#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Bu çanta 80.000 TL ise o zaman bende kartondan ufak bir çanta yapayım satışa sunup zengin olayım kendimden o kadar eminim ki bu çantadan daha güzelini yaparım en azından daha çok kullanışlı olur
Bu çantaya ben 80 bin TL'Yİ bırak 10 TL bile vermem. Çanta dediğinin içinde gün içerisinde ihtiyacım olan her şey sığmalı ama buna bir tane iğne bile sığdıramam 😅
Sigara ve çakmak koysam yeterli çünkü o çantaya o parayı verirsem üzüntüden efkarlanır hemen bir sigara yakarım 😂😂
EİG için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
elimde sallaya sallaya gezerim içinde de boş beynimi koyarım zira akıllı insanın o çantaya 80 bin TL vermez
teşekkürler
Görüş
49Görüş
Umutlarımı koyarım. Sadece onlar sığardı boşluk bile kalırdı
buna benzer benimde var çok şirinler, içine farklı ülkenin bozuk paralarını ya da eski paraları koyuyorum
Hiçbişey sığmaz buna oje belki 😅 Kim niye alır ki bunu? Açılınca içi uzayıp gidiyor mu acaba Harry Potter’daki gibi? 😂
80k buna vereceğime 1klik alir kalan 79kyida icine koyarim😅
Hiç bişey koymam kenara koyarım ni zarar gelmesin 80 bin TL sonuçta
Onu satar-iade eder, 5 bin liraya bsşka bir çanta alır, 75 bin lirayı o çantanın içine koyardım 😄
@GOKHANoturumactı hediyemi buldum 😂 bundan istiyorum 😎
İçine dolarlarımı koyarım artık😏
Bunun içine anca 3 tane 1 lira girer. 80.000 liraya Şahin alır vututu gezerim ben 😂
İstediğini beğen demiştin 😒
Sen yine beğen ona bir şey demiyorum ki 😂
Bu çantaya o parayı vermeyi kabul eden aklımı bu çantanın içine koyardım 😂😂
Bu çantanın 80.000 tl olduğuna emin misin onu bu kadar pahalı yapan şey nedir
Arkadaşların yorumlarına öldüm gülmekten çok komik ya😂😂😂
Ne alırdım ne de koyardım. İşime yaramayan birşeye bu kadar para vermem değmez.
Nazar boncuğu koyarım mazallah nazar değer elimizde bomba gibi patlar felan 🤣
İçine bir şey koymam satar parasıyla daha güzel şeyler alırım😅
Aklımı herhalde 🤣
80 bin TL bir çantaya para vermem. 0 kadar zengin olsam o parayı ihtiyacı olan birine veririm.
Beynimi, nasıl olsa 80bini buna verdiysem mercimek büyüklüğündedir ve buna sığar diye düşünüyorum :D
Içine bir şey koyamam Çünkü paranın hepsini çantaya vermiş olurum
Selam gadası 🙃
Müzeye koyar sergilerim.
Bu çantaya bu kadar para verip alan kafasının içi gibi boş gezdirir bunu
buna o parayı veren canım beynimi, zaten ufak olacağı için sığacaktır
En İyi Görüş