Ben düzenli olarak ütü yaparım. Dolabımda her şey hep ütülüdür. O yüzden acil bir durum çıksa bile ütüsüz giysim olmaz.

Ben düzenli olarak ütü yaparım. Dolabımda her şey hep ütülüdür. O yüzden acil bir durum çıksa bile ütüsüz giysim olmaz.

Temiz, düzenli biriyim. Ve oldukça kıyafetlerim konusunda hassasım. Buruşmuş, kötü görünen bir kıyafeti maalesef giyip çıkmam. Ütü yapmak benim için çok önemli. Ütüsüz asla..
bende o şekilde kendimi rahat hissetmem öyle olunca o yüzden haftalık ütü yaparım
Cevap
6Cevap
Hayır, ütüsüz kıyafet giymeyi asla tercih etmiyorum. Çok özensiz ve bakımsız görünüyor bence.
evet bende öyle düşünüyorum. Özensiz duruyor
Gittiğim yere göre değişirdi ama çıkardım sanırım
Çamaşır makinem buruş buruş etmediği için çıkıyorum. Kırış kırış etse de ütü var ama ütü yapmayı bilmiyorum kladklsakldaslk
bazı kumaşlar çok hassas oluyor hemen kırışabiliyor ne kadar kırışık azaltmalı programda yıkansa bile olabiliyor.
Ütüm yok, bozuldu. Yumoş'un o ütü etkisi olan ürününü kullanıyorum ne kadar düzleştirirse. Jilet gibi olmadan da kullanıyorum yani.
Bende o ürünü kullandım, kırışmayan kumaşlar günlük giyim için kurtarıcıydı
Eğer çok belli etmeyecek bir kumaşsa çıktığım oluyor
ee yani bazı kumaşlar ütü istemiyor özellikle günlük giyim parçalarında
Bazı kumaşlar ütüsüz olmuyor haspal gibi görünüyor. cikamam
kesinlikle öyle
Ütüsüz bir şey giymeyi sevmiyorum ama genelde giydiklerim ütü gerektirmeyen kıyafetler
güzel tercihler en azından ütü yapma ihtiyacı ortadan kalkıyor
Hiç öyle bir şey yaşamadım yaşamakta istemezdim açıkçası
Çok kırışıksa giymem ama giyilecek gibiyse giyerim.
Kırış kırış da çok kötü duruyor çıkmam ben
kesinlikle öyle bakımsız gibi görünüyor
Ben utulemiyom zaten
üstsüz diye okudum ya
Çıkmam
Çıkarım
Çıkmam tabiki de
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?