Merhabalar Herkese🤎

Tarzıyla ilham olan Hailey Bieber'ın İspanyol paça taytı dikkat çekti. Siz nasıl buldunuz?
Merhabalar Herkese🤎

Tarzıyla ilham olan Hailey Bieber'ın İspanyol paça taytı dikkat çekti. Siz nasıl buldunuz?
Zaten vardı ki bu ama her yerde ha deyince bulunöuyor galiba ya da tercih eden az. Mesela 7-8 ay önce ziraat atmde bir kız giymiş ne güzel giyinmesini biliyor, saçları da be güzel dedim, halamın torunu çıktı. Besyo mezunu. O zaten arada sırada giydiği oluyordu.
Böyle bi İspanyol paça tayt anca bu şekilde bi kombinle uyumlu olurdu. Yaz aylarında tatil beldelerinde bu kombin tutar.
Eig için teşekkürler 🙏
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Şu rahatlığı açık biri olmama rağmen ben yaşayamam. Sokakta tayt giymiş olarak kendimi hayal bile edemiyorum. Herhalde bir kaç adamı dövmeden evime dönemem! ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Aaa çok güzell 😍 ben de istiyorum
🎈🌼
Cevap
8Cevap
Bence güzel görünüyor
Bu yeni değil ki İspanyol paca taytları uzun zamandır var ama bizim etrafta pek çok kişi tercih etmediği için ben de etmedim etmiyorum da.
Yakışmayan tombikler giymesinde ispanyol ya da dar paça farketmez..
Önemli olan insanın kendisine yakıştırması :)
kadında taytı beğenmiyorum, İspanyol paça olanını da çok komik buluyorum.. 🙈😂 İspenç tavuğu gibi veya paçalı güvercin gibi diyeceğim ama bu canlıların tasarımında çok estetik duruyor.. İnsanlarda değil ama 😁😁
şimdi öğk iğrencıbıl dicem 🥺 sonra moda olacak ve ben beğenmeye başlıcam falan o yüzden susayım
Ama bu yeni gelmediki vardı zaten çünkü ben geçtiğimiz yıl siyah İspanyol paça tayt almıştım
Ben uzun zamandir giyiyorum, o kadar yeni degildir bence.
Gayet güzel dar şeylerden sıkıldık biraz bol moda olsun artık
Siyahı var mı tatlım
Vardır mutlaka
💚💐
Var halamın torununda gördüm.
Yani bence siyahi iyide cokta guzel degil kot tercih ederim
Benim ki bunu çoktan keşfetmişti :D
Çok gereksiz bir model
Iyi değil eski stil daha iyi
Çok güzel ve şık
Beğenmedim ben
Bence güzel