Şaka değil ciddi ciddi söylüyorum. Böyle giyinen biriyle karşılaşırsam rahatsız ederim. Temelde dışkılamaya yarayan bir organın loblarını görmek zorunda değilim. Hadi kadınlar da vucutta olsa eşyada olsa önüne geçemeyecekleri bir gösterme merakı var ve bunu kabullendik. Erkekler yaparsa cidden dövülmesi şarttır.
Arkadaş bu bildiğin sanki bir yere oturmuştuk geri kalkarken yırtılmış gibi bunu da moda yaptılar yakında kıçımızı tamamen açacağız bir kısmı da kapalı gezeceğiz onu da moda diyecekler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
37Görüş
Şaka değil ciddi ciddi söylüyorum. Böyle giyinen biriyle karşılaşırsam rahatsız ederim. Temelde dışkılamaya yarayan bir organın loblarını görmek zorunda değilim. Hadi kadınlar da vucutta olsa eşyada olsa önüne geçemeyecekleri bir gösterme merakı var ve bunu kabullendik. Erkekler yaparsa cidden dövülmesi şarttır.
Sıçarken kemeri çözüp komple pantolonu aşağı indirmektense orada tokaları çıkarıp hemen işe koyulmak için dizayn edilmiş olabilir 🤔
Cırt cırtlı veya fermuarlı modeli varsa deneyebilir. Sıçarken zaman kaybına tahammülüm yok 😣😣
Şimdi dikkatimi çekti de adam külot giymemiş galiba 🤔
Yanlış yer açılıyor yalnız, benim o bölgeyle işim yok sdkfjsdfs
o ne demek 🙄
Arka kapıyı tıklatmadım çok şükür bu saatten sonra da düşünmüyorum tortillacım
sjdjsadjajdjajdsajdjdsjdjsajd
Arkadaş bu bildiğin sanki bir yere oturmuştuk geri kalkarken yırtılmış gibi bunu da moda yaptılar yakında kıçımızı tamamen açacağız bir kısmı da kapalı gezeceğiz onu da moda diyecekler
:D
😂😂
Mazallah yürürken felan biri gelip arkayı açsa😂 yiğidin malı meydandadır diye slogan tam buna lâyık olmalı😂😂😂
Yanlışlıkla pantolon yirtilsa ya da sökülse belimize hırka bağlıyoruz. Türk milleti buna para verip almaz bedava olsa bile giymez.
Gaylar bunu begendi🤣🤣🤣jfjcncnx
la bu nee daha nasıl saçmalayabilirizin kaçıncı evresi😆
Saklı daha değerlidir. Ben sevmiyorum böyle açık saçıklıkları…
Giymem bu ne böyle rezalet ama giyecek türk gençliği vardır
Kafayı yemisler diyorum. moda diye bunu giyen cok olur
Bu yaştan sonra bize i*ne muamelesi mi yaptıracaksın hayatta giymem
Reklamını nasıl yaptılar acaba
= Pantolon yırtılmalarına sonnn. :D
Hayır asla :D Moda falan olamaz bu yapmasınlar lütfen
Ben bunu giyersem izdiham olur. Kalçam da squadçı kızlara taş çıkarır bu arada.
Bunu giymem, ama pijama modeli oluyor bunun. Onlar çok seksi.
Baksır giyilmemesi lazım bu pantolon için. Acil tuvalete gitmem lazım pantolonu gibi 😂
Kızlar toto seviyor aslinda totosuna guvenen giysin ben almiyim
Bunu giymek akıllı işi olur Allah'tan deliyim 😅😅
çok şükür jdjsajd
😂😂😂
Milyonlar verseler giymem. Bu ne ya? 🙄😂
Bunu giyersen sıfırı sonsuz olan bir çek verecekler? Hala giymez misin? 😂
Giymem.
Lavabo ihtiyacı için gayet uygun ;) tasarım