Ya hanımefendi siz ne geri kafalı iğrenç bir insansınız? buradaki beyefendiye hiç yorum yapmıyorum zaten ama nasıl hem cinsinizi aşağılamaya kalkışıyorsunuz öyle :d anladığınız dilden konuşayım o zaman sizin gibi obez olmayanlara daha çok yakışıyor elbise dekolteleri teşekkürler
59 Yorumla
Soran+1 yılHaha göğüsü olmayan kezbanice kızdı duyar kasarak haklı görünmeye çalışıyor 😃
Soran+1 yıl@aerolite malll işte memesi yok ya kudurdu
- +1 yıl
göğsüm var hanımefendi her kadın gibi ama feminist damarımı kabarttı bu soru göğsüm olsada olmasada bence sorunuz çok daha kibar bir dille sorulabilirdi göğsü olmayan kadınlar neden dekolte giyiyor değilde "sizce dekolte göğsü olan kadınlara mı daha çok yakışıyor olmayanlara mı" gibi böylece herkes adam akıllı kendş görüşünü bildirebilir idi
- +1 yıl
bence bir bakıma haklı. Obezite seviyesine yaklaşmış tiplerin giyebileceği elbiseler değil bunlar.
Ayrıca, Memesizler değil de sıska kadınlar diye başlık atılsaydı evet hak verirdim, kemikleri gözükecek kadar sıska tiplere dekolte hiç yakışmıyor olabilir.
Ancak bu zayıflara dekolte yakışmıyor demek anlamına gelmiyor.
Bak memeler bizim kırmızı çizgimiz olabilir :D Ancak yiğidin hakkını verme gerekirse;
Bazı Kadınların sadece kaşı gözü bile cazibe saçabiliyorken, memeye hiç ihtiyaçları olmayabiliyor.
Çuval giyse yakışacak bir sürü kadın sayabilirim.
Soran+1 yıl@SzgnYLMZ89 Ya aptall misin göğüsle obezitenin ilgisi ne? Hayatımda bu kadar saçma sapan bir şey duymadım! Scarlett Johansson, Monica Belluci obezite mi? Onlar da meme var ve su iki tahta kurusunun giydiği şeyleri giyse ortalık ayağa kalkardı
- +1 yıl
@nehirryr ye yanıt olarak yazmıştım ama sitede yeni olduğumdan ona yazmayı becerememişim.
Yorumu en üstte gidip okuma nezaketinde bulunursan buraya inmeden önce ;)
Ayrıca biraz bakarsan, senin söylediğin ile benim anlattığım aynı şeylere geliyor ama insan Çok Zeki olunca mı anlama kapasitesi bayağı düşük oluyor? yoksa bir taraflarında acıdan ötürü mü yersiz inlemeler yapıyor çözemedim burada.
çözebildiğim bir şey varsa o da önce insanı anlamak fikri olurdu. - +1 yıl
insan hem cinsi diye aşağalamamasımı gerekiyor tamam ağşalamak kötü bir şey olabilir ancak aynı cinsler diye niye aşağalamasın millet illaha senin gibi aptal feminem duygulara mı sahip mi olmalı
En İyi Cevaplar
Belki şeyden dolayı olabilir boyunla göğüs arasındaki mesafenin geniş yer yapmaları bir omuzdan diğer omuza boylu boyunca hoş durmasından dolayıdır biri göğüslerde bu durum yok onlarda göğüs dekolteleri direk boyunda başlıyor
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüsu küçük olması bence daha güzel ki cinsel ilişkide de küçük göğüs olması çok büyük avantaj göğüs uçları dar olduğu için zevki daha çok hissediyorlar bu da onları daha iyi hale getiriyor dekolte konusunda da isteyen istediğini giyebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılDedi eli şeyinde abazann
- +1 yıl
Elim senin düşündüğün yer de falan değil kendin ego kasacam diye sana zıt görüşle davranan herkesi bir şekilde ezikleme çabasına girerek sen şu an ezik durumuna sokuyorsun kendinden tek artı büyük meme ise bir o kadar da beynin olsa zaten bu soruyu sormazdın
Soran+1 yılYa git abaZann
- +1 yıl
Abazan olsam böyle mi konusurum ya 😂 deli misin nesin
+1 yılAmber Heard'ü yüz güzelliği olarak çok beğeniyorum (J. Depp'e yaptığı kal_taklıkta hak ettiğini buldu) ama fizik olarak berbat.. ve kesinlikle katılıyorum yani meme yok, düz gövdeyi açmanın anlamı nedir...
14 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılAblannın memesi yok yaralı boş ver
- +1 yıl
Eğer sorunuz size görede düzgünce sorulmuş bir soru olsaydı gizliden sormazdınız diye düşünüyorum? sizden daha fazla göğsüm olduğuna eminim ama sen farz et ki yok çok tuhafsınız memesi yok yaralı gibi itamlar bulunmak ne yani siz göğsü olmayan kadınları kadın olarak nitelendirmiyor musunuz çok saygısızca yorumlarınız var saygı çerçevesi içinde yorumlarınızı belirtin komik geldiniz bana açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılCanları öyle istedikleri için Göğsü olması gerekmiyor
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü zayıflık moda ve herkes zayıf olduğu için kimsede vücut hattı yok
21 Yorumla
Soran+1 yılBu ara balık etli olmak moda Allah'tan
- Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz liseli tarzı gibi oluyor 😃 Kendilerini genç diri göstermek isteyenler bence tercih ediyor; “ Bari memito yok, buradan yürüyelim” diye düşünüyorlar bence 😂😂 Herkes fikrimce giyiniyor işte 😃
10 Yorumla bu ne hadsizlik ya. benim var ama olmayanlara ayıp değil mi? sanane milletin vücudundan, neresini açıp neresini kapadığından? tahta gibi de olsam giyerdim, şimdi giyiyorum, şimdikinin 10 katı da olsa giyerdim. zoruna giden bakmasın, herkes kendisine.
19 Yorumla
Soran+1 yılOf ergen duyar kasma
Soran+1 yılMemen yok diye kızdın bence 😀
- +1 yıl
@achelyha boş ver şunu. Bir tek kendisinin memesi var sanıyor ndishfmdkdn
- +1 yıl
@tutkidogru tek yeteneği memesinin olması galiba, kafanın içi samanla dolu milleti aşağılayarak üstün olduğunu sanıyor jfhjgdhnh
- +1 yıl
@achelyha o kadar haklısın ki dkshkehdnxj
- +1 yıl
Fotoğraf lar sana ait degil sanırım
- +1 yıl
millete hadsiz demek nedir İnsanlar hadini senden mi öğrenecekler? Ayrıca, millete aşağı birisi falan demişsin, millete haddini bildirmeye çalışırken kendin had bilmiyorsun.
+1 yılEvet hatlar belli olmayınca dekolte de çekici durmuyor
10 Yorumlaçünkü daha rahat ve daha derin dekolte giyebiliyorsun
40 YorumlaGöğsü olmayanlara bece daha çok yakışıyor. Hele ki sütyensiz cesur cesur gezebilmeleri taktir edilesi bir durum...
14 Yorumla
Soran+1 yılYanı tahta kurusu haliyle öyle giyiniyor özgüveni bu
- +1 yıl
Yazık ya istediği cevapları alamamış doldurulmuş tavşan
- +1 yıl
@Mortakunn0 :D :D :D
+1 yılHahahahah sen yürürken memelerin gözüne çarpıyor ve ön yargılarını göremiyorsun bence 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılBunlar kadar küçük değil ama çok büyükte değil keşke büyük olsa o kadar kadın boşuna silikon yaptırmıyor. 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarkındaysan yüzü o kadar guzel ki zaten insan sadece yuzune baksa yeterli 😂😂 dekoltede illla göğüs gostercen gogsum var demek icin giyilmiyor ki😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAmber heard mi evet yüzü çok güzel Gördüğüm en düzgün yüz hatları orası öyle 😀
+1 yılbana da çok itici geliyo, göğüs yoksa neden dekolte giyerler hiç anlamam
111 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende hiç anlamıyorum mesela Scarlett Johansson da aşırı seksi duruyor göğüs dekoltesi
- +1 yıl
evet bak onu çok beğenirim ben, favorimdir yani, fiziği çok iyi
Soran+1 yılFiziği aşırı kadınsı ve seksi ve göğüsleri efsane güzel göğüs dekoltesi en çok yakıştırdığım kadın
- +1 yıl
aynen katılıyorum , peki sence jennifer lopez nasıl, bence o da iyi ama göğüsleri scarlette kadar seksi değil
Soran+1 yılJennifer Lopez de meme yok ki hiç yok, ama kalçası efsane onun kalçası yeter
- +1 yıl
evet kalça süper ama yine de scarlette derim ben, başka var mı beğendiğin böyle?
Soran+1 yılDenise Richards efsane seksi bir kadın bayılıyorum bir de ester exposito çok seksi bir hatun ya yürüyem cinsellik
- +1 yıl
Denise Richards gençken iyiydi , yaşlandı o kadın ya
Soran+1 yılGençliğini diyorum zaten şu an favorim ester exposito
- +1 yıl
hmm evet o da çok seksi kadın
- +1 yıl
ben esperanza gomez i beğeniyorum seksilik bakımından, bi de spor yapan kadınları çok seksi buluyorum, aşırı kaslı olmamak şartıyla tabi
+1 yılMeme de biraz olmalı ama memesiz olmak sıkıntı değil ya
02 Yorumla
Soran+1 yılMemesiz kadın erkek gibi oluyor
- +1 yıl
Biraz olsa yeter. Sendekiler nasıl
Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. fotograftakiler gibi kiyafetleri buyuk memeleri olanlar giyemez zaten. isteuen istedigini giysin boş ver.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediğini giyebilir. Kimsenin giyimine karışamazsın.
09 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@aerolite cahil bunlar anlamaz abisi
Soran+1 yılOnu şakasına dedim malll yasaklansın diye nasıl sığ insansın ya 😀
- +1 yıl
Kimin sığ olduğu çok belli sksjowhdmdjsknd kafanın içi bomboş. Millete hakaret ederek üste çıkmaya çalışma zilli
Soran+1 yılValla şakadan anlamayan insanlara diyecek kelimem yok nette hiç mi duymadın mesele sey derler 1.50 boyundakı kadınlara ceket giymek yasaklasın diye onun gibi işte
- +1 yıl
Göğsü küçük olanları beğenen erkeklere de abazan demişsin. Bence sen bayağı kudurmuşsun 🤡
Soran+1 yılEe abazan. Ama göğsü olmayana kadına bakan erkeğe de bakarr
- +1 yıl
Çok güldürdün beni ya sknfmxhsjksbdnsjoshrmd millete abazan diyorsun da sen nesin peki?
+1 yılMemeleri olmadığı için giyiyorlar zaten. Oradan buradan taşan yok işte😅
10 Yorumla
+1 yılIlla buyuk gogusluler giyecek diye bir kural yok. Isteyen giyer.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediğini giyer. Kimseyi ilgilendirmez
10 Yorumla Dekolte cesaret, kendine güven ister vücutla hiçbir alakası yok.
00 Yorumlakötü mü
meme kötü değill
ma ten güzelse
katmerli çeker gibi olur..00 YorumlaModa & Stil konusunda 484 cevap paylaştı. Sarkık memeler yasaklansın. İnek memesi gibi meme görmek istemiyoruz
00 YorumlaYa yemin ederim banada cok sacma geliyor yoksa ne satican?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında küçük olanlar emilmesi daha mükemmel oluyor ve küçük olanlarda sadece açık dekolteyle sergilemeyi başarıyor
012 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi eli şeyinde olanlar için evet, sen tahta mahta dinlemeden atlarsin üstüne
Cevap sahibi+1 yılöyle olsaydım resme değil sana yorum yapardım bu bazı şeylerin nelere sebep olduğunu bilen birisinin kimde ne aradığıyla alakalı bi durum
Soran+1 yılLa git bunlara nasıl yakışmış tahta gibiler iğrenç, Scarlett Johansson göğüs dekolteli hallerine bir bak nasıl seksi
Cevap sahibi+1 yılfiziğin nasıl olursa neler yaşanmasına sebep olabileceğini bazı erkeklerin neler yaşamak için böyle fizikleri çekici bulduğunu sanırım yazmak zor ve erkek olan benim zevk benim zevkim
Soran+1 yılYokluktasin anladım
Cevap sahibi+1 yılayrıca nefes alsın yeter diyen biri değilim bedeni fiziği değerini nelere sebep olacağını bilirim
Soran+1 yılTam olarak nefes alsın yeter diyorsun ben öyle anladım
Cevap sahibi+1 yılhiç yoklukta falan değilim ne yaşamak istiyorsam onu elde edecek kadar çok fazla özelliğe sahibim beni düşündüğün içinde teşekürler
Soran+1 yılBende sarı çizmeli Mehmet Ağa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılkül kedisi deseydin kendine ve ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun kimin ne olduğunu nasıl biri olduğunu nerden bileceksin ki ayrıca cinselliği sıradan yaşatan özellikle kıza bazı şeyleri sunmaya iten bir şey varsa oda kızdaki fiziktir ve her fiziğe bazı şeyler vardır ki yapılamaz istesede yapılamaz
Soran+1 yılÇok boş yapıyorsun yokluktasin sana şişman gelse okeysin
Cevap sahibi+1 yılhaklısın diyelim mutlu ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye dekolte göğsü büyük olan kadınlara has bir şey mi
00 Yorumla
+1 yılÇalışan bir beyni büyük memeye tercih ederim aynısını sana da önerirdim ama çoktan tercihini yapmışsın tüh bak sen şu işe
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılburada katılıyorum sana :)
10 Yorumla Aşırı hos bence Neslihan harika
22 Yorumla
Soran+1 yılFiziği iğrenc bence çocuk fiziği gibi
Buyuk memelilere dekolte yakismiyor bence
25 Yorumla
Soran+1 yılEe bunlara hiç yakışmıyor meme yok ki
Soran+1 yılKıskanıyorum diyemiyorda şuna 😂 güzel dolgun memeler kıskançlık etkisi yaratıyor dimi itiraf et
- +1 yıl
Bencede
+1 yılKüçük meme modern duruyor. Herkes p*rno starı gibi gözükmek istemez tercih meselesi
00 YorumlaDaha şık duruyor bence ya benim baya var 85 90 b ama küçük daha çekici geliyor
03 Yorumla- +1 yıl
Yok gibi sende ama
- +1 yıl
Görmeden bir şey demek Zor. Ama haklı olduğun taraf küçük meme çok güzel
Benimki de küçük 🥺🥺🥺😭valla ben çok üzülüyorum ama bi yönden de iyi sarkma riski yok hep dik 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Süper kıymetini bilsin sevgilin
Gizli Üye(18-24)+1 yılbüyük meme seven köylüdür küçük göğüs elitliktir💅🏻
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadınlar da taş gibi hele neslihannn🤤
Soran+1 yılYa git kendini kandırma erkekler yüzünüze bakmıyor 😂😂
Soran+1 yılNeslihan mı taş 😀meme yok kalça yok o kadına şeyi kalkan erekkk göster tv ye çıkıp anırıcam 😅
Cevap sahibi+1 yılhayatım peşimde kaç erkek var saymaya senin gibi bir malın matematiği yetmez büyük memesi olup dekolte verenler es. kort gibi görünüyor merdiven altı basit kadınlar gibiler bu arada memelerim küçük değil git bence sen sarkık babaanne memelerini yaptır burada küçük memeli kadınlara sallayacağına daha çok vakit kaybetme🤮🤮🤮
Cevap sahibi+1 yılsen değil neslihan ünlü olmuş değil mi bu nefret ne hangi küçük memeli yaktı canını hahsjdjsjdd suratına bakılacak halin yok belli bu kadar kudurmanın başka bir açıklaması olamaz
Soran+1 yılFark ettiysen hep emoji ile yorum yapıyorum ya valla siz gibi ironi den anlamayan insanlardan bıktım
Cevap sahibi+1 yılaynen hayatım ironi yaptın👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekleri söylemek duyar patavatsızlık şaka mı? Sürekli altın (!) fikirlerinizi paylaşıp durun millet de kompleks yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne anlarsın modadan anca evde gotu büyüt göbeği çıkar
14 Yorumla
Soran+1 yılBöyle modanın ya
Soran+1 yılOnun bunu. Çocugu ben spor kadınıyım deli etme eli şeyinde tipsiz abazann
Cevap sahibi+1 yılEli seyimde değilim tipsiz değilim abazanda değilim beni gorseydin kapımda yatardin buna %85 eminim
- +1 yıl
Kanka boş ver ya herkese abazan deyip durmuş
Denise ablamız da çok seviyor soyunmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılO Ablamizin hakkı var ama fiziği efsane hele göğüsler of diyorum ya çok kıskanıyorum dolgun ve kocaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğsüm böyle küçük olsaydı giymezdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın valla amaç açmaksa açtıkları şey nerde 😂
10 Yorumla
2 ayKadınların hoşlarına gidiyordur
00 Yorumlabence cok cekici cok yakisiyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılCanları öyle istiyor demek ki
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence küçük göğüsler daha hoş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence neden giyiyorlar @ seksikomodoejderi
Engelimi kaldırsana uyuzzz 😠00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılOlanlar da yeter
00 Yorumla
+1 yılbir varoşluk göstergesi olarak büyük gögüs
00 Yorumla
+1 yılÇekici olmak içten gelen bir duygu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yılUcu da degerlıdır meme sart degıl
00 Yorumla Göğüssüz kadın mı var mk. Bizim bile mememiz var
00 YorumlaOlmadığı için rahat oluyor işte 😅
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafa olmayınca...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kendilerine yakistiriyorlar
00 YorumlaModa & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. ne yapsın full kapalı da olsa yine sorun
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyim tahta gibiler şuna bak ya bunlara azan erkeke eli şeyinde abazadir
- +1 yıl
Azmak? Her dekolte giyene azdıklarını mı sanıyorsun? Bence sen abaza bir düşünce ile düşünüyorsun. Düşüncelerini değiştir.
Soran+1 yılEe nasil azar erkek böyle azar salkkk misin oğlum 😂 küçük dekolteler çırıl çıplak soyunmaktan çok daha tahrik edicidir bunu unutma
- +1 yıl
Ok
Soran+1 yılAma her kadına azmazlar o doğru görüldüğü üzere bunlar da çok kötü durmuş Scarlett Johansson Ablamiz da çok seksi duruyor göğüs dekoltesi beni bile etkiliyor
+1 yılKüçük olan çok güzel ya 🥰
00 YorumlaNe alaka?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılHoş durmuyor
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar arkandayim. Destekliyorum seni 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana ne!
01 Yorumla
Soran+1 yılSaman ye malll
Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendi tercihleri
00 Yorumla
+1 yılanlamıyom kı
00 YorumlaŞart mı. Giyilebilir
00 Yorumla