Selamlaaaar 🥳
Sizce erkeklerde dekolte verebilir mi yoksa dekolte sadece kadına özgü mü? Erkekler, siz dekolte verir misiniz? Kadınlar siz dekolteli erkekleri çekici buluyor musunuz?🙄🤔

Selamlaaaar 🥳
Sizce erkeklerde dekolte verebilir mi yoksa dekolte sadece kadına özgü mü? Erkekler, siz dekolte verir misiniz? Kadınlar siz dekolteli erkekleri çekici buluyor musunuz?🙄🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
36Görüş
Son düğmeye kadar kapatlamaya gerek yok ancak göğse kadar açılan dekolteleri ben beğenmiyorum. En azından kendim kullanmıyorum. Açan açsın tabii, beni ilgilendirmez. :D
Bende hep kendi görüşümü söyleyip sonra beni ilgilendirmez diyorum 😂😂😂😂
Kadınlar yapiyorda erkekler niye yapamiyor kadinlarin ki igrenc degilken olmuyorken neden erkeklerinki igrenc oluyor kendinize gelince bizim icin hersey normal biz yapariz ama erkeklere gelince onlar yapamazlar edemezler boyle bir igrenc kafaya sahip turk kizlari gerci igrenc bedenlerini bile gosterirken boya badana yapmadan bakim yapmadan yapamiyorlar onu yapincada guzel oldugunu zannediyor sadece
🙄🙄🙄🙄
Saçmalamasınlar böğğğrü açık erkekten tiksinirim kimse görüntü kirliliği yapmasın toplumun içinde herkes asil durmalı 😑
Bence de öyle kesinlikle
erkek yerine kadın kelimesi kullansan şu an linç yemiş olurdun. d
Tövbe estağfurullah Allah'ım ya Rabbim yaa sabır böyle böyle nereye kadar? Kadınlar erkeklere erkekler kadınlara benziyor cidden yeter
Uzun zaman böyle devam edecek 🙄
Maalesef 😒
bir de göğüs kıllarını tıraş ederse şahken şahbaz olur. ya da şahbaz kalır. böyle bir adamın şah olmasına imkan yok :)
Aynı resimdeki gibi 😂😂
Böööö 😂😂😂
Gömleği vicdanına kadar açan nargileciler geldi gözümün önüne
Iyyy onlar da çok kötü 😂
Demek ki neymiş erkek dekolte vermemeliymiş 🥹
Bir erkeğin en güzel dekoltesi, gülerken saklayamadığı gamzesidir
Kesinlikle
Bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derde
Bakışların gözlerime bilmem yüreğin nerede
Erkek neyini verecek😂 aksesuarlar kadınlarda var sjsjs
😂😂😂😂😂resimdeki neyini verdiyse demek ki bir şey görüyor jfjnf
Kafası güzeldir manyağın sjsjs
😂
İyi de zaten erkekler gömlek düğmesini açık olarak kullanırlar ve taşlanıp kro veya başka sıfatlar söylenir bence herkes böğrünü kapatsın zaten havalar da soğudu gerek yok ya 🙄🤔
Az kaldı erkeklerde kızlar gibi olacak. Artik erkeklerde dar giyiyor yakinda erkek taytlar çıkar, kizlar gibi dar boxer giyinip yollarda poz veririz, zaten Küpesiz olmuyor artık. Orijinal kız azaldığı gibi orjinal erkeklerde azalıyor hele bide kisa pantolon lular var maalesef asla tasvip etmiyorum 🫣
oguzhan koç değil mi bu yav :D
yok bee erkekte dekoltenin ne işi var
ama bazıları gögüs gıllarını açıyor v yaka giyerek :D :D
bana ters
Ben yapmıyorum, hoş da bulmuyorum. Herkes fıtratına uygun giyinip ona uygun davranıp ona uygun yaşamalı bence.
Genel olarak bir çok erkek döş kılına sahip olduğu için. O dekolteyi gören yolmak isteyecektir. Diye vermemeli
Sacma ya moda yapicaz diye erkekleri top yaptilar iyice😅
Geniş yakalı tişört ve gömleğin üsten bi kaç düğmesini açarım
Bi zahmet vermesinler yakışmıyor onlara. Bize daha çok yakışıyor.
Bunun gibi olacaksa olmasın dar badiler yakışıyor ama onları giysinler bence
🙄🙄🙄
ekledigin fotografta ki görüntü cok kötü böyle olcaksa vermesin
Bence de vermesin 😂😂
Nasıl bir dekolte verirsek hoşunuza gider
Erkekler dekoder verir dekolte vermez 🤣
Dekoder ne 😂🤩
Şifre çözücü aygıt 🤣
😂😂😂
Ya bu ne aw ya şimdi bi de bu mu çıktı
Çok uzun zamandır var bu fjfj