Moda & Stil Güzel iç çamaşırları alıyor musunuz kendinize? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla en rahati karnına kadar çektiğin babaanne kulodu ama bunlarinda duruşu harika.. Güzel iç çamaşırları alıyor musunuz kendinize? Cevapla Babalık Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sevgilim olsa sevgilime alırdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha yeni mor birtakım aldım ve bu saate kadar neden almadım diye kendime kızıyorum açıkçası 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa nasıl link var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jiberden aldım ya ama baya güzel takım Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geçen böyle bir ürünü eşine alan adamın yorumunu görmüştüm. Eşim 'naim süleymanoğluna' benzedi demişti. :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahhahaaua kiloluysa demek kk Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl muhahahahaa Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. En büyük yatirimi iç camasirlarina harcıyorum galiba 3 2 Yorumla doğuataç +1 yıl baya büyük bir bütçe sanirimm Yorumla sevmistim3169 +1 yıl şu an hangi renk var üzerinde Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 701 cevap paylaştı. Sade ve şık olanlar bence daha cazibeli...Yok dantelli şöyle böyle hiç gerek yok diye düşünüyorum şahsen ben... 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl İhtiyaçları alalım da sıra ona gelsin... Her bir s! k para... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçen zuccaciyede gördüm ne alakaysa aklımdan geçti kadınım olsa alırdım birtane ama bundan değil daha iyisini 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zuccaciye değildir o 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bak bende ne alaka dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oysaki anneme kabak olacağı bakıyordum bende oraya gittim şaşırdım Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl En sevdiğim alışveriş rutini 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende yeni yeni başladım bu tarza çok daha güzel şeyler var tabi de pahali Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Sana tavsiyem siyah renk olmadığı sürece puantiyeli şeyler alma kilolu gösterir Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır almıyorum napayım alıp 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Giy? Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Rahatıma düşkünüm bunlar batar Yorumla Soran +1 yıl Ne giyiyorsun Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Pamuklu düz don işte 😂 tek aksiyon renkleri değişik sjsjs Yorumla Soran +1 yıl Bu bence rahatsız bir sey degil bedenine göre alininca, bir de daha kadinsi hissettiriyorHoşuma gidiyor, disil enerjiyi arttirir böyle şeyler 😀❤ Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Arttırır da dişil enerjiye şu an ihtiyacım yok 😂 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu almıcağım kesin 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Zevkliym ve aliyrm 3 3 Yorumla KralSniper81 +1 yıl Mesela ne tür alırsın ☺️ Yorumla sevmistim3169 +1 yıl En son ne aldın Yorumla seyda028 +1 yıl Bralet. Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Ama güzelmiş 😊 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 993 cevap paylaştı. Evet alıyorum 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Moda & Stil konusunda 427 cevap paylaştı. Bunlar mı güzel :D 0 0 Yorumla
karaçocukk0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bumu harka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Normal iste , daha guzelleri var da 400 500 Yorumla karaçocukk0 +1 yıl bu 500 mu Yorumla Soran +1 yıl 200 bu Yorumla karaçocukk0 +1 yıl bence direk ayrı ayrı al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sevgilim olsa sevgilime alırdım
Daha yeni mor birtakım aldım ve bu saate kadar neden almadım diye kendime kızıyorum açıkçası
Aa nasıl link var mi
Jiberden aldım ya ama baya güzel takım
Geçen böyle bir ürünü eşine alan adamın yorumunu görmüştüm. Eşim 'naim süleymanoğluna' benzedi demişti. :D
Ahahahahhahaaua kiloluysa demek kk
muhahahahaa
En büyük yatirimi iç camasirlarina harcıyorum galiba
baya büyük bir bütçe sanirimm
şu an hangi renk var üzerinde
Sade ve şık olanlar bence daha cazibeli...
Yok dantelli şöyle böyle hiç gerek yok diye düşünüyorum şahsen ben...
İhtiyaçları alalım da sıra ona gelsin... Her bir s! k para...
Geçen zuccaciyede gördüm ne alakaysa aklımdan geçti kadınım olsa alırdım birtane ama bundan değil daha iyisini
Zuccaciye değildir o 😀
Valla bak bende ne alaka dedim
Oysaki anneme kabak olacağı bakıyordum bende oraya gittim şaşırdım
En sevdiğim alışveriş rutini
Bende yeni yeni başladım bu tarza çok daha güzel şeyler var tabi de pahali
Sana tavsiyem siyah renk olmadığı sürece puantiyeli şeyler alma kilolu gösterir
Hayır almıyorum napayım alıp
Giy?
Rahatıma düşkünüm bunlar batar
Ne giyiyorsun
Pamuklu düz don işte 😂 tek aksiyon renkleri değişik sjsjs
Bu bence rahatsız bir sey degil bedenine göre alininca, bir de daha kadinsi hissettiriyor
Hoşuma gidiyor, disil enerjiyi arttirir böyle şeyler 😀❤
Arttırır da dişil enerjiye şu an ihtiyacım yok 😂
Tam da şimdi bakıyordum. 🔥
Bunu almıcağım kesin
Almaya çalışıyoruz 😁
çokta güzel değil miş
🤣 Öyle demeseydin iyiyidi
Üsteklinin siyah rengi sana çok yakışır mesela
Zevkliym ve aliyrm
Mesela ne tür alırsın ☺️
En son ne aldın
Bralet.