+1 yılErgenciğim bacaklarından banane l*n :D ansayfamı işgal etmek zorunda mısın. Ya nasıl kaşarsınız anlamıyorum ki nereniz yanıyo lan. Teşhirciliğe ne kadar meraklısınız. Sokakta da yapın bunu bence :D o zaman istediğinizi alırsınız sokak ortasında ***erler sizi. Bebe ya. Gerçekten siz ve sizin gibiler çok gerizekalısınız. Çok salaksınız keşke ölseniz :D Ne umuyosun da *mını *tünü açıyosun anlamadım ki **rrak istiyosan bunu çıkıp dışarıda yap. O zaman ***erler seni.
Not;KS adminlerine selamlar. Naçizane fikirlerimi en nazik şekilde dile getirmeye çalıştım. Böyle yorumları kaldırtacaksanız böyle g*tlek üyeleri ve bu gibi üç kelime içeren resimleri silip kaldırınız. Böylece ben ve sağlıklı ks halkı huzur, mutluluk ve uyum içinde yaşarız. Teşekkürler.106 Yorumla- +1 yıl
Sana puanım 100 üstünden 1500 dostum tuttum bırakmam daha cuk diye oturtmuş lafı ;)
- +1 yıl
Teşekkürler efenim saygılar
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/gLDYdL.jpg
Dudak ve bacak sorularinizi biz gormekten biktik siz sormaya bikmadiniz.. Hayir yani biz guzel/cirkin desek ne olacak.. Ya yeter yaaaa.. insaf yahuu bizede yazik.. Biktik yani..910 Yorumla- +1 yıl
ee yanii.. @varyasyon.. biktik be abi bu nedir.. :|
- +1 yıl
Sunun sevgilisi olanin aklina zokayim zaten bole resimleri herkese gonderiyolarsa
- +1 yıl
@rock4everb bizede acisinlar ama biktik dudagim nasil bacagim nasil oram nasil buram nasil l*n banane senden.. hayir yani ne duymayi bekliyorsun dimi ama..
@varyasyon aynen katiliyorum.. - +1 yıl
Aynen. Git sevgiline sor guzel miyim dersin de bacaklarim nasil ne lan.
- +1 yıl
mal insan boyle mal soru sorar iste.. kimse kusura bakmasin ama konusturuyorlar adami yani :D boyle kirici yorumlar yapmam genelde.. mecbur birakiyorlar resmen. @rock4everb
- +1 yıl
Bosver ya. Dur ben de sakalim nasil kestiriyim mi diye sorayim bari. Ilham geldi haha :)
- +1 yıl
hahahah :D rock4everb
+1 yılKarşıdan çeksen daha düzgün yorumlardım. Baldır kısmı kalın değil normal alt tarafı ince olması gerektiği gibi. Bileklerin ince olanı makbul seninkiler gibi. Şekil olarakta açıdan dolayı çarpık görünüyorlar ama bence düzgünler. bir dahakine çorapsız çek. Yaşına göre güzel bacakların :)
00 Yorumla
+1 yılKız fikrinizi sordu, ne istiyorsunuz? Beğenmediyseniz yazmazsınız olur biter, hem beğenmiyorsunuz, türlü türlü hakaret ediyorsunuz hemde cevap üstüne cevap, yorum üstüne yorum, kendinizle çelişiyorsunuz millet.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, bacakların bana göre çok güzel, seviyorum seni :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
336Cevap
Abla arkadaş kanka nasi gorecegin önemli değil ama bir tavsiyede bulunayim güzelliğinin baskalari tarafından onaylanmasına ihtiyaç duyma hissiyatini torpule bence yasin çok genç zamanla belki olgunlasirsin ama bu olgunlaşma sürecini hizlandirirsan hem özgüveni yerinde olan hem olgun hem genç bir bayan olursun ki bu da biraz zekani daha fazla kullanman demek oluyor çok değil sosyal ve pratik zekani biraz gelistirirsen sana daha çok ilgi cekeceginin garantisini veririm ama bu dediğim olgunluğa eristiginde de zaten boyle egolarin olmayacak ve üzerinde toplanan ilgiyi önemsenmeyecek sin sonuç her şekilde kazancli cikacaksin (dikkate almayacagini bile bile yazdim ama belki kendini bile sasirtabilirsin)
10 Yorumlaohaa çoook Seksi azdım falan diyinde siktirsin gitsin aqü
121 Yorumla- +1 yıl
:) Tespit süper
2.bp.blogspot.com/.../tyh.png
Yarın cuma sakinim https://i.hizliresim.com/ozdOob.gif40 YorumlaArkadaş ya burada o kadar kişi bacaklarını görüyo günah yani hiç mi düşünmüyosun. Neyse yanlış açıdan çektin. Karşıdan birinin çekmesi gerekir tam olarak anlamamız için.
52 Yorumla
+1 yılBiyolojik yaşın 19 ama kafa boş anladığım kadarıyla. Niçin böyle boş işlerle uğraşıyorsun orası da ayrı bir merak konusu. 12 yıllık eğitim görüyor olmalısın, bir ara Türkçe'yi de öğren. Lazım falan olur...
20 Yorumlayeterince güzel mi değil mi diye o çalışmayan beynini yormak yerine Allah ım bacağım var sana şükürler olsun demekle yetinsen birazcıkta ne dersin?
80 Yorumla:D bacakların değilde çorapların çok sksi :D hahahah ayy ne güldüm :D SEN HERŞEYİNLE KSURLARINLA GÜZELSİN BEBEĞİM ANLA BUNU ;) :D
41 Yorumla
+1 yılOooo beyybiii sen bizim üst komşu değil misin çoraplarindan tanıdım 3gundur bu çoraplar sende ayıp kizz..
31 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
+1 yılAçıkçası aynı fotoyu ayna karşısında çeksen bacaklarının inceliği/kalınlığı daha bir belli olurdu. Böyle orantısız ve anlaması güç durmuş. Her ne kadar ince dursa da.
10 YorumlaDilbilgisi kurallarini felc etmissin :D bacaklarin guzel olsada beynin vasat bizımla deyilsın 👎
herkez=> herkes
herşey=> her şey
demegin=> demeyin75 Yorumla- +1 yıl
deyilsin? " değilsin!! "
- +1 yıl
Bağıra bağıra güldüm :D
Bacaklarına da Nick'ine verdiğin değeri vermelisin kanımca..
41 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Beş adet yazım ve imla kılavuzu sadece 20 lira, üstelik yanında atasözü ve deyimler sözlüğü hediyeli.
20 YorumlaOf canim yaaa nasil bir egocusun bebegim 19 yasina gore cok ince alt kisim kalin olmamali ama bu kadarda ince olmamali. Ay yazik sana
22 Yorumlayavaşşşşşşşşşşşşşşşşş yuh ya hiç utanmıyomusun oranı buranı göstermeye bu kadarınıda beklemiyodum hiç. neyse yorumumu yaptım bacak senin bacağın naparsan yap ama yuh yani yuh
40 Yorumla
+1 yılbacakların çok ince değil. kusursuz bacakların var. çok da zarif ve çekici. sizin yaşınızda ki genç bir bayanda olması en güzel en çekici bacaklara sahipsin...
00 Yorumla
+1 yılCanım benim tüm vücudunu görmediğimiz için bişi diyemeyiz. Belki vüduna göre iyidir, belki değil
40 YorumlaModa & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. ilk resimde güzel geldide ikincisinde leylek gibi çıkmışın :D ikisindede açı düzgün değil anlaşılmıyor
40 Yorumla
+1 yılBacaklarını beğenmeseydin zaten burada paylaşmazdın.. diycek başka lafım yok..
31 Yorumla- +1 yıl
Sizin nickinizde kimseyle konuştuğumu hatırlamıyorum.@acemibalık
+1 yılÖncelikle "herkez" değil "herkes".
Keşke bu soruyu sorarken bacaklarınla değil de beyninle düşünseydin :)31 Yorumla
+1 yılbirisi de sana patlıcanım nasıl diye fotoğraf koyacak buraya göreceksin...
30 Yorumla
+1 yılKafanı duvarlara sürtüp sürtüp kıvılcımlar çıkarmak istiyorum
21 YorumlaSize bu yasta boyle seylere ozendireni bir bulursam kir testereyle kesecem bu ne be site liselilerden gecilmiyo.
41 Yorumlayafrum hastasıyım bacaklarının :)))
yapmayın etmeyin eylemeyin lütfen ya..:((20 Yorumla
+1 yılMalesef 10 uzerinden 4 verilebilir 2 puani parkeyi begendiyimden 2 puanda coraplarin guzelmis
20 Yorumla
+1 yılBacakların evet güzel ama bunlara uygun popon olmasi lazim o ne durumda? Ayrıca bu bacaklara sahipken giyim tarzını merak ettim doğrusu?
00 Yorumla
+1 yılFotografın cekiliş açısındanmı yoksa öylemi anlamadım sag bacak biraz daha büyük geldi bana genel görenim fena degil deniz havuza giriceksen sorun olmucak derecede normal ii yani
00 YorumlaOlmayanlar için masturbasyon yapmaya değer ama birde g-string li foto koy abazanlar sevinsin hatta banyodaki halin bence daha ilgi çekici olur.. lqn bende resmini çekip koycam kalinmi incemi diye :))
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler güzel derken neden kızlar çarpık derki çözemedim😛
30 Yorumla - 02 Yorumla
kalçaların geniş. bacaklar yukarıdan aşağıya huni şeklinde iniyor. bu isteilen arzu edilen sütun gibi bir bacak yapısı değil. güzel... kötü değil ama baştan çıkarıcı değil. onlarca gereksiz yorum var. biri de adam gibi yorsun istedim.
00 YorumlaHerkez degil o be guzelim herkes az kitap oku bırak götü başı
30 YorumlaYine kızlardan kıskançlık krizleri :D Hastayım bu kızların bu yorumlarına ya :D :D ortalama üstü bacaklar, iyidir iyi :D
18 Yorumlaİyi olabilir veya kötü olabilir bunu burada paylaşman hiç doğru bir davranış değil.
30 YorumlaGercekten cok duzgun puruzsuz ve bakimli bacaklar. Bu arada bacak boyun bayagi uzun bu kadinlara en cok yakisan sey bence
00 YorumlaValla onu bunu bilmeme de akşam akşam canımızı çektirdin, eğer içimizde bir kıpırtı yaratıyorsa demekki baya güzeeler, yalarım :))
00 Yorumla
+1 yılCanım çok güzeller ama bu soruyu daha önce de sormuştun hatırladım seni :)
10 Yorumlaİç camasirini cekmendeki amaç abazeuslarin soruya damlasini sağlamak besbelli. Fena değil ^^
10 Yorumla
+1 yılKeşke aynadan çekseydin fotoyu çünkü bu açıdan hiçbi şey belli olmuyor, çok tuhaf duruyor.
10 YorumlaYuh arkadas nasıl bir zihniyettesiniz ben anlamıyorum
30 YorumlaModa & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Bu bacak resmi daha öncede konuldu bu siteye. Tanıdım bu bacakları.😎
10 Yorumla
+1 yılyan yana koyulmuş iki sosis gibi görünüyosun iğrenç
30 Yorumla
+1 yılVallai içimden geleni gördüğümü söylüyorum bacaklarının hiçbi albenisi yok 13 14 yaşındaki kızın bacağı gibi bacak görmemiş erkeklere gidersin ama.
45 Yorumla- +1 yıl
bide sen koy bacak görelim
- +1 yıl
Sana mı göstercem ben bacağımı @eneshanaslan
- +1 yıl
cok guvenıyosun ya bacaklarına.
- +1 yıl
Evet güveniyorum ama güveniyorum diye herkesin görmesine gerek yok gören iltifat ediyo zaten buraya sormama gerek yok @eneshanaslan
- +1 yıl
bana at dicem sen şerefsizmisn diceksın. neyse ya
+1 yılNeden karsidan cekmedinki? İnce degil de carpik sadece
31 Yorumla
+1 yılAnnesiyle kızı oturup sigara böreği yaparda anneninkiler güzel olup kizinkiler eciş, bücüs olur ya aynen öyle 😉
10 Yorumla
+1 yılÇok seksi ve ölçüleri çok iyi bence. Bacaklarina bakarak bile senin güzel bir olduğunu söyleyebilirim. O derece yani :)
00 YorumlaFotoğraf çekim açısı kötü, bir arkadaşına karşıdan çektirmelisin. (Çok ciddi cevap verdim)
00 YorumlaSenin bacaklarinsa güzeller eger senin degillerse hiic güzel degiller :)
00 YorumlaNormal bence, ayrıca 13 diyenlere aldırma, hatta sevin, küçük görünmek avantaj :)
00 YorumlaBildiğin bacak işte yürüyosun koşuyosun falan. Hayır çirkin desek nolacak güzel desek nolacak ego tatmini dışında. Kestirip yenisini falan mı taktırabiliyosun?
00 Yorumla
+1 yılbu ne laynnn
https://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU10 Yorumlamalesef pek göze hoş gelir düzeyde değil. ama kendini sevdiğin her süre güzelsin boşver. ;)
00 Yorumla
+1 yılAmacın ne? :D allah bilir simdi senin yüzünden kac kisi (erkek) wc ye gitmiştir.
00 Yorumladaha olmamış az daha yukarıdan çekseydin hey allahım
32 Yorumla
+1 yılCarpık bacakların var ama incelık olrak nrmal bence vucudunla orantlıysa sıkıntı yok allah sabne bagslasım :D
00 Yorumla
+1 yılbune ya altıma alsam seni kırarım kesin bacaklarını biraz etli olsun gerçi üst baldırın iyide alt neden öyle ince anlamadım.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılNoye bu kadar abartı bir yerden çektin ki fotoğrafı? Ne bekliyosun ki yani şu resimlere yorum olarak?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçorap ne yaav ama bacaklar fena abaza olsamda olmasam da boşaldım ben. bacak böyle olur işteee kızlar kıskanmasın
20 YorumlaHerkesin merak ettiği ama soramadığı soruyu ben soruyorum tek tşirt mü var üzerinde addjhdsff beyler bu iyiliğimi de unutmayın ;)
10 Yorumla
+1 yılBir kere beybi basen var sende ikincisi neden bacaklarını çekip buraya koyarsın allam? Sen victoria secret mankeni değilsin bu bacaklarla olsa olsa... Sen anladın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsu erkeklerın yarısı tek elle yazmadıysa ben erkeklıkten ıstıfa edıyom :D sen sımdı anlamazsın :D 10 numara yanı
00 Yorumla- Devamını Gör (362)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar