Selamlaaaar 🥳
Sizce erkeklerde dekolte verebilir mi yoksa dekolte sadece kadına özgü mü? Erkekler, siz dekolte verir misiniz? Kadınlar siz dekolteli erkekleri çekici buluyor musunuz?🙄🤔

Selamlaaaar 🥳
Sizce erkeklerde dekolte verebilir mi yoksa dekolte sadece kadına özgü mü? Erkekler, siz dekolte verir misiniz? Kadınlar siz dekolteli erkekleri çekici buluyor musunuz?🙄🤔

Son düğmeye kadar kapatlamaya gerek yok ancak göğse kadar açılan dekolteleri ben beğenmiyorum. En azından kendim kullanmıyorum. Açan açsın tabii, beni ilgilendirmez. :D
Kadınlar yapiyorda erkekler niye yapamiyor kadinlarin ki igrenc degilken olmuyorken neden erkeklerinki igrenc oluyor kendinize gelince bizim icin hersey normal biz yapariz ama erkeklere gelince onlar yapamazlar edemezler boyle bir igrenc kafaya sahip turk kizlari gerci igrenc bedenlerini bile gosterirken boya badana yapmadan bakim yapmadan yapamiyorlar onu yapincada guzel oldugunu zannediyor sadece
🙄🙄🙄🙄
Az kaldı erkeklerde kızlar gibi olacak. Artik erkeklerde dar giyiyor yakinda erkek taytlar çıkar, kizlar gibi dar boxer giyinip yollarda poz veririz, zaten Küpesiz olmuyor artık. Orijinal kız azaldığı gibi orjinal erkeklerde azalıyor hele bide kisa pantolon lular var maalesef asla tasvip etmiyorum 🫣
İyi de zaten erkekler gömlek düğmesini açık olarak kullanırlar ve taşlanıp kro veya başka sıfatlar söylenir bence herkes böğrünü kapatsın zaten havalar da soğudu gerek yok ya 🙄🤔
Cevap
32Cevap
Kadınlara özgü bence
Saçmalamasınlar böğğğrü açık erkekten tiksinirim kimse görüntü kirliliği yapmasın toplumun içinde herkes asil durmalı 😑
Tövbe estağfurullah Allah'ım ya Rabbim yaa sabır böyle böyle nereye kadar? Kadınlar erkeklere erkekler kadınlara benziyor cidden yeter
Maalesef 😒
bir de göğüs kıllarını tıraş ederse şahken şahbaz olur. ya da şahbaz kalır. böyle bir adamın şah olmasına imkan yok :)
Gömleği vicdanına kadar açan nargileciler geldi gözümün önüne
Demek ki neymiş erkek dekolte vermemeliymiş 🥹
Bunun gibi olacaksa olmasın dar badiler yakışıyor ama onları giysinler bence
Bir erkeğin en güzel dekoltesi, gülerken saklayamadığı gamzesidir
Bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derde
Bakışların gözlerime bilmem yüreğin nerede
Erkek neyini verecek😂 aksesuarlar kadınlarda var sjsjs
oguzhan koç değil mi bu yav :D
yok bee erkekte dekoltenin ne işi var
ama bazıları gögüs gıllarını açıyor v yaka giyerek :D :D
bana ters
Ben yapmıyorum, hoş da bulmuyorum. Herkes fıtratına uygun giyinip ona uygun davranıp ona uygun yaşamalı bence.
Genel olarak bir çok erkek döş kılına sahip olduğu için. O dekolteyi gören yolmak isteyecektir. Diye vermemeli
Sacma ya moda yapicaz diye erkekleri top yaptilar iyice😅
Geniş yakalı tişört ve gömleğin üsten bi kaç düğmesini açarım
Bi zahmet vermesinler yakışmıyor onlara. Bize daha çok yakışıyor.
ekledigin fotografta ki görüntü cok kötü böyle olcaksa vermesin
Nasıl bir dekolte verirsek hoşunuza gider
Erkekler dekoder verir dekolte vermez 🤣
Şifre çözücü aygıt 🤣
Ya bu ne aw ya şimdi bi de bu mu çıktı
Erkek dekolte olarak bir yeri yok ki
Ben herkese göstermem isteyen gelsin söylesin 😂😂
nefes aiabilir myiiz
kadınlar?
Korkunç bir manzara.. dekolte kadınlarda güzel 😄
Resimdekine 🤣 Ben topuklu ayakkabı giyen erkek gördüm pardon erkek dedim alınmasın da kötü yani herkese saygım var da dekolteyi kadında görmek isterim 🤣🤣
Yani gösterecek olsak biz gösteririz ama kapatıyoruz yani 🤣🤣 erkek meme ucu görmek istemiyorum ama beybisi 🤣🤣🤣
Kaslı olanlar verebilir
Severler niye sevmesin
Erkek için saçma ve iğrenç
Hayır ya kötü gözüküyor
Bazılarına yakışıyor
Erkek erkek gibi olcak ne dekoltesi ya
Kıllı gogusumu mu görmek istiyorsun
Sen malmisi. Taklitmi yapiyjn mk
Amaç sadece Xp demi
Mantıklı sor bari bitte
Hast du mich verstanden
?