Hangisi ayağı mı daha küçük ve kibar gösterir diye soruyorsan, tabi ki de ince tabanlı olan bot ayağını daha zarif gösterir Diğerinin tabanı kalın olduğu için ayaklarını olduğundan daha fazla büyük ve kaba gösterecektir. Ayrıca; Bu fiyata ayakkabı yok piyasa da Bu görsele aldanma bence. Burdan bakıldığında da evet botlar çok sağlam ve kaliteli gibi görünüyor. Fakat bu durum gerçeği yansıtmıyor olabilir. Sipariş edince dandik bir gönderebilirler. çünkü fiyatı şüphe uyandıracak kadar ucuz.. Bana kalırsa ikisini de alma derim. Deneyerek ayağın da görerek kalitesini yakından inceleyerek al. Sonuçta para vereceksin. Ve imkanın varsa deri bot almalısın. Bu görseldekiler suni deri görünümlü vinleks oluyor. Hiç rahat etmez ayağın bu botların içinde diye düşünüyorum.
İkisi de güzel lakin hangisi daha kaliteli daha konforlu o daha önemli. Sonuçta ben günde 12 saat çalışan biri olarak 12 saat ayakkabı ile duruyorum. Dolayısıyla ben konforlu kaliteli ayağıma uygun olmasına dikkat ediyorum öncelikle.
Ya bazi erkekler var cok secici yok kizin ayagi 36 olucak boyu 1 60 olucak falan bide bazi kizlar var boyu en az 1 70 olucak yani boyunun uzun veya kisa olmasi o kisiyi degistirmiyor sirf bunu icin begenecekse begenmesin kardesim boyle insanlardan uzak durmak lazim
En İyi Görüş