Kış için nasıl bir mont tercih etmeliyim? Siz mont alırken en çok neye dikkat ediyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kış için nasıl bir mont tercih etmeliyim? Siz mont alırken en çok neye dikkat ediyorsunuz?

Selam, malum kış mevsimindeyiz ve havaların soğuduğu bir dönemdeyiz. Hepimiz bu soğuk havalarda üşütmemek ve havaya uygun giyinmek istiyoruz. Özellikle kışın mont tercihi yaparken kendi stilimize ve havaya göre seçim yapıyoruz. Ben çoğunlukla montlarımı Decathlon'dan alıyorum sana da tavsiye ederim. Gayet kaliteli montları var. Senin gibi mont konusunda kafası karışan arkadaşlar için en iyi mont modellerini sıraladım. Umarım faydalı olur.

Kış için mont seçerken montun kaliteli olmasına, şık durmasına ve soğuktan korumasına dikkat ederiz. Ancak montlar da kendi arasında türlere ayrılır. Şimdi bu mont türlerini birlikte inceleyelim.

Mevsimsel kullanıma göre değişen farklı özellik ve çeşitlerde pek çok mont mevcuttur. İçi polarlı montlar, hem sıcak hissetmenizi hem de rahat hareket edebilmenizi sağlayabilir. Bu açıdan içi polarlı montları tercih edebilirsiniz.

Benim günlük hayatta en çok tercih ettiğim mont türlerinden biri şişme montlardır. Özellikle kaliteli şişme montlar, gerçekten aşırı sıcak tutar ve inanılmaz hafiftir. Şişme montu katlayıp küçük çantanıza bile sığdırabilirsiniz. Ben şişme mont tercihimi Decathlon'dan yana kullanıyorum. Suya ve rüzgara karşı inanılmaz bir koruması var. Dilerseniz siz de Decathlon'daki şişme montları buradan inceleyebilirsiniz.

Kışın kar yağdığında karın tadını özgürce çıkarmak isteriz ancak kar soğuğundan mümkün olduğunca etkilenmemek de isteriz. Evimizin önündeki karlarla oynarken ya da kış tatilinde giyebileceğimiz kar montları, soğuk hava koşullarına dayanıklı olarak tasarlanmıştır.

Kış tatilinin olmazsa olmazı karın üstünde kayak yapmaktır. Kayak montunun su geçirmez ve sağlam bir dış katman kumaştan oluşması gerekir. İç kısmı ten üzerinde rahat bir his veren ve terlemenize izin vermeden sıcak tutan kayak montları yumuşak malzemelerden yapılmış olmalıdır.

Kışın, yürüyüş yapmayı severim, bana çok iyi gelir hatta bunu bir aktiviteye çevirdim diyorsanız trekking mont tercih edebilirsiniz. Kışın doğa yürüyüşleriniz için ideal olan trekking montları, su geçirmez olmalıdır ve içerisinde rahat etmelisiniz.

Oldukça sıcak tutan elyaf dolgulu montlar kışın en çok tercih edilen türler arasında yerini alıyor. Elyaf dolgusuyla imal edilen bu montlar, uzun süredir kış sezonlarının en popüler dış giyimi olmaya devam ediyor. Elyaf dolgulu montlar, sıcak tutmasıyla birlikte şık bir stil oluşturarak birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Kışın mont seçerken ilk önce doğru yalıtım türünü seçmeniz gerekir. Kuş tüyü montlar, yalıtım açısından iyi montlar olarak değerlendirilebilir. Ancak kuş tüyü montları iyi bir yalıtıcı malzeme olmasına karşın neme karşı pek dayanıklı değildir. Seçimizi yaparken bu gibi noktaları göz önünde bulundurmalısınız.
Sizin için hazırladığım mont seçenekleri bu şekildeydi, faydalı olması dileğiyle...
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar