Arkadaşım böyle bir fotoğraf atmış normalde bu kadar zevksiz giyinmedigi için açıkça çok kötü giyinmissin dedim o da hayır çok uyumlu dedi şimdi soruyorum O gri spor ayakkabı ve taytin üstüne o sarı gömlek maşalı saçlar aşırı abartılı takılar ve o çanta sizce güzel olmuş mu? Soruyu o yanımdayken soruyorum dürüst olun iddiaya girdik😂
Bir tek bana hoş geldi sanırım. Kombin kötü falan değil. Ha çok iyi mi, hayır. Ufak tefek değişikliklerle çok daha iyi bir kombin olabilir ama dışarı çıkılmayacak derecede kötü bir kombin değil.
Öncelikle yüzünü kapatmışsın ama ona rağmen nedense yüzün çok güzelmiş gibi bi his geldii :) 🌸 mont bu şekilde yani bir kombinin tamamlayıcı parçası değilken herhangi günlük bir şeyin üstüne giyersen balıkçı gibi durabilirsin ama dediğim gibi mesela öyle bir kombin yaparsın ki mont cuk oturur tamamlayıcı parça olur. Ama bebeğim bu şekilde pek iyi değil gibi :(
@Hakarass Senin üsluptan anlayışına sokayım. Kadın deseydim kibar mı olacaktım? Ruh hastası, cinsiyet cinsiyettir. Ha karı ha kadın ha hanım ne fark eder?
“Fiziğiniz iyiye benziyor” diyebilirsin mesela bu bile daha iyi duruyor şu dediğinin yanında inan bana. Ruh hastası demiş bir de :D kardeşim sen yine de hanımefendi demeyi falan tercih edebilirsin kazara belki daha kibar biri falan olursun hani tanımıyorsun falan ya bir de karşı tarafı…
En İyi Görüş