muhafazakar ailedenim sayılır, uzun elbise düşünüyorum. Şunu buldum ama nasıl olur bilmiyorum

muhafazakar ailedenim sayılır, uzun elbise düşünüyorum. Şunu buldum ama nasıl olur bilmiyorum

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Daha önce hiç nikah şahidi olmadım ama olanları görüyorum böyle bir elbise giydiklerine hiç şahit olmadım açıkçası. Bunun daha güzelleri var bu elbise evde giyilir öyle merasimlerde değil. Biraz ara bulursun daha güzellerini bu olmaz çok sıradan.
Zaten kendim de sıradan ve sade bir insanım. Hayatta makyaj yapmam sırf en yakın arkadaşımın düğünü diye makyaj bile yaptıracağım mecbur az da olsa...
Çirkin bir elbise, uzun ama daha cici duranlar da var. Bunun neresini tutsan elinde kalır ne yakası ne kolu ne eteği ne beli.
Trendyola daha güzel uzun boyda elbiseler bulmak için arama yerine ne yazmalıyım peki? Hiç anlamam bu işlerden, siyah diz altı bi elbise olsun yeter kafasındaydım
Elbise kategorisine girdikten sonra filtrelerden kullansan daha iyi olur bence. www.trendyol.com/sr?wc=56&attr=48|1282&os=1 şurda midi elbiseleri filteledim mesela istersen kol tipini yaka tipini de filtreleyebilirsin zevkine göre
Bu biraz az kaçar bence
Zaten çocuk sayılırım daha 19um sade olsun makyaj bile hiç yapmam ama sırf en yakın arkadaşım diye azcık makyaj bile yaptıracağım daha nolsun
Guzel degilmisss bence
Kısalar güzel böyle uzunları bulmak çok zor napalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?