Erkeklere en çok hangi tarz yakışıyor? Klasik mi, spor mu?

Kıyafet konusu aşırı derece kişisel olduğu için, klasik mi spor mu diye indirgemek doğru değil. Erkeğin boyu, kilosu vs her şeyi önemli. Dolayısı ile detaylarla daha kolay kombinler yapılır. Bunu deme sebebim kısa boylu bir erkeğin uzun dik yaka kaban giymesi onu karizmatik yapmayacaktır. Ya da boynu kısa bir erkeğin boğazlı kazak giymesi, çok iyi durmayacaktır. Ama en önemlisi ortama ve mekana göre giyinmeyi bilmek bence. Alış verişe giderken klasik giyinmenin anlamı yok. Rahat güzel kombinler tercih edilmeli. Ama akşam yemeğine giderken de çok spor olmanın da anlamı yok. Bazı örneklerle anlatayım; soğuk bir gün ve arkadaşlarınızla avm de takılacaksınız, güzel bir kot pantolon üzerine iyi bir kazak ayakkabı olarakta yarım bot. Karşı cinsten bir arkadaşla yemeğe çıkacaksanız ( mekan ve arkadaşınızın giyimini biliyor olmanız işi kolaylaştırır ) güzel kumaş tarzı bir keten pantolon üzerine boğazlı kazak ve kaban, trençkot kombini iyi olur. Hafta sonu arkadaşlarla kahvaltı işin spor olabilir… gibi gibi
Görüş
40Görüş
Moduma göre değişir. Genelde spor kombinler yapmayı daha çok seviyorum.
Klâsik giyilecek yerde spor, spor giyilecek yerde klasik giyinmemeyi bilsin yeter. Bı de klasigin altına ben çok rahatım ortam çokta tin havasında spor ayakkabı giymek out.
Zevkler renkler saygı duyarız.
Yerine göre giyinmek önemli. Çoğunlukla casual smart giyiyorum, gideceğim yere göre formal ya da sporlaştırıyorum
Kaslı uzun boylu ve zengin erkeğe saygıdeğer hanımefendiler herşeyi yakıştırırlar. Öyle olmayana hiçbir şey yakıştırmazlar.
Tümden klasik olayını kendimde de sevmiyorum spor olabilir veya klasiğin o keskiniğini kirmak icin sporlaştırmak olabilir 😀
ikisinin arası gibi
Yanii bazı zamanlar öyle gibi
Yerine göre değişir ama spor giyim daha iyi oluyor bence
Güzel soru. Yakışıklıysa iç çamaşırı ile de olsa yakışır.
İkisini de giyiyorum. İkisinin de yeri ayrı.
Pikachuuuu yaşıyon mu sen ya 😂🌹 erkekler kendine yakışanı giysin bence
herkes kendine yakışanı giysin
Bence de
ayh ikisi de yakışıyor ya
bazılarına bazısı daha çok yakışıyor :D
Kapşonlu çok yakıştırıyorum. Çok sempatik duruyor.
evet spor giyim iyi bir tercih oluyor
düğünde bile pantalon giymem ya hep eşofman sweet&t-short o kaday güzel ki...
Aman bir şey giysinlerde ne giydikleri okadar da önemli değil 😂😂
Aklı olan sadece sweat eşofman giyer. Klasikmiş, kabanmış boş hepsi. Sweat giyip çıkardım erkek olsam ¢
her yere uygun olmuyor ama sürekli eşofman. Sonra kızlar özensizsin giyim bu diyor
Bunu kadınların cevaplaması gerekirken erkeklerin cevaplamasıda acayip
Fiziğine göre değişir.. Her tarz her bedende aynı durmuyor..
evet öyle de bir durum var. Çok zayıf erkeklerde takım elbise iyi durmuyor
vücut yapısını tanıyıp stilini doğru bulması yeterlidir. doğru giyinen her erkeğe giydiği her şey yakışır. elbette bir de temiz giymesi gerekir.
Erkeklerde spor giyim daha çok hoşuma gidiyor ama bazılarına klasik giyim daha çok yakışıyor.
Giymesini bilene her türlü yakışır Tabii yerine göre giyinmek önemli Yerine göre nerede ne zaman ne giyineceğini bilmek önemli
ben klasik gotik giyinmeyi severim de günlük hayatta nasıl giyiniyorsun desen spor giyiniyorum rahat çünkü
En İyi Görüş