek modeli
Ne kadar büyük olduğunu kanıtlamaya calismicam
Ahahah ben bu soruyu Çağla Şikel'e sormak isterdim yaaa zaten 180lik taşsın ne diye giyiyorsun benim diyen adama bir kafa fark atıyor 🙈
Asıl bacak boyu uzun olana yakışıyor bence
Katılıyorum
Ne istiyosan onu giy ben çok uzun değilim ama uzun kızlar bana hep daha güzel gelmiştir Topuklu ayakkabıyi da daha iyi taşıyorlar bence
Partnırı da uzunsa tabii.. Ama kısaysa Adama yazık….
Katılıyorum daha gösterişli oluyor, çok takılma bu gibi şeylere olmayan espirisini yapar
Giysinler tabii, kadın olmak güzel şey.
Kime ne istediğim gibi giyerim giyiyorum da
Giyebilirler ama daha da uzun oluyorlar
Giysinler popiş daha iyi sallanıyor yürürken
Hayır en çok biz giymeliyiz hatta 😂
Giysinler yakışıyor
Kendileri bilir
Giyebilirler
Bence hiçbir insan evladı topuklu giymemeli
Yakışıyor bence
Giysin
niyeti arşa cıkmaksa giyebilir asfgfhj :)
Topuku ayakkabı yanlizca uzun kadınlara yakışır
Kısayım ve mutluyum canım 😞
Giyerse daha seksi olur
Ben giyemiyorum
Kaç yaşındasın sen
18
Evet
kaç boyunda birisi
yess
Kendi tercihleri
Giymeli bence
Boyunuz ne kadar