Moda & Stil Bugün Bi ayakkabı aldım sizce nasıl rengi ve duruşu görüşlerinizi bekliyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıl rengi duruşu kot pantola kıyafetlere uyum saglar mı Bugün Bi ayakkabı aldım sizce nasıl rengi ve duruşu görüşlerinizi bekliyorum? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Model iyi yani gideti var kıyafete de uyum sağlar a ben rengini beğenmedim hiç güzel değil başka renkleri yok muydu Beyaz alsan ya da siyah? Onlar daha güzel olurdu. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O iki renk vardı ama numarası kücüktü Yorumla
Lordofthe Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gayet şık ve güzel duruyor. Süet mi deri mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Süet bu Yorumla Lordofthe +1 yıl Güzel bak epey kullanırsın. Markası ne acaba? Yorumla Soran +1 yıl Markasını tam bilmiyorum da. Bu yağmurlu havalarda gider mi Yorumla Lordofthe +1 yıl Gider ama sonra temizligini yapman gerekir Yorumla
Karanlıkkraliçes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç beğenmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rengi mi kötü Yorumla Karanlıkkraliçes +1 yıl Model de kötü Yorumla