Moda & Stil Gelinlikler güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Açık giyinmek istemiyorum farklı detaylar var mı aklınızdaaa Gelinlikler güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Güzel ama çok sade duruyorlar biraz daha böyle kendine gösteren olsun açıklık değilde işte incikli boncuklu 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela örnek foto atsan Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ikisi de çok güzel bence ve açık giyinmek zorunda da değilsin. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin bizim beğenip beğenmediğimize bakma. 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Gelinlikten oldum olası nefret ederdim sade bir elbiseyle neye yetmiyor 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Ne kaaa güzel, Maşallah. Allah devamına erdirsin. 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 2. gelinlik güzelmiş. Ulan gece gece efkarlandım.. Bir hatun bulup evleneydim iyiydi. 0 0 Yorumla
okbHastasiAnlamsiz Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bembeyaz güzeldir. Ama sanki gelinlik giymek mal gibi satılmak geliyor bana. Kadın olmadım kızım birisi beni satın aldı ya da sahiplendi der gibi. Saçma geliyor. Ama gelenek mi evet maalesef 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Güzel duruyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel ama çok sade duruyorlar biraz daha böyle kendine gösteren olsun açıklık değilde işte incikli boncuklu 😂
Mesela örnek foto atsan
Ikisi de çok güzel bence ve açık giyinmek zorunda da değilsin. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin bizim beğenip beğenmediğimize bakma.
Gelinlikten oldum olası nefret ederdim sade bir elbiseyle neye yetmiyor
Ne kaaa güzel, Maşallah. Allah devamına erdirsin.
2. gelinlik güzelmiş. Ulan gece gece efkarlandım.. Bir hatun bulup evleneydim iyiydi.
Bembeyaz güzeldir. Ama sanki gelinlik giymek mal gibi satılmak geliyor bana. Kadın olmadım kızım birisi beni satın aldı ya da sahiplendi der gibi. Saçma geliyor. Ama gelenek mi evet maalesef
pek güzel değiller fazla kapalılar
HANGİSİNİ SEVDİYSEN ONU ALMALISIN
Güzel duruyorlar
Güzel degil
İkinci güzel
İkincisi güzelmiş
Güzel değil
Kotu
Kapalı giyin
Güzel